Palaa takaisin

Oletko sinä tähteläinen?

elämäntehtävä

Tähteläiset eli starseedit ovat sieluja, joiden kotipaikka on jossain muualla kuin maaplaneetalla. Tähteläisten voi olla vaikea maadoittua ja ymmärtää ihmiselämän erityisominaisuuksia. Heillä saattaa olla pysyvä ja selittämätön kaipaus kotiin ilman tietoa, missä tuo koti on.

Tähtitaivaan katselu on jotain, mitä he voisivat tehdä loputtomiin. Egojen toimintamekanismit, fyysisen maailman rajoitukset ja ihmisen raakalaismaisuus ovat asioita, joita heidän on vaikea käsittää. Maadoittumaton tähteläinen tuntee aina olevansa vähän väärässä paikassa.

Pahimmillaan maadoittumaton tähteläinen voi toivoa pääsevänsä pian pois täältä fyysiseltä tasolta. Kuulumattomuuden tunne ja koti-ikävä takaisin tähtiin hallitsevat arkea ja haittaavat ihmissuhteita ja työelämässä pysymistä.

Tapaan usein tähteläisiä Kristallisissa Chakrahoidoissa. Poikkeuksetta maadoittumisen teema nousee esille. Mutta tähteläisille ei toimi se tavallinen “kasvata juuret jalkapohjista” -ohje. Heidän tarvitsee luoda yhteys tähtikotiin JA maapallon ytimeen sekä ymmärtää syvästi sydämessään, että he ovat syntyneet tänne tarkoituksella.

Sielu ei tee virheitä. Sielu ei eksy. Kun sielu on päättänyt inkarnoitua maan päälle, se on tehnyt sen täysin tietoisesti oppiakseen jotain keskeistä sielun kehityksen kannalta.

Kuuntele yhden tähteläisen tarina Chakrojen tarinat -podcastista. Hänen olonsa oli alussa kuin helium-ilmapallolla, joka halusi vain leijailla kohti kevyempiä värähtelytaajuuksia.

Oppaat viestivät selvin sanoin siitä, että tänne on tultu tarkoituksella. Vaikka heti syntymän jälkeen on noussut ajatus “oliko pakko tulla tänne”, niin maapallolle tullessa ei käännytä ovelta takaisin vaan tarkoitus on ottaa tehtävä vastaan.

Hoidossa kohdattiin myös sielukollektiivi, jonka osa asiakas on. Sielukollektiivi eteni päämäärätietoisesti yhdessä kohti tavoitettaan kehittyä mahdollisimman nopeasti. Tällaisia kollektiiveja ei ole kaikilla, joten tämä oli erityisen mielenkiintoista seurattavaa!

Kuuntele koko hoito podcastista tästä

Tai kuuntele YouTubesta tästä

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.