Palaa takaisin

5 faktaa elämäntehtävästä

elämäntehtävä värähtely

Okei, "fakta", on ehkä vähän tukeva ilmaisu. Näistä asioita tuskin on konkreettisia mittareita tai tieteellisiä tutkimuksia, mutta tässä 5 asiaa, jotka olen havainnut tehtyäni toistasataa chakrahoitoa eri ihmisille.

Vaikka jokaisen polku on omanlaisensa, tietyt asiat ovat pistäneet silmääni yhteisinä teemoina.

5 faktaa elämäntehtävästä


1. Polku elämäntehtävän toteuttamiseen ei välttämättä ole suoraviivainen

Meillä voi olla monta tehtävää, jotka rakentuvat toistensa päälle. Tässä esimerkki omasta elämästäni.

Tiesin jo 2010, että minun tehtäväni on tehdä chakrahoitoja. Sitä kohti työskentelin 10 vuotta, kunnes koin olevani riittävän valmis (huom. en valmis, vaan riittävän valmis). Siitä ovesta avautui kristallipuoti, joka on lähtenyt kasvamaan ihan omaan suuntaansa. Kristallipuodin ja hoitojen myötä avautui ovi Suomen Noitaopiston perustamiseen. Siellä tehdyn työn myötä avautui taas jotain uutta, jota kohti menen yhtä suurella jännityksellä kuin puodin tai opiston avaamista.

Olisinko voinut skipata chakrahoidot, Kristallipuodin perustamisen ja Noitaopiston perustamisen ja hypätä suoraan seuraavaan vaiheeseen elämässä? En tietenkään. Jokainen askel, kokemus ja kontakti on rakentunut toisensa päälle. Kaikki nämä vaiheet ovat osa elämäntehtävääni ja sielunpolkuani.

2. Elämäntehtävä on eri asia kuin kohtalo

Sinun vanhemmillasi on ehkä ollut omat toiveensa sinun tulevaisuutesi varalle. Sinun elinympäristösi luo sinulle tietynlaisen odotuksen siitä, millä tavalla tulet asumaan, minkätasoisen kolutuksen hankit ja millainen tulotaso ja sosiaalinen piiri sinulle on. Kutsun tätä kohtaloksi.

Sosio-ekonominen asema ja elämäntyyli ovat periytyviä asioita. Tiedän tämän sosiaalialan taustani johdosta. Sinäkin voi tunnistaa sen, kun katsot tuntemiasi perheitä. Eikö ole kiinnostavaa, miten vanhempien koulutustaso määrittää lasten koulutustasoa? Kerrostalossa lapsena asuvat asuvat aikuisenakin kerrostalossa jne.

Elämäntehtävän toteuttaminen saattaa vaatia kaikista tällaisista odotuksista irtautumista ja täysin oman polun raivaamista.

3. Et ole syntymästäsi valmis elämäntehtävääsi

Toki sinulla on synnynnäisiä lahjoja ja taipumuksia - osa jopa aiemmista elämistä peräisin, mutta elämäntehtävän toteuttaminen voi vaatia myös koulutusta. Se vaatii harjoitusta ja rajoittavien uskomusten purkamista.

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Ei edes hän, kenen elämäntehtävä on olla seppä!

4. Elämäntehtävä on etukäteen päätetty

Sielusi on valinnut elämäntehtäväsi ennen syntymääsi. Olet pohtinut yhdessä Valon maailman tukijoukkojesi kanssa, mikä tehtävä palvelisi tässä elämässä parhaiten omaa kasvuasi mutta myös ihmiskunnan korkeinta hyvää. Äärimmäisen harvoin tehtävä vaihtuu matkan varrella, vaikka sillä onkin erilaisia ilmenemismuotoja.

5. Elämäntehtävän toteuttaminen ei ole aina helppoa

Mutta se on sitäkin antoisampaa. Vaikka olen elänyt oman elämäntehtäväni mukaisella polulla ja johdatusta kuunnellen jo tovin, niin silti matkalla on ollut haasteita, stressiä ja kasvukipuja. Se, että toteuttaa omaa tehtäväänsä ei tarkoita, että matka olisi siitä eteenpäin pelkkää ruusun terälehdillä tanssimista.

Mutta haasteet ovat erilaisia kuin ei-elämäntehtävän mukaisessa työssä. Väsymys kestää vähemmän aikaa, haasteet ovat palkitsevia ja täyttymyksen tunteita on useammin. Haasteet liittyvät selvästi sielun oppiläksyihin ja korkein ohjaus opastaa niistä selviämisessä sen sijaan, että arki olisi tasaisen harmaata puurtamista, jossa odotellaan seuraavaa lomaa.


Jos sieluntehtävääsi liittyy yrittäjyys, kutsun sinut tutustumaan, mitä Valovoimainen Yrittäjä -akatemialla olisi sinulle tarjota: https://www.valovoimainenyrittaja.fi/

Jos oma polkusi on noidan polku, niin tutustu Suomen Noitaopiston koulutustarjontaan: https://www.noitaopisto.fi/kurssit

Jos haluat tutkia omaa sielunpolkuasi henkilökohtaisella tuella, niin Kristallinen Chakrahoito on sinua varten: https://www.iinankristallipuoti.fi/chakrahoito

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.