Palaa takaisin

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

energiahoito puhdistus värähtely

Energiapuhdistuksen oppiminen muutti elämäni. Se auttoi nostamaan värähtelyäni, laajentamaan tietoisuuttani, helpottamaan stressiä ja parantamaan mielialaani. Se auttoi minua ottamaan vastuun omasta energiastani puhumattakaan siitä, että se on tehnyt minusta voimakkaan parantajan.

Me olemme energeettisiä olentoja ja kaikki on energiaa. Meitä ympäröi aura ja energiakeho, jossa asustaa energiakeskuksia eli chakroja. Chakrojen kautta luovutamme ja otamme vastaan energiaa.

On tärkeää pitää energia virtaavana energiakehossa. Ihannetilassa energiakeho on avonainen, virtaava ja täynnä omaa, korkeavärähteistä energiaa.

Keräämme helposti omaan kenttään muiden ihmisten energioita, paikkojen energioita, jopa ylimääräisiä entiteettejä ja aiempien elämien traumoja.

Tällaiset tukokset aiheuttavat huonovointisuutta, väsymystä, ärtymystä ja jopa fyysisiä sairauksia.

Kertyi energiakehoon mitä tahansa, se on mahdollista puhdistaa! Näen energiakehon puhdistamisen yhtä tärkeänä rutiinina kuin fyysisen kehon puhdistamisen. Ethän käy suihkussakaan vain kertaalleen ja oleta pysyväsi puhtaana loppuelämää?

Säännöllinen puhdistus on kaiken aa ja oo ja silloin tällöin on hyvä tehdä myös perusteellisempi siivous esimerkiksi Kristallisessa Chakrahoidossa.

Oman auran ja tilan energiapuhdistus tuo tuntuvia hyötyjä:

  • olo on positiivisempi
  • kotona on helpompi hengittää
  • ajatus kulkee kirkkaammin
  • olo on kevyempi ja väljempi
  • stressintunne helpottaa

Energiasanastolla ilmaisten omassa tilassa on vain korkeavärähteistä, kevyttä ja rauhallista mahdollisuuksien energiaa, joka virtaa vapaasti. Koska fyysinen, emotionaalinen ja energiakeho ovat yhtä kokonaisuutta, energiatasolla tehty puhdistus vaikuttaa myös muihin tasoihin positiivisesti.

Teen Chakrahoidossa näitä superpuhdistuksia, joissa irrotetaan aiempien elämien enerigamöykkyjä ja joskus myös erillisiä negatiivisia entiteettejä.

Kuuntele alta podcastin jakso 36, jossa chakrahoidossa ensimmäisen 10 minuutin aikana poistettiin ajatusenergiasta rakentunut tumma örrimörri-entiteetti. Ero asiakkaan energiakehossa oli merkittävä! Alussa koko energiakeho tuntui lässähtäneeltä ja entiteetin poistamisen jälkeen oma energia pääsi täysillä virtaamaan ja täyttämään kehon. Asiakas kuvasi muutosta niin, että "tuntui kuin chakrat lähtivät löytämään uusia paikkojaan".

 

 

Tutustu Kristalliseen Chakrahoitoon tästä

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.