Takaisin blogiin
Takaisin blogiin

Näin otat heilurin käyttöön

kristallit

Heiluri on voimakas, mutta helppo työkalu jokapäiväiseen päätöksentekoon.

Videolla serkkuni Nina näyttää, miten heiluri otetaan käyttöön ja miten sillä voi tehdä valintoja. Tämä on toinen kerta, kun hänellä on heiluri kädessä eli voidaan puhua ensikertalaisesta. Ensin hän valitsi intuitiolla puodin valikoimasta kutsuvimman heilurin. Valinta osui seleniittiheiluriin.

Videolla hän pyytää heiluria ensin näyttämään miltä kyllä-vastaus ja ei-vastaus näyttävät. Tarkoitus on valita hänen ystävälleen öljysekoitus heilurin avulla. Nina pyytää heiluria näyttämään yhden öljyn kerrallaan. Kun heiluri. "herää", hän alkaa seurata sitä. Heiluri vetää selkeästi tietyn öljypullon luokse ja “hylkii” muita. Epävarmuuden hetkellä voi pitää heiluria pullon päällä ja kysyä "onko se tämä". Jokaisen vastauksen jälkeen on hyvä kiittää heiluria.

 

Heiluri on voimakas, yksinkertainen ja selkeä työkalu jokapäiväiseen päätöksentekoon. Tässä tiivistetysti heilurin käyttöönotto:

- Valitse heiluri intuitiivisesti. Testaa mikä toimii sinulle. Jos tilaat verkkokaupasta, valitsemme sinulle intuitiivisesti sopivan.

- Puhdista heiluri siihen mahdollisesti jääneistä energioista. Meillä Kristallipuodilla puhdistus kuuluu palveluun ostit sitten verkkokaupasta tai puodilta.

- Ota heiluri käyttöön pyytämällä sitä näyttämään kyllä ja ei vastaukset

- Muista aina tarkentaa keneltä kysyt vastausta. Varma tapa on pyytää vastausta "puhtaasta valosta ja rakkaudesta", kuten videolla.

- Pidä hauskaa!

Tutustu Kristallipuodin heilurivalikoimaan tästä

Haluatko oppia lisää heilurin monipuolisista käyttötavoista? Liity Sisäpiiriin. Saat muun sisällön mukana heilurityöpajan.

Liity Sisäpiiriin!

Kuukausittaisia minityöpajoja kristalleista, meditaatioita ja keskustelua henkisestä kasvusta huippuyhteisössä.

Lue lisää

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja

Lataa tästä maksuton opas

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.