Kristallinen Chakrahoito

Selkeyttä elämänpolullesi

Haluatko varata ajan tapaamiseen?

 

Kerro tilanteestasi ja mihin toivot hoidosta olevan apua. Katson voinko auttaa sinua ja vastaan sinulle mahdollisimman pian ajanvarauslinkin kanssa.

Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään eikä ole tae siitä, että aikoja riittää kaikille odotuslistalla olijoille.

Voit myös lähettää sähköpostia info (at) LINALEED.com

Miia

Hoito oli miellyttävä ja rentouttava. Tuntui, että olisin ollut hypnoosin kaltaisessa tilassa. Olin koko ajan silmät auki ja katseen kiinnittyessä johonkin, ympäristö aivan kuin hävisi ja olisin mennyt johonkin toiseen "tilaan". Kruunuchakrani aukesi tulkinnassa ja on pysynyt auki siitä lähtien. Jännä miten sen voikaan fyysisesti tuntea! Jalkapohjissa tuntui myös kihelmöintiä, kun maadoituin. Oloni oli turvallinen ja seesteinen koko ajan arkkienkelten läsnäollessa. Gaian avulla sain tietää elämäntehtäväni, joka oli jännittävää ja mielenkiintoista! 

Mari

Oli ihana hoito, olet ihanan lämmin ja aito hoitaja! Pidin siitä että kerroit kokoajan kun näit tai koit asioita ja keskustelimme hoidon aikana tuntemuksista. Kiinnosti tietää tiettyjen chakrojen tukoksista ja mistä ne johtuu, ja sainkin selkeät vastauksen kysymyksiini. Sieluntehtävän selkeyttäminen oli myös mielessä ja siitäkin keskustelimme paljon ja sain vinkkejä miten sitä alkaisin toteuttamaan. Tykkäsin hoidosta ja sun tavasta olla läsnä, oli ihanan tervetullut ja turvallinen olo♥️ Suosittelen hoitoa ihan kaikille! Itekkin aion tulla ehdottamasti uudestaan!

Bettina

Iso kiitos Iinalle lämpimästä ja hoitavasta hetkestä, se tuli juuri oikeaan aikaan! Iina teki intuitiivisen hoidon shakroihin, koska toivoin apua irti päästämiseen ja luottamuksen tilan rakentamiseen. Iina loi turvallisen tilan, jossa oli helppo rentoutua. Hoito tapahtui etänä, tunsin silti hoitajan läsnäolon ja koin syvää yhteyttä. Iina kutsui valonhenkiä paikalle ja kanavoi viestiä heiltä. Viesti tuntui siltä, että se minun oli kuultava. Hoito oli tunnemaailmaa ravisuttava kokemus. Voin lämpimästi suositella vastaavaa sellaisellekin henkilölle, joka ei erityisesti usko henkimaailman ilmiöihin. Hoitohetki auttoi rentoutumaan, kokemaan rakkautta itseä kohtaan ja suhtautumaan luottamuksella tulevaisuuteen. Hoidon jälkeinen kokonaisvaltainen hyvänolon tunne kesti useita tunteja!

Rachel

Minulla oli mitä upein hoitosessio Iinan kanssa. Hän on uskomattoman intuitiivinen ja kanavoi Arkkienkeleitä ja lohikäärmeitä auttamaan hoidossa ja hän kysyi lupaani jokaisessa vaiheessa, sopiiko minulle, että he tulevat mukaan auttamaan. Minulla oli intentio hoidon alussa ja se toteutui täysin. Iina puhui minulle koko hoidon ajan kertoen mitä hän teki, mihin hän keskittyi ja mitä hän havaitsi. Se oli ehdottomasti kaksisuuntainen prosessi, kun kerroin hänelle mitä tunsin ja näin. Oloni oli paljon kevyempi hoidon jälkeen ja suosittelisin ehdottomasti hoitoa Iinan kanssa. Hän ei ole pelkästään uskomattoman lahjakas, hän on myös erittäin ystävällinen ja miellyttävä. Kiitos Iina xxx (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Maija

Tulin chakrahoitoon kun halusin chakrojen puhdistusta, entisten elämien traumojen poistoa ja elämäntehtävän kirkastamista.
Iinan välitön, ihana olemus loi tunteen, että olen turvallisissa käsissä. Hoito tehtiin zoomilla, koin kuitenkin kuin olisimme olleet samassa tilassa. Hoidossa avattiin maatähtichakra ja tasapainotettiin muitakin chakroja. Hoidossa oli mukana arkkienkeleitä ja muita valonauttajia. Arkkienkeli Metatron toi tietoa elämäntehtävääni liittyen. Hoidon aikana keskustelimme Iinan kanssa, hän kertoi koko ajan mitä tekee ja kysyi minun mielipidettäni. Hoidon jälkeen koin kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta. Oloni oli tasapainoinen ja hyvä.Olen mietiskellyt elämäntehtävääni liittyviä asioita. Iina kertoi mistä olisi hyvä aloittaa. Lämpimästi voin suositella jos haluat tasapainottaa ja puhdistaa chakroja sekä avata niitä. Myös jos haluat tietoa elämäntehtävääsi liittyen. Tai käsitellä entisten elämien traumoja. On hyvä tietää hoitoon tullessaan, mihin haluaa apua, niin hoidossa keskitytään niihin asioihin.

Beatrice

Chakrahoito Iinan kanssa oli yksi taianomaisimmista kokemuksista ikinä. En ollut varma lopputuloksesta, koska olimme yhteydessä Zoomin kautta kahdesta eri maasta, mutta täytyy sanoa, että kokemus oli erittäin voimakas. Antamatta yksityiskohtia elämästäni, viestit, jotka Iina välitti minulle, olivat todella tarkkoja ja osuvia - minkä otin merkkinä siitä, että hän kanavoi ne korkeammasta lähteestä.
Hoidon jälkeen minulla oli kaipaamani selkeys, ja pystyin tuntemaan oloni maadoittuneeksi ja rauhalliseksi polullani tavalla, jota en ole aiemmin kokenut. Hoidon ansiosta pystyin ratkaisemaan yhden elämäni keskeisimmistä haasteista. Välittäminen ja tuki, jota sain hoidon aikana olivat välttämättömiä, jotta pystyin päästämään irti tietoisesta mielestäni - joka on aina epäileväinen ja hyperaktiivinen - ja tämän ansiosta pystyin vastaanottamaan juuri sen mitä tarvitsin. Kiitos Iina siitä, että olet niin myötätuntoinen parantamisen kanava tähän maailmaan. (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Nina

Olin Iinan chakrahoidossa ja vaikka teimme sen etänä videopuheluyhteydellä tuntu siltä, että olisimme olleet samassa tilassa. Mentaalisesti olimmekin. Olin Iinan hyvissä käsissä koko hoidon ajan. Mulla oli turvallinen ja hyvä olo. Hän selitti koko ajan selkeästi mitä tapahtuu ja koko tilaisuus oli niin sanotusti sielukas. Se oli voimaannuttavaa ja herkkää. Tuntui kuin olisi aukaistu tulppia, joita olisi pitänyt avata aikoja sitten, mutta nyt sain jonkinlaisen päätöksen asioille. Iinalla on upea taito välittää viestejä ja kanavoida ne sinulle. Voisin luottaa sielunhoitoni hänelle päivänä minä hyvänsä.

Liisa

Iina on hoitajana niin rauhallinen, lempeä ja turvallinen, että hänen hoidossaan voi olla täysin vapaasti ja avoimesti oma itsensä, ja hänelle voi puhua ihan mistä vain. Minulla oli ollut pidemmän aikaa henkisesti jumiutunut olo, ja rintakehäni alueella tuntui kuin siellä olisi jokin tukos. Hoidossa Iina käsitteli mm. tätä aluetta (sydänchakraa), ja tukos alkoi avautua. Avautuminen kesti vielä muutaman päivän hoidon jälkeenkin, ja lopulta se hävisi kokonaan. Hoito ei ollut minulle helppo kokemus, sillä siellä nousi pintaan myös vaikeita tunteita - jopa sellaisia, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin ollut edes tietoinen! Iinan seurassa oli kuitenkin mahdollista käsitellä niitä ja antaa niiden vapautua. Hoidon jälkeen olo oli väsynyt, mutta helpottunut ja kevyempi. Olin poikkeuksellisen väsynyt koko loppupäivän hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä oli jo normaalimpi olo. Jumiutunut olo on poistunut, ajatukset ja tunteet virtaavat taas vapaammin, ja olo on ollut hoidon jälkeen keveämpi ja rauhallisempi. Suosittelisin hoitoa erityisesti sellaisiin tapauksiin, jos tuntuu jonkinlaista tukosta tai jumiutumista, sillä siellä voi olla taustalla jokin vanha käsittelemätön trauma, suru tai muu asia, jonka Iina voisi tuoda hoidettavan tietoisuuteen käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Ainakin omalla kohdallani se auttoi :)

Kati

Lähdin hoitoon uteliaisuudella ja ehkä hyvällä pienellä vatsan pohjaa kipristelevällä jännityksellä. Mielessäni oli jo pitkään ollut toive saada selkeys lapsuuden traumaattiseen kokemukseen. Alkujutustelun jälkeen köllin mukavalla pedillä ja Iina aloitti hoidon. Itku ja nauru vuorotteli koko puolitoistatuntisen hoidon ajan. 

Olen hyvin intuitiivinen ollut jo pikku tytöstä asti ja tiennyt, että minulla on matkassa mukana ollut aina näkymättömiä auttajia. Iina näki nämä ystäväni hoidon aikana, se vahvisti myös omaa intuitiotani ja luottamustani. Chakrani olivat hyvässä hoidossa, ja lapsuuden traumanikin sain muutettua positiiviseksi kokemukseksi. Iinan avustuksella näin tilanteen erilaisena ja tunsin todella keventyneeni huimasti henkisestä taakasta, jota olin kantanut mukanani melkein 50 vuotta. 

Aika kului liiankin nopeasti Iinan rauhallisessa huomassa, sohvalle olisi jäänyt pidemmäksikin aikaa kuuntelemaan Iinaa. Hoidon jälkeen olen liidellyt varsin hyvissä energioissa, olen miettinyt traumaattista kokemustani vielä usein eikä se enää ole ollut painolastia vaan kokemus, joka on lopulta antanut suuntaviivoja elämälleni, ja jotka nyt voin jättää taakseni. 

Suosittelen lämpimästi Iinan hoitoa kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään paremmin, kaipaavat tukea vanhojen traumojen käsittelyyn tai ihan vaan ihanan, rauhallisen irtioton arjesta. Iina on mahtava, lämmin ja rakastava ihminen, tunsin olevani turvassa hänen hoidossaan.

Sanna

Tulin hoitoon saadakseni itselleni sisäistä rauhaa ja poistamaan ahdistusta ja levottomuutta. Ajattelin myös, jos hoito auttaisi minut oikealle polulle elämässäni.
 
Hoito oli mielestäni voimaannuttava. En olisi todellakaan uskonut, että kun Iina laskee kätensä auraani ja juttelee henkimaailman olentojen kanssa, että jotain tapahtuu. Mutta kyllä niin vain kävi! Tunsin sisäistä lämmön tunnetta ja välillä väristyksiä koko kehossa hoidon edetessä. Ja hoidon jälkeen oli jotenkin levollinen ja seesteinen sekä onnellinen olo. Ja nyt muutaman päivän jälkeen on todellakin hoidossa tapahtunut ja tapahtuu edelleen, sillä minulla on ollut selittämättömiä päänsärkyjä (melko koviakin) ja erikoisia painajaismaisia unia. Minulta käsiteltiin väkivaltaista menneisyyden fyysistä traumaa.
 
Olen ollut jotenkin seesteisempi ja rauhallisempi hoidon jälkeen. Jotenkin levollisempi olo kuin ennen. Ja olen pystynyt olemaan kiitollinen elämän pikku asioistakin :)
 
Mielestäni hoito sopii kaikille. Oli sitten ongelmia tai ei. Hoito auttaa selkiyttämään omaa elämäntilannetta. Ja kenties jopa fyysinenkin paraneminen alkaa, jos on ongelmia.
 
Iina on hoitajana lämmin ja helposti lähestyttävä. Hänellä on selkeästi lahja auttaa ja parantaa ihmisiä :) Kannattaa mennä kokeilemaan tällaista energiahoitoa! Ja käymään puodilla muutenkin tutustumassa ihaniin hoitaviin kiviin!

 

Sari

Halusin tulla hoitoon, sillä pohdin elämänpolkuuni liittyviä asioita, mahdollista perheenlisäystä ja uutta kotia. Oloni oli rauhaton.

Hoitoon tulo jännitti ihmeen paljon, mutta hoidon aikana oloni rentoutui. Koin hoidon voimakkaasti ja tunteita nousi pintaan. Pidin erityisesti siitä, että Iina kertoi koko ajan, mitä hoidossa tapahtui ja juttelimme hoidon aikana. Jälkikäteen mieleeni on noussut kysymyksiä, joita olisin vielä halunnut kysyä.

Oloni hoidon jälkeen oli vähän pöllähtänyt, tunsin itseni kuitenkin rauhallisemmaksi kuin ennen hoitoa. Ymmärsin paremmin minulle tapahtuneita asioita. Koin suurta rakkautta perhettäni kohtaan ja kiitollisuutta erityisesti ihanasta tyttärestäni.

Iina oli hoitajana lämmin ja luonteva ja sai oloni tuntumaan mukavalta jännityksestä huolimatta. Haluan mennä uudestaan hoitoon, kun aika tuntuu sopivalta.

Pernille

Hoito ja selvänäköinen sessio Iinan kanssa oli ihana kokemus. Rakastin Iinan energiaa ja hänen erittäin taidokas ja empaattinen luentansa energiakentästäni, chakroistani ja haasteistani oli hyvin tarkka ja välittävä. Olen ottanut hänen antamansa suositukset sydämeeni. 
Rakkaudella Pernille Eisenhardt (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Liisi

Fiilis on ollut ihmeen rauhallinen ja tyyni. Koen, että sessio toi paljon ymmärrystä omiin fiiliksiin ja auttoi laittamaan omia rajoja selkeämmin ja rakkaudella heti kun ensimmäinen ahdistava ajatus ilmaantuu. Ehkä suurin muutos on, että nyt ihan oikeasti uskallan avata yhteyden sisimpääni ja pyytää vastauksia sieltä.

Tia

Menin ihan mielenkiinnosta kokeilee energiahoitoa, olin kuullut siitä ja se kiinnosti. En yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta kokemus oli hyvin miellyttävä ja rentouttava. Minulla on lapsuudesta asti ollut huimauksen tunnetta siltojen kohdilla, varsinkin jos vesistöä alla. Polkupyörällä ajo sillalla oli lapsena ihan painajaismaista, päässä pyöri vaikka talutti pyörää. Sama jatkui aikuisena, kun sain ajokortin. Pitkän matkan ajossa pakostikin tulee siltoja ja vesistöjä vastaan.

Kävin kaksi kertaa Iinan luona energiahoidossa, Jo ensimmäisen käynnin jälkeen huomasin jo huimauksen vähentyneen polkupyörällä ajaessa sillalla. Toisen käynnin jälkeen huomasin ajavani autolla sillalla, eikä se just tuntunut miltään. Meinasi itkuksi mennä, kun tajusin hetken päästä mitä oli tapahtunut. Voin vain todeta, että Iina on ihana ja lämminhenkinen ihminen.

Minna

Oon aikaisemminkin käynyt energiahoidoissa, mutta en tällaisessa. Iinan hoito oli minulle enemmän kanavointia ja sainkin vastauksia asioihin joihin olen yrittänyt saada vastausta pidemmän aikaa. Hoidossa ja sen jälkeen avautuneet oivallukset ja asioiden yhtymäkohdat tuovat edelleen minulle ihmetystä. Sain purettua ”selittämätöntä” energeettistä tukosta koskien yritystoimintaani. Voin lämpimästi suositella Iinaa ja hänen Chakra Healing tekniikkaa! 

Ninnu

Ennen hoitoa en tiennyt mitään chakroista ja hoito oli minulle ensimmäinen. Omat voimavarat suuren surun keskellä ovat rajalliset. Koen fyysisiä oireita ja joitain henkisiä lukkoja, joita en uskalla avata. Pelko saattaa olla oikea sana. Pelko siitä, että olen kokonaan auki kaikelle ja uskallan kohdata elämän kokonaisvaltaisesti. Satuttaako se minua lisää, täytyykö vaan suojautua. Toisaalta on hurjasti rakkautta, jota olen halunnut valjastaa enemmän.

Hoito oli mielestäni hyvin lempeä ja Iina kuunteli minua, mieltäni ja kehoani huomioiden omat lähtökohtani sekä kokonaisvaltaisen tilanteeni. Vaikka hoito itsessään oli uutta, sain paljon asioita itselleni mietittäväksi. 

Hoidon jälkeen oloni oli levollinen ja ymmärsin enemmän oman kehoni merkkejä ja miksi kehoni tuntuu niin tukkoiselta tietyistä kohdista. Hoidon jälkeen myös koin enemmän lämpöä ja rakkautta. Armollisuutta itseä ja elämää kohtaan. 

Hoidon jälkeen olen huomannut isoimman muutoksen ihmissuhteissani. Olen ymmärtäväisempi, en vaadi muilta liikaa muutosta vaan olen osa sitä muutosta. Muuttamalla omaa toimintaa tietyissä tilanteissa auttaa ihmissuhteissa ja ennen kaikkea kohtaamisissa. Olen oivaltanut uusia tulevaisuuden asioita ja uskaltautunut antamaan ajatukseni myös niille tulevaisuuden muutoksille. 

Suosittelisin hoitoa niille, jotka kokevat oman kehon ja mielen tarvitsevan enemmän huomiota. 

Iina on hoitajana todella rauhallinen ja lempeä. Kohtaaminen oli ihana ja lämmin. Iinan kanssa koin olevani turvassa ja tiesin, että jos jokin hoidon jälkeen ahdistaa tai muuten mietityttää niin saan kysyä mielestäni ihan hölmönkin kysymyksen ja tiedän, että Iina ei katso minua omituisesti.

Petra

Tulin hoitoon tilanteessa, jossa minulle ajankohtaista oli valotyöntekemiseni nostaminen arvoiseensa asemaan ja luopuminen siitä ns. harrastelutoimintana. Olin tehnyt valotyötäni noin yhdeksän kuukauden ajan ja nyt oli aika uudistaa palvelua niin että se palvelee sekä asiakkaitani, että myös minua itseäni sillä tasolla kuin mihin se kuuluu. Kaipasin rohkeutta ja apua hinnoitteluun myös.

Itse hoitotilanne oli rauhallinen ja miellyttävä ja tunsin energioiden liikkeet ajoittain hyvinkin vahvasti. Esimerkiksi Iinan pyytäessä juuria kasvamaan syvälle maan ytimeen asti, tunsin miten jalkapohjistani humahti juuret maahan. Myös kruunuchakran, tai tähtiportin kohtaa hoidettaessa tunnistan tutun imun, tai huminan, joka on minulle tyypillistä. Koin lämmintä jälleennäkemisen iloa kohdatessani henkioppaat, joita en ennen ollut tavannut, tiedostanut toki heidän olemassaolonsa, mutta nyt he näyttäytyivät minulle. Ymmärsin monta asiaa tämän kohtaamisen myötä, koin oikein sellaisia ahaa-hetkiä. Hoidon jälkeen olo oli tyyni, hyvä ja kohottunut.

Hoidon jälkeen seuraavan viikon aikana huomasin saaneeni rohkeutta tulla näkyväksi ja esiin kokonaisena. Palveluideni uudistaminen on sujunut mukavasti ja löysin niille sopivat hinnat, jotka tuntuvat hyviltä ja palvelevat valotyötäni nyt oikealla tasolla. Erityisen kiitollinen olen uudesta kaveristani kultaisesta Atlantiksen lohikäärmeestä, joka muistuttaa minua olemaan rohkeasti sitä mitä olen, olemaan näkyvä ja muistamaan arvoni ja se on tuntunut ja näkynyt myös ihmissuhteissani.

Iina on herkkä ja läsnäoleva valo, jonka hoidossa oli turvallista olla ja kaikki mitä tapahtui, tapahtui minun korkeimmaksi parhaaksi.

Minna

Ennen hoitoasi olin ollut jo neljän vuoden ajan ihan sumussa ja harmaassa maailmassa. Kokenut kaksi loppuunpalamista ja olin aivan loppu ja väsynyt. Hirveesti jännitin mitä hoitohetki tuo tullessaan. Jännitys oli aivan turhaa. Itse hoitohetki oli kaunis ja paljon antava sekä toisaltaan taas vaativa tilanne. En päässyt helpolla. 

Olo hoidon jälkeen oli väsynyt ja uupunut, mutta muutaman päivän jälkeen alkoi selkenemään ja kun olin aloittanut käsittelemään asioita joita tuli esiin hoitotilanteessa selkeytti se edelleen olotilaani. Hoidosta kun oli kulunut noin kaksi-kolme viikkoa oli olotila aivan eri. Energisyys oli palannut. Ei väsyttänyt ja maailma ei tuntunut enään niin harmaalta mitä se oli ollut jo neljä vuotta. Haluan näyttää ja kertoa että voin hyvin. Työkalenteri täyttynyt mukavasti jolloin yksi murhe vähemmän. Muutenkin jaksaa paremmin töissä muiden ihmisten kanssa ja pystyy paremmin auttamaan heitä. 

Iina on hoitajana niin valoisa ja ohjaava.

Maija

Kuten huomasit hoitoon tullessanikin, ajattelin että tulen uteliaisuuttani. No totta sekin. Mutta olihan tämä taakka, tunne että sisälläni on jotain piilossa, jumissa. Tuntui hyvältä ja samalla hauskalta,  kun sanoit et otat haasteen vastaan. Yrität löytää sen, mikä minussa on jumittunut sisällä.  Ja löysit sen 🥰 Ja hämmästytit myös kertomalla, että minulla on enkeli auttajia, jotka haluavat tukea kulkuani. Hoito oli kaikkiaan todella antoisa.  Koin sen jälkeen ihanaa helpotusta. Hoidon jälkeen myös meditointi avautui ihan uudella tavalla. Kyllä. Tämä hoito oli aivan selvä askel eteenpäin polullani. Hoitajana olet luonteva. Tulee tuttuuden tunne, jota on vaikeaa selittää sanallisesti. Hoidon aikana juttelit niin luontevasti.  Hoito sopii varmasti uteliaalle, kokee todennäköisesti yllätyksen.  Sopii, kun on jostain syystä jumissa. Ja on varmasti virkistävä ja voimaannuttava, vaikkei olisi mitään erityistä syytä. Se vaan oli niin...

Päivi

Tilasin Iinan kristallisen chakrahoidon toivoen, että se toisi parannusta ylävatsan alueelle, joka oli vaivannut jo pitkään. Hoidossa Iina totesikin, että solar plexus oli kaikista tukkoisin.

Otin hoidon vastaan kotona videopuhelun välityksellä. Iina hoiti minua ammattilaisen varmuudella rauhallisesti ja miellyttävällä äänellä. Aikaisemmin, mitä olen energiahoitoja ottanut, ne ovat tapahtuneet hiljaisuuden vallitessa korkeintaan vaimea musiikki taustalla. Tämä hoito oli mukava poikkeus. Oli ihana, kun Iina kertoi samalla asioita ja sain itsekin kommentoida, jos tarvetta oli. Hoito tuntui lempeältä ja olo turvalliselta koko ajan. Hoidon jälkeen olo oli hyvä ja energinen.

Pari päivää hoidon jälkeen huomasin yllätyksekseni pystyväni tekemään säännöllisen hengitysharjoituksen vaivatta. Ilma virtasi ja virtaa edelleen helposti pidemmälle vatsan alueelle ja pystyn myös pidättämään hengitystä jopa kauemmin kuin harjoitus edellyttäisi. Hoidossa ylävatsan alueelta todellakin poistui jotakin ylimääräistä.

Fyysisesti vaiva tuntuu kuitenkin vielä edelleen, mutta uskon saavani siihen helpotusta piakkoin. Juuri ennen hoitoa olin saanut Facebookin kautta mainoksen eräästä ruokavalio valmennuksesta. Olin hylännyt sen, koska ajattelin, ettei siitä olisi ollut mitään hyötyä. Viikko Iinan hoidon jälkeen valmennus tuli mieleeni aina uudelleen. Lopulta päätin tilata sen ja kyllä kannatti. Kyseessä on täysin uudenlainen valmennus, jossa syödään korkevärähteistä ruokaa. Tuloksena paitsi terveempi ja eheämpi keho myös parempi intuitio ja yhteys kehoon. Aivan varmasti tämän kurssin minulle toi arkkienkeli Rafael, joka on lähelläni ohjaamassa kohti parempaa terveyttä. Olen varma, että pystyn sitoutumaan tähän ruokavalioon, koska Iina kertoi hoidossa, että Rafaelin lisäksi vierelläni kulkee arkkienkeli Metatron. Olen tiennyt, että hänet tunnetaan enkelinä, joka antaa tahdonvoimaa.

Suosittelen lämpimästi hoitoa ihan kaikille.

Suvi

En ole aikaisemmin ollut chakrahoidossa ja "sattumalta" löysin Iinan sivustot. Tunsin jonkinlaista levottomuutta itsessäni, työssäni ja elämäni polussa, joten ajattelin uteliaisuuttani kokeilla tämän tyyppistä hoitoa.
 
Hoito tehtiin etänä zoomin kautta. Ihanasti Iina kartoitti hieman tilannettani ennen hoitoa. Oloni oli koko ajan rento ja luonteva. Hoito oli todella ihana ja hyvin mielenkiintoinen. Sain paljon vahvistusta, myös uusia tietoja tuli tilanteeseeni ja pystyin tuntemaan kuinka chakroissani tapahtui asioita. Iinan lämmin läsnäolo tuntui koko hoidon ajan vaikka oltiin etänä yhteydessä. Aika kului siivillä.
 
Hoitoni jälkeen oloni oli kevyempi. Prosessi on vielä kesken, mutta tunnen olevani enemmän omissa energioissani ja olen levollisempi tulevaisuuteni ja polkuni suhteen. Tiedän olevani juuri siellä missä minun kuuluukin olla juuri tällä hetkellä.
 
Suosittelen hoitoa jokaiselle vähänkin asiasta kiinnostuneille, rohkeasti kokeilemaan. Jos tuntee olevansa omassa elämässään tienristeyksessä, eikä oikein tiedä mistä on kyse, minne mennä. Jos haluaa selkeyttä elämänpolkuunsa, rentoutusta ja kasata omat energiavirrat itseensä.
 
Iina on helposti lähestyttävä, luotettava ja lämmin hoitaja ❤️ Todella taitava ja asiansa osaava, tietää mitä tekee :)
 
Kiitos! Varmasti tulen uudestaan hoitoon.

Helena

Kokonaisuus sopi tosi hyvin yhteen. Mahtava fiilis sekä hoidon aikana että sen jälkeen! Oivallukset ja tuntemukset hoidon jälkeen olivat mahtavia ja rauhoittavia. Eihän koskaan tiedä mitä viestejä meille tuodaan! Kiitos, kiitos, kiitos!

Sanna

Tulin Kristalliseen chakrahoitoon, koska jälleen kerran olen elämässäni kohdassa, jossa pitäisi tehdä päätöksiä. Olen käynyt erilaisissa energiahoidoissa aiemminkin, mutten koskaan tällaisessa, jossa kristallit ovat isossa osassa.

Iina on luonteva hoitaja, jolle on helppo avautua. Oli jännä huomata, miten voimakkaita tuntemuksia kristallit aiheuttivat kehossa. Silti olo oli koko ajan rento ja turvallinen.

Heti hoidon jälkeen olo oli hiukan kikatteleva ja euforinen ja hyvä fiilis jatkui pitkään. Paikalleen jämähtäneitä energioita selvästi lähti liikkeelle.

Ihana kokemus, käyn aivan varmasti toistekin.

 

Maija

Ennen hoitoa tilanteeni oli se, että mielessä pyöri paljon asioita liittyen omaan työhön ja omaan suuntaan työelämässä. Melkoinen sekamelska oli meneillään! Iinan kanssa oli luontevaa olla ja jutella ja koin olevani turvassa hoidon aikana. Minulle avautui monia asioita ja sain uusia oivalluksia ja apua suunnan löytämisessä. Ei jäänyt epäselväksi mihin asioihin minun tulisi kiinnittää huomiota :)

Pitkäaikaisia vaikutuksia en vielä osaa kertoa sillä hoidosta on sen verran vähän aikaa mutta olen saanut jo tässä vaiheessa voimaa aamuharjoituksesta joka minulle neuvottiin. Ja ympärillä selkeästi tapahtuu myös ihmissuhteissa. Kaikki kun vaikuttaa kaikkeen. 

Suosittelen hoitoa kenelle tahansa, joka haluaa löytää uusia ajatuksia ja oivaltaa itsestään ja elämästään asioita. Hoito selkeyttää ja antaa suuntaa. Iina on taitava ja luotettava hoitaja. Empatia ja ymmärrys näkyy ja tuntuu. Kiitos, palaan kyllä vielä tähän hoitoon.

Sanna

Tulin hoitoon saadakseni itselleni sisäistä rauhaa ja poistamaan ahdistusta ja levottomuutta. Ajattelin myös, jos hoito auttaisi minut oikealle polulle elämässäni.

Hoito oli mielestäni voimaannuttava. En olisi todellakaan uskonut, että kun Iina laskee käteni auraani ja juttelee henkimaailman olentojen kanssa, että jotain tapahtuu. Mutta kyllä niin vain kävi! Tunsin sisäistä lämmön tunnetta ja välillä väristyksiä koko kehossa hoidon edetessä. Ja hoidon jälkeen oli jotenkin levollinen ja seesteinen sekä onnellinen olo. Ja nyt muutaman päivän jälkeen on todellakin hoidossa tapahtunut ja tapahtuu edelleen, sillä minulla on ollut selittämättömiä päänsärkyjä (melko koviakin) ja erikoisia painajaismaisia unia. Minulta käsiteltiin väkivaltaista menneisyyden fyysistä traumaa.

Olen ollut jotenkin seesteisempi ja rauhallisempi hoidon jälkeen. Jotenkin levollisempi olo kuin ennen. Ja olen pystynyt olemaan kiitollinen elämän pikku asioistakin.

Mielestäni hoito sopii kaikille. Oli sitten ongelmia tai ei. Hoito auttaa selkiyttämään omaa elämäntilannetta. Ja kenties jopa fyysinenkin paraneminen alkaa, jos on ongelmia.

Iina on hoitajana lämmin ja helposti lähestyttävä. Hänellä on selkeästi lahja auttaa ja parantaa ihmisiä.

Kannattaa mennä kokeilemaan tällaista energiahoitoa.

Ja käymään puodilla muutenkin tutustumassa ihaniin hoitaviin kiviin!

Samuli

Olen tässä tehnyt tällaista henkistä kasvua vähän jokaisessa elämän osa-alueessa. Kuitenkin töitä on tällä hetkellä niin paljon, että kasvu on jollain tasolla pysähtynyt. Ehkä vähän kauhulla odotin, että jos nyt otetaan kiinni sitten se parin kuukauden jarrutus kokonaisuudessaan. Muuten odotuksia ei oikein ollut. 

Hoidon aluksi käyty keskustelu helpotti paljon omaa oloa, ja hoidon alku oli miellyttävä. Hoidon aikana tapahtui paljon asioita, jotka tuntuivat fyysisellä tasolla vaikka tiesin koko ajan makaavani paikallani. Läpikäydyt asiat osuivat ja upposivat syvälle ja tunnistin ne itsessäni. Vaikka en edes tiennyt niiden olemassaolosta, pystyin jotenkin hyväksymään ne sillä hetkellä kun kuulin. Olin koko ajan kartalla mitä tapahtui, koska Iina kertoi kaikki hyvin tarkkaan.

Hoidon lopuksi kaikki fyysiseltä tuntuneet olotilat loppuivat ja muuttui hyvin kevyeksi. Hoidosta on nyt vajaa viikko, ja kelaan edelleen asioita hoidon ajalta. Niitä tuntemuksia mitä hoidon aikana sain, ja ohjeita, jotka minulle annettiin. Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, mutta erityisesti ihmisille, jotka tuntevat olevansa jumissa. Tai henkilöille, jotka haluavat tuntea itsensä ihan vähän paremmin.

Tuija

Olin rankan ja stressaavan puolivuotisen jälkeen jokseenkin sulkenut itseni pois kaikesta ja havaitsitkin Solar Plexuksen yllä olevan haarniskan ja voimakkaan auran josta ei niin vain menty läpi.

Koin hoidon hyvin lempeäksi mutta lujaksi ja juuri sitä olin toivonutkin jotta voisin taas avautua omaksi itsekseni. Kiitollisena havaitsin mukana olevan myös useita Valon auttajia. Yllätyin hoidon ja ohjeiden konkreettisuudesta mutta samalla olin kovin tyytyväinen että nyt väsyneenäkin saatoin helposti omaksua ohjeet ja alkaa toteuttaa niitä käytännössä. Hoitoa seuranneina päivinä mietin paljon keskustelujamme ja sitä kautta myös saamani ohjeet painuivat mieleeni ja toiminnot tulivat osaksi arkeani. Viikon kuluttua elämä sitten osoittikin minulle mihin näitä konkreettisia ohjeita tarvittiin. Ilman niitä olisin taas sortunut vanhoihin jo huonoiksi todettuihin toimintatapoihini vaativassa tilanteessa. Se olisi ollut itselleni monin tavoin aivan liian raskasta. Tämä uusi toimintatapa lienee parempi kaikille osapuolille.

Suosittelen Iinan hoitoa todella lämpimästi kaikille jotka jostakin syystä toivovat selvennystä omaan olemiseen ja omaan tilanteeseen. Tuntui hyvältä huomata miten Iina löysi juuri ne asiat jotka olivat kaikkien olotilojeni taustalla, itse niitä tuskin olisin tunnistanut.

Nyt toimin saamieni ohjeiden mukaisesti ja palaan jatkamaan hoitoja kun tunnistan saavuttaneeni tämän ensimmäisen vaiheen opit. Tavataan silloin!

Anonyymi asiakas

Chakrahoidot ovat olleet hyvin voimallisia kokemuksia, ja niiden aika pääsee syvälle oman energiakehon sopukoihin ja löytää itsestä uuttakin. Hoitojen jälkeen on hyvä, rentoutuneempi ja rauhallisempi olo. Iina on erittäin taitava ja kannustava persoona, teet juuri sitä mitä sinun kuuluukin polullasi tehdä :) Kiitos siitä!

Anonyymi asiakas

Olet taitava ja hoitosi ovat voimakkaasti herättäviä fyysisesti ja henkisesti. Osaat sanoittaa asiat oikein ja lempeästi.

Anonyymi asiakas

Hoidoissa on noussut aina esille juuri se, mitä milloinkin on ollut tarpeen käsitellä. Ja nämä teemat on saatu hoidettua eteenpäin hidastamasta ja tukkimasta virtauksia. Sinulla on ihana lämminhenkinen ja jopa äidillinen tapa hoitaa ja tapasi sanoittaa asiat on ihanan selkeä. Lempeä mutta kuitenkin jämäkkä.

Leena

Olen ikäihminen ja  energioihin liittyvät asiat ovat aika uusia taustani takia. Hoidon koin erittäin miellyttävänä, paljon on työstettävää ja sisäistettävää edelleen. Hoitoa voin suositella kaikille jotka haluaa ymmärtää itseään ja kasvaa henkisesti. Iina on aivan ihana, rauhallinen ja lempeä hoitaja. Tieto ja näkeminen uskomatonta. Kiitos Iina.

Heini

KIITOS KIITOS KIITOS vielä sulle Iina!!!!! Ja kaikille kavereille ketkä oli meidän mukana tässä hoidossa. Iso KIITOS! Voi kun voisin paketoida tän tunteen ja ojentaa sulle käteen ja täyttää koko huoneen ja vuorata sinut sillä. MÄ TIEDÄN MITÄ MÄ TEEN! Paras lahja ikinä!!!!

Tuula

Iina teki sen mihin meediot, tarot -tulkitsijat, kirjat ja kurssit eivät pystyneet ! Minulle ennestään tuntematon Iina kertoi ja kuvaili selkeästi mitä sisälläni oli "kasvanut" viimeiset vuosikymmenet. Hän sanoitti tuntemukseni täydellisesti. Tästä seurasi suorastaan lentävä hyppy trampoliinilla elämäni polulla. Vauhti on nyt ollut niin hurjaa että pakko luottaa sydämen ääneen egon huuteluista huolimatta. Vilpittömät kiitokset sinulle Iina<3 Ilman näitä chakrahoitoja ja tulkintojasi niistä, kulkisin vieläkin vailla suuntaa ja ymmärrystä jatkuva sisäinen polte seuranani!

Heini

Ennen hoitoa tunsin olevani hukassa. Ydin puuttui. En saanut siitä kiinni. Halua ja tahtoa riitti ihan kamalasti, mutta suunta puuttui. Kuin kelluisi ja odottaisi, että koska on mun vuoroni löytää mun tehtäväni, jotta voin vihdoin paahtaa eteenpäin ja käyttää hyödyksi sitä sisällä liekehtivää energiaa ja tehdä oman osuuteni. Palvella ja auttaa muita.

Itse hoito oli uskomaton kokemus. Kutkutti ennen hoitoa, hoidon aikana ja sen jälkeen. Hymyilin leveästi koko hoidon ajan ja vaan ihmettelin miten voin olla tässä ja miten Iinalla on tämmönen taito ja miten kiitollinen oon henkiväelle, joka tulee ja auttaa ja on läsnä. Kiitos, kiitos, kiitos!

Hoidon jälkeen oloni on innostunut. Samaan aikaan hirveä hinku jo mennä ja tehdä, toteuttaa tehtäväänsä, mutta samaan aikaan syvä rauha. Vihdoin. Vihdoin löysin sen mitä olen etsinyt. Ja se oli kokoajan minussa.

Hoidon jälkeen olen alkanut saada selkeitä merkkejä jostain ylempää siitä, mikä askel otetaan seuraavaksi. Ei tarvitse yhtään arvailla mitä mikäkin tarkoittaa. Konkreettisia askelia. Tuntuu, että otan joka päivä ison askeleen eteenpäin vaikka ne tuntuu myös samaan aikaan pieniltä siksi, kun eivät vie energiaa vaan päinvastoin lisäävät sitä.

Suosittelisin hoitoa ihan jokaiselle. Ihan kaikille. Uskoit sitten mihinkään tai et niin mene. Ole utelias ja kokeile mitä tapahtuu.

Hoitajana koin Iinan niiiiiiin lämpimänä, empaattisena, uteliaana, viisaana, hyvänä sanoittajana, upeana matkakumppanina.

Henrica

Todella, todella suuri muutos on tapahtunut hoidon jälkeen! Oon aikaisemmin ollut ihan superherkkä auringolle. En oo pystynyt olemaan montaakaan sekuntia pää paljaana auringonpaisteessa vaan oon ulkona aina mustan hupun sisällä piilossa. Myöskin oon käyttänyt aurinkolaseja suunnilleen 24/7, siis pahimmillaan myös illalla, pilvisellä ja sisätiloissakin. Ilman näitä toimia oon ollu seuraavat pari pv migreenissä.

No nyt en oo hoidon jälkeen käyttänyt aurinkolaseja edes autolla ajaessa! Yhden kerran vaan kun ajaessa aurinko paistoi alhaalta suoraan silmään, muuten oon pystynyt olemaan kokonaan ilman. Ja pystyn olemaan auringossa ilman huppua ainakin 10min! Eli lyhyitä siirtymisiä varten ei tarvii suojautua. Aikasemmin en pystynyt menemään esim parkkikselta kotiin suojautumatta auringolta.

Ja tää vaiva on ollut tosi kauan, raskausajoista asti! Lapsi 12v…

Ihan uskomattoman siistiä!!!

Nelli

Pitkän tauon jälkeen henkiset asiat ovat jälleen alkaneet kiinnostaa. Arki on kuitenkin perheellisenä täynnä kaikenlaista ja laskeutuminen omaan rauhaan vaikeaa. Toistuvat niskahartia-jumit vaivasivat ja selittämättömät pelot aika ajoin.

Iinan hoidoista kuulin kaverilta ja päätin kokeilla. Olo ennen hoitoa oli normaalin sumea. Hoito oli miellyttävä ja toi keveyttä ja valoa olooni. Hartian seudulla energia virtasi huomattavasti vapaammin, mitä todella ihmettelin hoidon jälkeisinä päivinä. Sitä oli niin tottunut jumiutuneeseen oloon niskassa!

Hoidosta sai hyvät ohjeet miten kulkea eteenpäin omalla sielunpolulla. Toivon että saan pidettyä yllä levollisen energian kasvua elämässäni!

 
 

Merja

Olin haaveillut energiahoidosta vajaa vuoden ja nyt tuli tilaisuus toteuttaa unelma siitä.
Olin kiinnostunut,mitä energiahoidossa tulee esille ja millaiset chakrani ovat. 
Olin yllättynyt miten hoito vaikutti minuun.
 Tuntui kun itseluottamukseni itseeni olisi noussut todella paljon. Sain lisää varmuutta siihen, että olen oikealla polulla. Tuli olo,että elämä kantaa.
Iina oli lämminhenkinen ja ihana hoidon aikana. 
Mielestäni hoito sopii jokaiselle, joka haluaa lisää tietoa omasta energiatilastaan. Näkymätön on näkyvää,kun sen näkee.

Sara

Podcasteista kiinnostuin Iinan chakrahoidosta ja muutaman kuukauden odottelin sopivaa aikaa sille. Olin kiinnostunut chakroistani ja utelias kuulemaan ja kokemaan mitä hoidossa nousee esille varsinkin asiassa jota olin työstänyt jo pitkään. Ehkä tärkein anti ei kuitenkaan ollut sen asian työstäminen vaan hoidossa saamani tieto menneestä, mikä ei välttämättä olisi koskaan muuten käynyt ilmi. Hoito oli miellyttävä kokemus eikä haitannut yhtään, vaikka se tehtiin etänä. Ehkä jopa päinvastoin. Jälkikäteen arvioituna suurin vaikutus oli se, että itseni hyväksyminen on lisääntynyt ja luottamus itseeni on kasvanut.

Iinalla on halu auttaa ja hyödyntää upeaa lahjaansa ja osaamistaan. Sitä kannattaa hyödyntää jokaisen, joka on utelias oppimaan itsestään lisää. 

Koen Iinan lämpimänä, iloisena, ystävällisenä, rehellisenä ja suorana.

Elina

Olen mahdottoman kiitollinen upeasta chakrahoidostasi <3 Se lempeys yhdistettynä työsi tehokkuuteen on jotain ihanan hämmentävää. Olet äärimmäisen hienotunteinen, mutta silti pääset tonkimaan niitä kaikkein syvimpäänkin koloon haudattuja tunteita ja asioita. Parasta tässä oli kuitenkin se, että minun ei itse tarvinnut osata muuta kuin olla rentona, kuunnella ja vastaanottaa.  Hoidon aikana häpeäsolmun käsittely nosti tunteet pintaan ja kyyneleet silmiin. Se erillisyys ja yksinäisyys mitä täällä maan päällä koen, on nyt helpompi ymmärtää ja hyväksyä kun tiedän että se johtuu omasta porukastani erossaolosta. Oppimaanhan tänne on tultu, joten jatketaan matkaa pää pystyssä. Ihanaa että tukijoukot ovat kuitenkin olemassa <3 Hoidon jälkeen olin hieman unelias, mutta väsymys ja muut hoidon pintaan nostamat fiilikset hälvenivät kuitenkin nopeasti. Nyt tuntuu miten energia virtaa kehoni läpi todella soljuvasti, ihana fiilis! Kiitos myös selkeistä kotihoito-ohjeista.

Irmeli

Olen etsinyt tapaa työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat läheisyyden tarpeessa/ autettavissa jollain tapaa sen tiedon ja ymmärryksen kautta, minkä olen saanut kartutetuksi tällä henkisellä polulla.

 Nyt itse tulin autetuksi tuossa tilanteessa - chakrahoidon perhosekeveässä, herkässä tilassa. Jollaintapaa  hyvin puhdas, kokonaisvaltainen kokemus.

Siitä on nyt 5 päivää- sulattelelua. Suuren hengen läsnäoloa, opastusta...koko ajan tuon "elämyksen" vaikuttavuuden alainen.

Tieto siitä, että uusi luku omassa elämässä on aluillaan. Muutosta myös.

Juurikin tätä olen tarvinnut - selvää viestiä! Silti on tuleva aivan sumun peitossa, vaan kädet ojossa kohti tulevaa, hyvässä opastuksessa.

Iina oli johdattamassa minut aivan uudelle lähteelle, turvallista, läheistä tapaansa käyttäen!

Enemmän kuin vain suositeltava hoitomuotona !

Janiika

Kiitos hoidosta! Se oli mulle ensimmäinen, joten vähän jännitin, enkä ihan osannut rentoutua.
Hoito oli jännityksestä huolimatta mieletön!

Sain juuri siihen hetkeen tarvittavan nähdyksi tulemisen kokemuksen. Sain tulla nähdyksi sellaisena, millaisena mun oma lähipiiri ja perhe ei ole pystynyt mua näkemään. Sain vahvistusta omalle tarkotukselleni ja henkiselle polulle. Pääsin kosketuksiin kivun ja syvien tunteiden kanssa, joita oon kantanut mukanani ihan lapsuudesta asti. Sitä olen hoidon jälkeen työstänyt ja saanut eteeni just ne tarvittavat auttajat ja keinot kivun vapauttamiseen.

Käsittelimme mun pelkoa näkymätöntä maailmaa kohtaan ja sain siihen ison avun hoidosta. Harjoittelimme myös näkemisen lahjan käyttämistä. Sain siihen hyvää ohjausta. Hoidon jälkeen, en ole juurikaan enää "nähnyt", harjoittelusta huolimatta. Uskon sen olevan johdatusta. Tuo kyky avautui mulle niin nopeaa,  nyt mua palautellaan lähtöruutuun, jotta oppisin ensin paremmin muita aisteja. Ja hyvä niin.

Kiitos Iina kun olet, hoidat, parannat ja autat. Hoito oli niin rakkaudellinen, elin niissä energioissa pitkään. Kiitos kun tulit polulleni, tavataan taas kun sen aika on ❤ 

Miia N

Toivoin kristallisesta chakrahoidosta erityisesti tukea aivan alkuvaiheessa olevalle valotyöpolulleni ja elämäntehtäväni hahmottamiseen. Iina oli ihanan rauhallinen ja selkeä, ja hoitaessaan chakrojani selitti, mitä tekee ja mitä aistii. Hoidon aikana koin fyysisiä aistimuksia, kun energia virtaili ja tukokset helpottivat. Hän puhdisti sisältäni ison, epäselkeyksiä aiheuttaneen möykyn ja kanavoi valonauttajiltani ohjausta sielunpolulleni. Sain selkeitä vinkkejä, mihin minun juuri nyt kannattaa kiinnittä huomiota. Asiaa tuli niin paljon, että palaan hoitotallenteeseen varmasti useita kertoja saadakseni kaiken irti! Hoidon jälkeen on tuntunut kevyeltä ja tunnen olevani paremmin yhteydessä korkeampaan minääni. Tiedän olevani oikealla polulla, ja nyt vain rohkeaa askellusta eteenpäin. Kiitos Iina 💕

Sari

Olen kuunnellut tarotkorteista lukijaa, ostanut henk. koht. tulkintoja, yrittänyt löytää paikkaani ja tarkoitustani tästä elämästä. Eräs ihana tulkitsija jonka bongasin joskus you tubesta lopetti ja jätti minuun tyhjän kohdan; kuka mulle nyt kertoo, ohjaa kun itse en vielä osaa enkä ymmärrä! Niin universumi tuli avukseni ja pudotti Iinan muutaman kerran elämääni, kun en heti ensimmäisistä kerroista ymmärtänyt, ja liityin sisäpiiriin. Sieltä bongasin energiahoidon kaikille chakroille, mutta hinta mietitytti. Kun luin kommentteja hoidosta, päätin kokeilla. Minulla oli elämässä sumuinen seinä vastassa ja tuntui että töiden jälkeen elämä oli sadepilven harmaata, ilotonta, enkä päässyt eteenpäin. Joku mättäsi minun elämässä ja pahasti. Maksoin, mutta näin hätäisenä tuli harmi, vasta kesäkuun alussa olisi ensimmäinen mahdollinen aika! Siihen oli pitkä aika, mutta kyllä se päivä vihdoin saapui! Minua jännitti hirveesti ja niin käy aina, jännitys purkautuu itkuna. Hoito oli mielenkiintoinen, vaikka kaikkea Iina ei saanut kertoa. Selvisi moni itseä mietityttänyt asia tai toiminta. Hoidon jälkeen olo oli virkeä ja iloinen, teki mieli hypähdellä! Oloni on seesteinen ja luottava, elämä kantaa tapahtui mitä hyvänsä. Nyt elän elämääni ja katson avoimin mielin itsevarmasti tulevan. Hoito puhdisti chakrat ja Iina ohjasi niitä kulkemaan sinne minne pitää, ja neuvoi mitä minun pitää tehdä että ne pysyvät auki ja suuntaavat energiat oikeeseen suuntaan.

Hoito sopii kaikille jotka kulkevat jollain tapaa myös tämän fyysisen elämän ulkopuolella. Niille, jotka ovat valmiita kuulemaan henkioppaiden ja muiden universumin ulkopuolella olevien terveiset. Iina oli aivan mahtava hoitaja! Upeasti kuljetti ja kertoi asioita mitä näki, tunsi tai koki, vaikka ne eivät aina olleet miellyttäviä. Tulen jatkamaan hoitoja tulevaisuudessakin!

Vastuuvapauslauseke

Tällä sivustolla tarjotut hoidot tai sisältö eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Ne eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Ethän sivuuta terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja hakeutuessasi hoitoihin. Jos sinulla on akuutti sairaus, soita terveskeskukseen tai yleiseen hätänumeroon 112.

Sivustolla esitetyt asiakastarinat ovat yksittäisiä esimerkkitapauksia, eivätkä takeita hoidon tuloksista tai neuvoja itsehoitomenetelmiksi. Lukijan ei pidä käyttää asiakastarinoita omien vaivojensa diagnosoimiseen tai arvioimiseen. Tällä sivustolla julkaistulla sisällöllä emme diagnosoi, hoida, paranna, vähennä tai ehkäise minkäänlaisia sairauksia tai terveydellisiä vaivoja.