Kristallien ominaisuudet

Afrikan jade

Voimakkaat sydänchakraa hoitavat energiat, jonka myötä Afrikan jade tunnetaan myös rauhallisuuden ja harmonian kivenä. Sillä on vahva yhteys Äiti Maan ja luonnon kanssa, minkä avulla se auttaa myös sinua vahvistamaan omaa yhteyttäsi. Afrikan jadea pidetään myös tärkeänä kumppanina työelämässä, sillä se vahvistaa ja lujittaa ihmissuhteita, niin henkilökohtaisia, kuin bisnessuhteitakin.

Tutustu tarkemmin

Akaattilevy

Lataa ja aktivoi muita kiviä

 
Tutustu tarkemmin

Akvamariini

Chakra: Sydän, Kurkku

Auttaa puhumaan totuudellisesti ja kauniisti sydämestä. Rauhoittaa kuumentuvia tunteita. Suojelee negatiivisilta energioilta. Rauhoittava ja viilentävä.

Tutustu tarkemmin

Amatsoniitti

Chakra: kurkku, sydän

Rauhan, totuuden, harmonian ja kommunikaation kivi. Rauhoittaa hermoja ja sydäntä, sekä täyttää ne positiivisella energialla. Amatsoniittia kutsutaan myös ”rauhantekijän kiveksi” sen kommunikaatiota helpottavien kykyjen vuoksi. Kannustaa saavuttamaan unelmia ja tavoitteita ja muistuttaa, että kykenemme itse muokkaamaan kohtalomme suunnan ja tekemään oikeita päätöksiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Tutustu tarkemmin

Ametisti

Chakra:  kolmas silmä, kruunu

Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja ja intuition vahvistaja. Voi parantaa unta.

 

Tutustu tarkemmin

Angeliitti

Chakra: kurkku, kolmas silmä, kruunu, sielutähti

Korkeavärähtelyinen kivi, joka yhdistää sinut henkioppaiden ja enkeleiden viisauteen. Vahvistaa kurkkuchakran, kolmannen silmän ja kruunuchakran yhteyttä. Rauhoittaa, auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia sekä kehittämään selvänäköisyyttä.

 

Tutustu tarkemmin

Apassinkyynel

Chakra: juuri

Apassinkyynel on muiden obsidiaanien lailla maadoittava, puhdistava ja suojaava kivi. Sanotaan puhdistavan negatiivisuutta aurasta ja olevan hyvä apuväline surun helpottamisessa. Voimakas maadoittaja.

 

Tutustu tarkemmin

Astrofyliitti

Chakra: kaikki

Moniulotteinen astrofylliitti auttaa muodostamaan ja saavuttamaan yhteyden värähtelytaajuuksiin, jotka ovat oman ymmärryksemme ulkopuolella. Meditaatiossa astrofylliitti antaa sinulle avaimet saavuttamaan aivan uusia taajuuksia henkisellä matkallasi. Astrofylliitin energia auttaa chakrojasi löytämään omille paikoilleen ja voimistaa kaikkien chakrojesi energioita.

 

Tutustu tarkemmin

Aurinkokivi

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Maskuliinisen aurinkoenergian kivi. Totuuden, tiedon, selkeyden, hyvän onnen, itsenäisyyden, voiman ja johtajuuden kivi, joka yhdessä kuukiven kanssa muodostaa tasapainoisen feminiinisen ja maskuliinisen energian kokonaisuuden.

 

Tutustu tarkemmin

Doleriitti (Stonehenge-kivi)

Chakra: Sydän, Kurkku

Iso-Britannian Walesista peräisin oleva doleriitti on samaa kivilajia, josta Stonehenge on rakennettu. Tunnetaan myös nimillä Spotted Dolerite, Bluestone, Welsh Blue Dolerite ja Prseseli Bluestone, koska se on peräisin Preseli Mountainilta Walesista.

Doleriitti voi yhdistää sinut muinaisen Britannian energioihin ja auttaa muistamaan menneitä elämiäsi siellä. Se auttaa keskittymisessä ja pitkäjänteisyydessä sekä yhdistää sinut maahan. Sanotaan, että doleriitti voi auttaa sinua näkemään elämäntehtäväsi.

 

Tutustu tarkemmin

Fluoriitti

Chakra: kaikki

Puhdistaa pään aivosumusta, kirkastaa mielen ja auttaa päätöksenteossa. Auttaa näkemään omat unelmat selkeämmin

 

Tutustu tarkemmin

Granaatti (almandine)

Chakra: Juuri

Granaattia on pidetty tärkeänä ja pyhänä kivenä eri sivilisaatioissa kautta aikojen.

Tummanpunainen granaatti on maadoittava kivi, joka auttaa sinua luomaan ajatuksesi todeksi. Se antaa sinulle tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä. Sillä voi vahvistaa auran suojausta. Sitouttaa tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

"Olin yritykseni kanssa käännekohdassa, jossa piti alkaa tehdä päätöksiä edetäkö vakavissaan, vai jäädäkö harrastelutasolle. Hankin granaattiriipuksen Iinan suosituksesta sitouttamaan itseni tavoitteisiin ja avuksi oman liiketilan manifestointiin. Kahden kuukauden sisällä granaatin hankkimisesta olin löytänyt unelmieni liiketilan, solminut siitä vuokrasopimuksen ja aktiivisesti tehnyt asioita tavoitteideni saavuttamiseksi. Granaatti todella auttaa saamaan asioita aikaiseksi, joten sitä ei voi aivan koko ajan pitää, mutta se antaa potkua silloin kun sitä tarvitsee. Olen suorastaan äimistynyt sen tehosta." Terveisin, Petra

 

Tutustu tarkemmin
 

Harmaa akaatti

Chakra: maatähti, juuri

Tasapainottava ja hitaasti värähtelevä kivi. Maadoittaa ja vahvistaa. Tuo turvaa ja vakautta.

 

 
Tutustu tarkemmin
 

Hematiitti

Chakra: maatähti, juuri

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Howliitti

Chakra: Juuri, Kruunu

Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Kun tunnet näiden molempien energioiden kulkevan yhtäaikaa sisälläsi, voit tuntea itsevarmuutesi nousevan, oman voimasi vahvistuvan ja näet mitä lahjoja sielullasi on annettavan tälle maailmalle.

 

Tutustu tarkemmin
 

Hunajakalsiitti

Chakra: Juuri, Sakraali, Kolmas silmä

Lämminenerginen kivi, joka yhdistää Maan energiaan ja antaa potkua projektien aloittamiseen. Auttaa näkemään mikä on olennaista projektin aloittamisen kannalta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Kalkopyriitti

Chakra: Kaikki, kolmas silmä, kruunu, kurkku

Voimakas kalkopyriitti aktivoi kaikki chakrasi ja laittaa ne järjestykseen.
Kalkopyriittiä on käytetty hoitamaan tukoksia chakroista shamaanien ja reikihoitajien toimesta. Kalkopyriitti on muutoksen kivi, jonka kanssa työskennellessäsi löydät elämäntehtäväsi ja oikean suunnan polullesi. Uusien alkujen ja mahdollisuuksien kivi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Karneoli

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus

Seksuaalisuuden, elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä ja rohkeaa energiaa. Tuo elämään intohimoa, rohkeutta ja fyysisyyttä. Kannustaa toimintaan.

 

Tutustu tarkemmin
 

Keltainen jaspis

Chakra: juuri, solar plexus

Itsevarmuuden, rohkeuden ja innostuksen kivi. Tukee stressaavina aikoina. Tuo järjestelmällisyyttä, keskittymistä ja motivaatiota.

 

Tutustu tarkemmin
 

Krysokolla

Chakra: sydän, kurkku

Rauhoittava kommunikaation kivi. Tuo tyyntä ja selkeää mieltä päätöksentekoon ja stressaaviin tilanteisiin. Auttaa kommunikoimaan selkeästi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Krysopraasi

Chakra: Sydän, Solar Plexus

Parantava kivi, joka avaa sydänchakraa ja solar plexusta sekä niiden välistä yhteyttä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Kuukivi

Chakra: Kolmas silmä, kruunu

Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Kyaniitti

Chakra: kurkku, kolmas silmä, kruunu, sielutähti, tähtiportti

Kehittää henkisiä kykyjä vahvistaen kolmannen silmän ja kruunuchakran yhteyttä. Auttaa ymmärtämään eri värähtelytasoja. Pidä yöpöydällä, jotta voit paremmin ymmärtää unissa saadut viestit. Tuki astraalimatkailuun. Ei tarvitse puhdistusta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Laavakivi

Chakra: Juuri

Maadoittava kivi, joka tuo sinut keskelle itseäsi. Oli tilanne mikä tahansa, laavakivi antaa sinulle voimaa. Rauhoittaa ahdistusta ja pelkoja tuoden sisäistä rauhaa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Labradoriitti

Chakra: kaikki

Maagikon kivi, joka syventää tietoisuutta magiatyöskentelyssä. Kehittää uinuvia henkisiä lahjoja ja auttaa näkemään verhon läpi näkymättömään maailmaan.

 

Tutustu tarkemmin
 

Lapis lazuli

Chakra: kurkku, kolmas silmä

Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja.

 

Tutustu tarkemmin
 

Larimar

Chakra: kurkku

Todella harvinainen kivi, joka avaa kurkkuchakran lukkoja. Pakottaa puhumaan tärkeistä asioista suoraan sydämestä. Rauhoittaa tunnekehoa ja auttaa kasvamaan eteenpäin traumoista. Tunnetaan myös delfiinikivenä ja Atlantis-kivenä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Lemurian siemenkristalli

Chakra: kolmas silmä, kruunu, kausaali, sielutähti, tähtiportti

Lemurian uskotaan olleen korkeavärähteinen, rakkaudessa elävä ja luonnonläheinen saariyhteiskunta, joka sijaitsi Tyynellä valtamerellä. Kuten Atlantiksella, Lemuriassa ihmisillä oli käytössään laajasti muinaista kristalliteknologiaa.

Saaren uskotaan lopulta hautautuneen mereen niin, että muutamat ihmiset onnistuivat pakenemaan. He ottivat mukaansa kristalleja, jotka oli ladattu täyteen informaatiota. He hautasivat nämä kristallit maahan, jotta myöhemmät sukupolvet voisivat löytää ne.

Lemurian siemenkristalli (Lemurian Seed Crystal) löydettiin vuosituhannen vaihteessa.

Lemurian siemenkristallit tuovat yhteenkuuluvuuden tunteen ja muistuttavat siitä, että olemme kaikki samaa tietoisuutta. Siten se helpottaa yksinäisyyttä.

Meditoi Lemurian kristallin kanssa pitäen sitä vasemmassa kädessäsi tai kolmannella silmälläsi antaen sen avautua. Kristalli näyttää, miten olemme kaikki samaa suurta elämänvoimaa. Tutustu kristallisiisi rauhassa ja oppikaa toisiltanne.

Lemurian kristallia ei tarvitse puhdistaa. Voit imeä siitä lemurialaisten jättämää tietoa ja muistaa menneitä elämiäsi Lemuriassa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Lohikäärmekivi

Chakra: sakraali, solar plexus, sydän, kurkku

Voimistaa muiden kivien vaikutusta. Aktivoi ja avaa sydäntä. Vahvistaa pikakarmaa, jolloin ulos säteilemäsi energia palautuu sinulle pikavauhtia. Tehokas manifestointityökalu.

 

Tutustu tarkemmin
 

Lumihiutale­obsidiaani

Chakra: juuri, kolmas silmä

Tasapainottaa, puhdistaa ja maadoittaa mieltä, kehoa ja auraa. Auttaa näkemään menneitä elämiä. Yhdistää maahan ja auttaa keskittymään käsilläolevaan. 

Alkuperämaa: Etelä-Afrikka

 

Tutustu tarkemmin
 

Lumikvartsi

Chakra: Kruunu

Pehmeä, feminiininen energia. Tuo kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Tukee oppiläksyjen läpikäymisessä ja auttaa näkemään asiat kirkkaasti. Auttaa meditaatiossa mielen selkeyttämisessä ja valppauden ylläpitämisessä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Malakiitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Suojaa auraa negatiivisten energioiden sisäänpääsyltä. Tunnetaan myös “näkymättömyysviittana”, sillä se pitää sinut turhien konfliktien ulkopuolella. Tasapainottaa sydäntä, varsinkin jos muut yrittävät sälyttää huolensa sinulle. Puhdista usein.

 

Tutustu tarkemmin
 

Mangano-kalsiitti

Chakra: Sydän

Sisäisen rauhan, puhtaan rakkauden ja myötätunnon kivi, joka auttaa käsittelemään sydämen kipuja. Näyttää sinulle todellisen itsesi ja auttaa hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.

 

Tutustu tarkemmin
 

Menoliitti (Goddess Stone)

Chakra: sakraalichakra, juuri

Yksilölliset Menoliitit (Goddess Stone)
 
Kautta aikojen menoliittia on käytetty amulettina suojamaan ja tuomaan onnea. Feminiinisen energian ja hedelmällisyyden kivi. Menoliitti yhdistää sinut Äiti Maahan ja auttaa avaamaan juurichakrasi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Midnight Lemurian Jade

Chakra: Juuri, sydän, kolmas silmä, kausaali

Jadesta, pyriitistä ja kvartsista muodostunut Pyhän feminiinisyyden kivi. Vetää itseensä sekä Äiti Maan että universumin feminiinistä voimaa. Tukee ihmiskunnan henkistä kasvua.

Kotimaa: Peru

 

Tutustu tarkemmin
 

Musta Obsidiaani

Chakra: Juuri

Maadoittava, puhdistava ja suojaava kivi. Puhdistaa negatiivisia energioita aurasta ja tilasta tehden tilaa luovuudelle. Auttaa katkaisemaan siteitä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Musta Onyx

Chakra: Juuri, Solar Plexus, Kolmas silmä

Suojeleva kivi, joka imee itseensä negatiivisia energioita. Tukee kurinalaisuudessa, päätöksenteossa ja pitkäjänteisyydessä. Tukee muutoksessa vahvistaen itseluottamusta, turvallisuudentunnetta ja itsevarmuutta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Mysteerikivi

Tämä kivi on arvoitus myös meille puotilaisille, mutta mysteerisyys ei vähennä kiven kauneutta ja mahtavaa energiaa, päinvastoin. Rohkenetko tarttua mysteerikiveen?

 

Tutustu tarkemmin
 

Oranssi kalsiitti

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Avaa luovuuden ja seksuaalisuuden lukkoja. Lisää itsevarmuutta ja innostaa. Sytyttää sisäisen tulen, jonka avulla voit saavuttaa omat tavoitteesi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Pinkki Turmaliini

Pinkki turmaliini, toiselta nimeltään rubeliitti.

Chakra: sydän

Rakkauden, myötätunnon ja itsensä rakastamisen kivi. Rauhoittaa ahdistuksessa ja hankalissa tunteissa. Hyvin hoitava kivi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Polychrome-jaspis

Chakra: Kaikki

 Auttaa sinua näkemään todellisen itsesi ja helpottaa kanavoimaan energiaa muihin lähelläsi. Helpottaa saavuttamaan sisäisen tasapainon ja lievittää päivittäistä stressiä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Prehniitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Vahvistaa Solar Plexuksen ja sydämen yhteyttä, jotta voit elää elämääsi sydän edellä. Auttaa tunnistamaan mitä sydämesi todella haluaa. Avaa sydäntä valo-olennoille ja korkeammalla värähtelylle.

 

Tutustu tarkemmin
 

Punainen aventuriini

Chakra: juuri

Punainen aventuriini on lempeä, mutta päättäväinen opas ohjaamaan sinut omalle polullesi. Se on hyvin elinvoimainen kristalli, joka ohjaa sinut toimimaan ja auttaa aloittamaan projekteja. Loistava kivi manifestointiin.

 

Tutustu tarkemmin
 

Punainen jaspis

Chakra:  juuri, sakraali

Maadoittava kivi, joka vahvistaa elinvoimaa ja kestävyyttä. Auttaa suuntaamaan energian tavoitetta kohti ja väistämään hidasteet. Tukee uudistumista ja autenttiseksi itseksi kasvamista.

 

Tutustu tarkemmin
 

Pyriitti

Chakra: Solar Plexus

Päättäväisyyden ja manifestoinnin kivi. Kun asetat tavoitteen, pyriitti auttaa sinua pitämään fokuksesi tavoitteessa kunnes se on saavutettu.

Tunnetaan myös nimellä Fool’s Gold, ja Suomessa nimellä katinkulta.

Huom. pyriitistä irtoaa mustaa väriä, joka lähtee käsistä saippuapesulla. Pidä siis vain pestävällä alustalla.

 

Tutustu tarkemmin
 

Rodokrosiitti

Chakra: Solar Plexus, sydän

Tyynnyttävä kivi, joka hoitaa tunnekehoa poistamalla kipuja ja traumoja. Muistuttaa asettamaan oman hyvinvoinnin etusijalle. Poistaa stressiä, lisää mielenrauhaa ja toivoa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Ruusukvartsi

Chakra: sydän

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sammalakaatti

Chakra: maatähti, juuri, sydän

Sammalakaatti tuo sinut lähemmäs Äiti Maata. Sammalakaatti on tasapainottava, parantava ja suojeleva kivi - antaa sinulle voimaa olla täysin oma itsesi. Meditaatiossa suuri apu palauttamaan sinut juurillesi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sateenkaarikuukivi

Chakra: kaikki

Tukee energian vapaata virtausta kehossa. Rauhoittava ja rentouttava värähtely. Selkiyttää mieltä ja auttaa saamaan yhteyden tunteisiin. Kohottaa tietoisuutta ja intuitiota.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sateenkaari­obsidiaani

Sateenkaariobsidiaani on jähmettynyttä laavaa, jonka kerroksiin on jäänyt magnetiittihiukkasia, jotka valossa hohtavat eri väreissä.

Chakra: Juuri

Sateenkaariobsidiaani on juurichakran aktivoija. Se pitää sinua kädestä ja tarjoaa lohduttavan olkapään, kun koet sudänsuruja tai olet muuten vain emotionaalisen tuen tarpeessa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Savukvartsi

Chakra: Juuri

Suojeleva kivi, joka nostaa kohtaamiensa negatiivisten energioiden värähtelyä maadoittamalla ne maahan. Tukee sielun maadoittumista kehoon. Uskotaan suojelevan varkauksilta ja huonotuulisilta ihmisiltä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Seeprajaspis

Chakra:  maatähti, juuri

Tasapainottaa käyttäjänsä feminiinisiä ja maskuliinisia energioita. Tasapainottaa chakroja, energiakehoa, fyysistä kehoa ja tunnekehoa. Muiden jaspisten tapaan energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Seleniitti

Chakra: kolmas silmä, kruunu, sielutähti

Valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin, Korkeimpaan Minään ja enkelimaailmaan. Puhdistaa ja suojelee tiloja ja auroja. Puhdistaa ja lataa muita kristalleja.

 

Tutustu tarkemmin
 

Shungiitti

Chakra: kaikki

Sanotaan vähentävän elektromagneettista säteilyä. Puhdistaa tehokkaasti negatiivisuutta mielestä ja energiakehosta.

Alkuperä: Karjala (Suomi ja Venäjä)

 

Tutustu tarkemmin
 

Sininen kalsiitti

Chakra: kurkku, kolmas silmä, tähtiportti

Rauhoittaa tunteita, jotta voit kohdata tilanteet selkeällä mielellä. Suojaa auraa imien itseensä negatiivisia energioita ja muuttaa ne. Lisää luovaa ajattelua. Avaa tähtiportti-chakraa.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sininen pitsiakaatti

Chakra: kurkku

Kommunikaation kivi. Auttaa valitsemaan oikeat sanat ja puhumaan itsevarmasti sisäisestä selkeydestä käsin. Käytä vahvistamaan affirmaatiolauseita.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sitriini

Chakra: sakraali, solar plexus

Luovuuden, mielikuvituksen ja manifestoinnin kivi. Auttaa näkemään mahdollisuuksia. Aurinkoinen energia, joka lisää kantajansa iloa ja vaurautta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Smaragdi

Chakra: sydän

Auttaa ottamaan vastaan korkeampia rakkauden muotoja. Opettaa sydämelle empatiaa, anteeksiantoa ja rakkautta. Nostaa sydänkeskuksen värähtelyä. Vaurauden kivi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Sodaliitti

Chakra: kurkku, kolmas silmä

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Tiikerinsilmä

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

 

Tutustu tarkemmin
 

Turkoosi

Kevyesti hiottu aito turkoosi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Turmaliini

Chakra: juuri

Imee itseensä negatiivisia energioita aurasta ja muokkaa ne käyttökelpoisiksi. Sanotaan blokkaavan elektromagneettista säteilyä ja poistavan epäpuhtauksia kehosta.

 

Tutustu tarkemmin
 

Unakiitti

Chakra: Sydän

Sydämen kivi, joka auttaa ymmärtämään omaa tunnekehoa. Auttaa päästämään irti tunteista, joita emme enää tarvitse ja kestämään vaikeista ja tuskallisia tunteita vahvistaen sydäntä. Voi vahvistaa lähellä olevia tunteita ja värähtelyitä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Vaaleanpunainen akaatti

Chakra: Juuri, Sydän

Rauhoittaa vihaa ja negatiivisuutta. Muiden akaattien tavoin hyvin tasapainottava kivi. Auttaa päästämään irti katkeruudesta ja tuo tilalle feminiinistä lempeyttä ja positiivisuutta.

Alkuperämaa: Botswana 

 

Tutustu tarkemmin
 

Verikivi / Heliotrooppi

Chakra: Juuri

Myös verikivenä tunnettu heliotrooppi on on kloriitista ja pyrokseenista vihreän värinsä saanut kvartsi, jossa on raudan aiheuttamia punaisia merkkejä.

Tahdonvoiman ja päättäväisyyden kivi rikkoo vanhat kaavat ja saa sinut tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi. Tuo itsevarmuutta ja voimaa kasvuun.

 

Tutustu tarkemmin
 

Vihreä akaatti

Chakra: sydän

Tasapainottaa käyttäjän energioita. Lisää myötätuntoa, anteliaisuutta ja henkistä joustavuutta. Tasapainottava ja vakauttava kivi.

 

Tutustu tarkemmin
 

Vihreä aventuriini

Chakra: sydän

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Näiden väritys voi vaihdella vaaleanvihreästä tummanvihreään riippuen erästä.

 

Tutustu tarkemmin
 

Vuorikristalli

Chakra: kruunu, kaikki

Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

 

Tutustu tarkemmin