Afrikan jade

Chakra: Sydän

Rauhallisuuden ja harmonian kivi, jossa on voimakkaat sydänchakraa hoivaavat energiat. Voimistaa yhteyttäsi Äiti Maan ja luonnon kanssa. Vahvistaa ja lujittaa ihmissuhteita. Uskotaan tuovan hyvää onnea ja vaurautta.

Akaattilevy

Lataa ja aktivoi muita kiviä

Akvamariini

Chakra: SydaŐąn, Kurkku

Tunnetaan mystikkojen ja näkijöiden kivenä. Auttaa puhumaan totuudellisesti ja kauniisti sydämestä. Rauhoittaa kuumentuvia tunteita ja suojelee negatiivisilta energioilta. Rauhoittava ja viilentävä. Tehostaa meditaatiota.

Amatsoniitti

Chakra: Kurkku, Sydän

Rauhan, totuuden, harmonian ja kommunikaation kivi. Rauhoittaa hermoja ja sydäntä, sekä täyttää ne positiivisella energialla. Kutsutaan myös “rauhantekijän kiveksi”. Kannustaa saavuttamaan unelmia ja tavoitteita.

Ametisti

Chakra:  Kolmas silmä, Kruunu

Stressiä vähentävä ja negatiiviselta energialta suojeleva kivi. Ametisti vahvistaa Kolmatta Silmää ja intuitiota. Ametisti on myös hyvä unikivi, sillä se karkottaa painajaisia ja tuo mukanaan lempeämmät unet.

Angeliitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Kruunu, Sielutähti

Korkeavärähteinen kivi, joka yhdistää sinut henkioppaiden ja enkeleiden viisauteen.Rauhoittaa stressiä ja negatiivisia tunteita. Auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia sekä kehittämään selvänäköisyyttä.

Apassinkyynel

Chakra: Juuri

Muiden obsidiaanien lailla maadoittava, puhdistava ja suojaava kivi. Puhdistaa negatiivisuutta aurasta. Hyvä apuväline surun helpottamisessa.Puhdistaa emotionaalisia haavoja ja tasapainottaa tunteita. Voimakas maadoittaja.

Apatiitti

Chakra: Kurkku, Kolmas Silmä

Aktivoi kurkkuchakraa ja auttaa kommunikoimaan. Häivyttää negatiivisuutta ja kohottaa itseluottamusta ja optimistisuutta. Syventää meditaatiota. Apatiitti on hyvä kivi opiskeluun, sillä se nostaa luovuutta ja keskittymiskykyä.

Aragoniitti

Chakra: Juuri

Aragoniitilla on vahva yhteys maan energiaan, joten se on vahva maadoittaja ja rauhoittaja. Aragoniitti auttaa päästämään irti vihasta ja kateudesta. Se auttaa sinua käsittelemään syvälle piilotettuja traumoja, sekä löytämään juurisyyn esimerkiksi sille, miksi reagoit tietyissä tilanteissa tietynlaisesti.

Astrofyliitti

Chakra: kaikki

Auttaa muodostamaan ja saavuttamaan yhteyden värähtelytaajuuksiin, jotka ovat oman ymmärryksemme ulkopuolella. Auttaa chakroja löytämään paikoilleen ja voimistaa niiden energioita. Tukee kykyä nähdä elämäsi tarkoituksen.

Aurinkokivi

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Maskuliinisen aurinkoenergian kivi, joka kantaa mukanaan valon ja onnellisuuden energioita. Totuuden, tiedon, selkeyden, hyvän onnen, itsenäisyyden, voiman ja johtajuuden kivi. Tuo optimistisuutta ja auttaa näkemään oman arvon.

Bronziitti

Chakra: juuri, sakraali

Bronziitti aktivoi alimpia chakroja, lisää päättäväisyyttä ja vahvistaa tunnetta siitä, että olet oman elämäsi ohjaksissa. Se vie fokuksesi niihin tavoitteisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä ja kannustaa tarttumaan toimeen. Bronziitti tuo rohkeutta ja itsevarmuutta kokeilla uusia asioita. Se on nopeavärähteinen toiminnan kivi.

Chevron-ametisti

Chakra: Kruunu, Kolmas silmä 

Tavallista ametistia voimakkaampi työskennellessä ylimpien chakrojen kanssa. Suojelee negatiivisilta energioilta. Erittäin tehokas kolmannen silmän avaaja ja intuition vahvistaja. Voi voimistaa unien ymmärtämistä ja niiden selkeyttä.

Dalmatialainen jaspis

Chakra: Solar plexus, Juuri 

Tuo mukanaan positiivisuutta ja elämäniloa. Suojelee negatiivisuudelta auttaen nauttimaan elämästä. Auttaa kantajaansa palautumaan takaisin maan pinnalle ja Voimistaa yhteyttä Äiti Maan kanssa. Värjätty.

Doleriitti (Stonehenge-kivi)

Chakra: Sydän, Kurkku

Peräisin Iso-Britannian Walesista, Preseli Mountainilta. Samaa kivilajia, josta Stonehenge on rakennettu. Auttaa keskittymisessä ja pitkäjänteisyydessä sekä yhdistää sinut Äiti Maahan. Voi auttaa sinua näkemään elämäntehtäväsi. 

Fluoriitti

Chakra: kaikki

 Rauhoittaa yliaktiivista mieltä ja puhdistaa päätä aivosumusta, sekä auttaa päätöksenteossa. Kirkastaa mielen ja auttaa näkemään omat unelmat selkeämmin. Suojelee negatiiviselta energialta ja stressiltä.

Granaatti (almandine)

Chakra: Juuri

Granaatti on maadoittava kivi, joka auttaa sinua luomaan ajatuksesi todeksi. Se antaa sinulle tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä. Sillä voi vahvistaa auran suojausta. Sitouttaa tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

 

Harmaa akaatti

Chakra: Maatähti, Juuri

Tasapainottava ja hitaasti värähtelevä kivi. Maadoittaa ja vahvistaa. Harmaa akaatti tuo turvaa ja vakautta, sekä rohkaisee sinua nostamalla itseluottamusta. Auttaa päästämään irti negatiivisuudesta ja katkeruudesta.

Haukansilmä

Chakra: Kurkku

Rauhoittaa ja lievittää stressiä ja ahdistusta. Auttaa keskittymään omiin tunteisiin syvemmin ja näkemään tilanteita eri näkökulmista. Rauhoittaa kaoottisia tilanteita. Tunnetaan myös nimellä sininen tiikerinsilmä.

 

Hematiitti

Chakra: Maatähti, Juuri

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Hajottaa negatiivisuutta.  Vakauttaa, vahvistaa intuitiota ja lisää turvallisuuden tunnetta. Haihduttaa mielen pimeyttä ja tuo rohkeutta.

 

Howliitti

Chakra: Juuri, Kruunu

Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Nostattaa itsevarmuutta ja omaa voimaasi sekä auttaa näkemään, mitä lahjoja sielullasi on annettavana.

 

Hunajakalsiitti

Chakra: Juuri, Sakraali, Kolmas silmä

Hunajakalsiitti on johtajuuden ja vastuun kivi. Se antaa potkua projektien aloittamiseen ja auttaa näkemään, mikä on olennaista projektin aloittamisen kannalta. Lämminenerginen kivi, joka nostaa itsevarmuutta, voimaa ja rohkeutta.

Häränsilmä

Häränsilmää käytetään sisäisen voiman ja rohkeuden kehittämiseen. Se tukee itsevarmuuttasi ja lisää motivaatiota. Häränsilmä on tehokas suojelija ja se heijastaa negatiivisen energian peilin lailla takaisin sinne mistä se on tullut.
Häränsilmä on myös hyvä maadoittaja, sillä se ankkuroi sinut maahan ja pitää sinut rauhallisena myös hektisissä tilanteissa.

 

Kalkopyriitti

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Kurkku

Voimakas kivi. Aktivoi kaikkia chakroja ja laittaa ne järjestykseen. Kalkopyriitti on muutoksen kivi, jonka kanssa työskennellessäsi löydät elämäntehtäväsi ja oikean suunnan polullesi. Uusien alkujen ja mahdollisuuksien kivi.

 

Karneoli

Chakra: Juuri, Sakraali, solar plexus

Elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä energiaa. Tuo elämään intohimoa, puhtia ja fyysisyyttä. Kohottaa itseluottamusta ja lisää motivaatiota. Haihduttaa pelkoja ja täyttää sinut rohkeudella ja päättäväisyydellä.

 

Keltainen jaspis

Chakra: Juuri, Solar plexus

Itsevarmuuden, rohkeuden ja innostuksen kivi. Tukee stressaavina aikoina tuoden rauhallisuutta ja seesteisyyttä. Lisää järjestelmällisyyttä ja motivaatiota. Nostaa luovuutta ja mielikuvitusta. Suojelee negatiivisilta energioilta. 

 

Kiastoliitti

Chakra. Juuri, Sakraali

Kiastoliitti yhdist√§√§ sinut √Ąiti Maan energiaan ja avaa juurichakraasi. Auttaa tuomaan turvan tunnetta, harmoniaa ja rauhaa el√§m√§√§si.
Kiastoliitti auttaa sinua kääntämään negatiivisen energian positiiviseksi ja suojelee sinua varsinkin jos muut yrittävät tuoda sitä sinulle.
Kiastoliitti on myös loistava kivi meditaatioon, sillä se auttaa löytämään tietoa entisistä elämistä.

 

Krysokolla

Chakra: Sydän, Kurkku

Feminiinisiä energioita voimaannuttava kivi. Tuo tyyntä ja selkeää mieltä päätöksentekoon ja stressaaviin tilanteisiin. Auttaa kommunikoimaan selkeästi. Rauhoittava mutta rohkaiseva. Kohottaa sisäistä viisautta pintaan.

 

Krysopraasi

Chakra: Sydän, Solar plexus

Chakroja puhdistava kivi, joka avaa sydänchakraa ja solar plexusta, sekä niiden välistä yhteyttä. Auttaa päästämään irti peloista. Kohottaa iloa ja onnellisuutta ja tasapainottaa tunteita. Houkuttelee luokseensa toivoa ja rakkautta.

 

Kuukivi

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu

Feminiinisen energian kivi. Vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Hyvä kivi uusiin alkuihin. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää. Rohkaisee sisäiseen kasvuun ja vahvuuteen.

 

Kyaniitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Kruunu, Sielutähti, Tähtiportti

Kehittää henkisiä kykyjä vahvistaen kolmannen silmän ja kruunuchakran yhteyttä. Auttaa ymmärtämään eri värähtelytasoja. Tukee unityöskentelyä ja ylläpitää yhteyttä henkioppaiden kanssa. Ei tarvitse puhdistusta.

 

Laavakivi

Chakra: Juuri

Maadoittava kivi, joka tuo sinut keskelle itseäsi. Laavakivi antaa sinulle voimaa tilanteessa kuin tilanteessa. Rauhoittaa ahdistusta ja pelkoja tuoden sisäistä rauhaa. Muistuttaa omasta voimastasi ja rohkaisee käyttämään sitä.

 

Labradoriitti

Chakra: kaikki

Maagikon kivi, joka syventää tietoisuutta magiatyöskentelyssä. Kehittää uinuvia henkisiä lahjoja ja herättää piilotetut kyvyt. Karkottaa ahdistusta sekä rajoittaa pelkoja ja epävarmuutta. Lisää itsenäisyyden tunnetta ja itsensä voimaannuttamista. 

 

Lapis lazuli

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä

Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja. Paljastaa sisäisen totuuden ja kannustaa itsetietoisuuteen.

 

Larimar

Chakra: Kurkku

Todella harvinainen kivi, joka on yhdistelmä sekä meren, että taivaan energioita. Avaa kurkkuchakran lukkoja ja auttaa puhumaan suoraan sydämestä. Seesteisyyden ja harmonian kivi. Tyynnyttää pelkoja ja lievittää stressiä.

Lemurian siemenkristalli

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Kausaali, Sielutähti, Tähtiportti

Muistuttaa siitä, että olemme kaikki samaa tietoisuutta. Voit imeä siitä lemurialaisten jättämää tietoa ja muistaa menneitä elämiäsi Lemuriassa. Lemurian uskotaan olleen korkeavärähteinen saariyhteiskunta Tyynellä valtamerellä. Ei tarvitse puhdistaa.

Lepidoliitti

Chakra: Kruunu, Kolmas silmä, Kurkku, Sydän

Vahvistaa henkistä kasvua ja tasapainoa. Tuo mukanaan iloa ja kärsivällisyyttä. Rauhoittava kivi, joka karkottaa stressiä ja ahdistusta tuoden tilalle rauhaa ja harmoniaa. Hyvä kivi unityöskentelyyn ja manifestointiin.

 

Lohikäärmekivi

Chakra: Sakraali, Solar plexus, Sydän, Kurkku

Voimistaa muiden kivien vaikutusta. Vahvistaa pikakarmaa, jolloin ulos säteilemäsi energia palautuu sinulle pikavauhtia. Antaa rohkeutta, puhtia ja voimaa. Vahvistaa itsetuntoa, hajottaa pelkoja ja herättää sisäisen taistelijasi.

 

Lumihiutale­obsidiaani

Chakra: Juuri, Kolmas silmä

Suojaa, puhdistaa ja maadoittaa mieltä, kehoa ja auraa. Auttaa pysymään rauhallisena ongelmia kohdatessa. Lisää keskittymiskykyä. Rohkaisee valjastamaan henkilökohtaisen voimasi ja voi auttaa näkemään menneitä elämiä. 

 

Lumikvartsi

Chakra: Kruunu

 Pehmeä, feminiininen energia. Tuo kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Meditoidessa vahvistaa yhteyttä sisäiseen viisauteen. Auttaa pitämään mielen selkeänä ja näkemään asiat kirkkaammin. Karkottaa negatiivisia tunteita ja ajatuksia.

Magnesiitti

Chakra: Kruunu, Kolmas Silmä, Sydän

Runsautta ja yltäkylläisyyttä puoleensa vetävä kivi Helpottaa intention asettamista sekä siinä pitäytymistä. Magnesiitti on hyvä herättelemään luovuutta ja pitämään sitä yllä. Nostaa itseluottamusta ja itsetuntoa. Rentouttava ja rauhoittava kivi.

Maisemajaspis

Chakra: Juuri, Kolmas silmä

Tasapainoinen ja harmoninen kivi. Auttaa yhteyden luomisessa Äiti Maahan. Nostaa esiin syvälle haudattuja hyviä tai huonoja tunteita ja auttaa käsittelemään niitä. Nostattaa iloa ja luovuutta sekä auttaa visualisoimaan haaveita ja unelmia.

 

Malakiitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Suojelee negatiivisilta energioilta ja pitää sinut turhien konfliktien ulkopuolella. Tasapainottaa ja suojaa sydänchakraa. Auttaa käsittelemään pelkoja ja tunteita. Herättää luovuutta, itsevarmuutta ja motivaatiota. Puhdista usein.

 

Mangano-kalsiitti

Chakra: Sydän

Sisäisen rauhan, puhtaan rakkauden ja myötätunnon kivi, joka auttaa käsittelemään sydämen kipuja. Näyttää sinulle todellisen itsesi. Auttaa rakastamaan ja arvostamaan itseäsi. Lievittää pelkoja rauhoittaen mieltä.

 

Meripihka

Chakra: Kurkku, sydän, solar plexus, sakraali

Meripihka on fossiilisoitunutta puun pihkaa.
Tämän kiven parantavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi mielen, kehon ja ympäristön puhdistaminen, sekä niiden tasapainoittaminen. Se haihduttaa ahdistusta ja stressiä, kohottaen samalla luovaa ajattelua ja itsetuntoa.
Meripihka rohkaisee tekemään viisaita päätöksiä ja tekee valintojen tekemisestä helpompaa.

 

Musta Obsidiaani

Chakra: Juuri

Maadoittava, puhdistava ja suojaava kivi. Puhdistaa negatiivisia energioita aurasta ja tilasta tehden tilaa luovuudelle. Auttaa katkaisemaan emotionaalisia siteitä. Rohkaisee sinua kehittämään itseäsi kohti parempaa minää.

 

Musta Onyx

Chakra: Juuri, Solar Plexus, Kolmas silmä

Suojeleva kivi, joka imee itseensä negatiivisia energioita. Tukee kurinalaisuudessa, päätöksenteossa ja pitkäjänteisyydessä. Tukee muutoksessa vahvistaen itseluottamusta, turvallisuuden tunnetta ja itsevarmuutta.

 

Oranssi kalsiitti

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Auringon voimaa säteilevä oranssi kalsiitti nostaa motivaatiota ja puhtia. Lisää itsevarmuutta ja innokkuutta. Sytyttää sisäisen tulen, jonka avulla voit saavuttaa omat tavoitteesi. Tasapainottaa tunteita ja poistaa pelkoja.

 

Pinkki Turmaliini

Chakra: Sydän

Rakkauden, myötätunnon ja itsensä rakastamisen kivi. Rauhoittaa ahdistuksessa ja hankalissa tunteissa. Hyvin hoitava kivi. Pinkki turmaliini tunnetaan myös nimellä rubeliitti.

 

Polychrome-jaspis

Chakra: Kaikki

Suojaa negatiivisilta energioita ja vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan. Säteilee lempeää ja parantavaa energiaa. Herättää iloisia ja onnellisia ajatuksia. Auttaa sinua näkemään todellisen itsesi ja manifestoimaan haaveitasi todeksi.

 

Prehniitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Vahvistaa Solar Plexuksen ja sydämen yhteyttä. Auttaa elämään sydän edellä. Näyttää, mitä sydämesi haluaa ja avaa sydäntä valo-olennoille ja  korkeammalle värähtelylle. Haihduttaa huolia ja auttaa keskittymään tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Punainen aventuriini

Chakra: Juuri

Punainen aventuriini on lempeä, mutta päättäväinen opas ohjaamaan sinut omalle polullesi. Nostaa itseluottamusta ja määrätietoisuutta. Loistava kivi manifestointiin. Ohjaa sinua toimimaan ja aloittamaan projekteja.

 

Punainen jaspis

Chakra: Juuri, Sakraali

Maadoittava kivi, joka vahvistaa elinvoimaa ja kestävyyttä. Auttaa suuntaamaan energian tavoitetta kohti ja väistämään hidasteet. Tukee uudistumista ja autenttiseksi itseksi kasvamista. Rohkaisee ja lisää luovuutta.

 

Pyriitti

Chakra: Solar Plexus

Päättäväisyyden ja manifestoinnin kivi. Auttaa keskittymään ja näkemään asiat selkeämmin. Tuo itsevarmuutta ja tahdonvoimaa sekä rohkaisee seuraamaan unelmiasi. Vetää puoleensa menestystä ja runsautta. 

 

Rodokrosiitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Tyynnyttävä kivi, joka hoitaa tunnekehoa poistamalla kipuja ja traumoja. Muistuttaa asettamaan oman hyvinvoinnin etusijalle. Poistaa stressiä, lisää mielenrauhaa ja toivoa. Nostattaa rakkauttasi itseäsi kohtaan ja auttaa hyväksymään itsesi.

 

Rodoniitti

Chakra: Sydän

Rodoniitti tasapainottaa tunnekehoa ja helpottaa rauhoittamaan esimerkiksi stressiä ja ahdistuneisuutta. Se avaa sydänchakraa ja auttaa olemaan myötätuntoisempi niin itselle kuin muillekkin.
Rodoniitti tuo elämääsi ja ihmissuhteisiisi harmoniaa, sekä auttaa sinua ymmärtämään muita ihmisiä paremmin.

Rubiinifuksiitti

Chakra: Juuri, Sydän

Rubiinifuksiitti on voimallinen mutta samalla lempe√§ syd√§nchakran hoitaja. Se muistuttaa, ett√§ olet turvassa √Ąiti Maahan maadoittuneena ja n√§in vahvistaa luottamusta itseesi ja el√§m√§√§n. Se my√∂s kutsuu el√§m√§√§si kepe√§√§ el√§m√§niloa.

Rutilikvartsi

Chakra: Kaikki

Rutiilikvartsi herättää henkisiä kykyjäsi ja ohjaa sinua henkisellä polullasi niin pitkään kun sitä tarvitset.
Auttaa sinua päästämään irti menneestä ja suojelee sinua negatiiviselta energialta. Puhdistaa ja energisoi auraasi.
Rutiilikvartsi auttaa sinua selviämään haasteista ja stressaavista tilanteista. Se nayttää sinulle, että selviät kaikista eteesi nousevista ongelmista, sekä antaa sinulle itsevarmuutta ja rohkeutta.

 

Ruusukvartsi

Chakra: Sydän

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta. Kehittää myötätuntoa ja vahvistaa ihmissuhteita.

 

Sammalakaatti

Chakra: Maatähti, Juuri, Sydän

Tasapainottava, parantava ja suojeleva kivi, joka yhdistää sinut Äiti Maahan. Antaa sinulle voimaa olla täysin oma itsesi. Tuo rauhaa ja tasapainoa. Auttaa sinua näkemään itsesi positiivisessa valossa. Palauttaa sinut juurillesi.

 

Sateenkaarikuukivi

Chakra: kaikki

Tukee energian vapaata virtausta kehossa. Rauhoittava ja rentouttava värähtely. Selkiyttää mieltä ja auttaa saamaan yhteyden tunteisiin. Auttaa olemaan läsnä. Vahvistaa intuitiota sekä tukee henkistä kasvua.

 

Sateenkaari­obsidiaani

Chakra: Juuri

Suojaava, puhdistava ja maadoittava kivi. Se pitää kädestäsi ja tarjoaa lohduttavaa olkapäätä, kun kohdalle osuu sydänsuruja tai kaipaat muuten vain emotionaalista tukea. Oiva kivi pehmeäsydämisille ja herkille ihmisille.

 

Savukvartsi

Chakra: Juuri

Suojeleva ja ankkuroiva kivi. Nostaa kohtaamiensa negatiivisten energioiden värähtelyä maadoittamalla ne maahan. Tasapainottaa ja kehittää sinnikkyyttä. Uskotaan suojelevan varkauksilta ja huonotuulisilta ihmisiltä.

 

Seeprajaspis

Chakra:  Maatähti, Juuri

Muiden jaspisten tapaan energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi. Tasapainottaa tehokkaasti feminiinisiä ja maskuliinisia energioita. Rohkaisee unelmoimaan ja muuttamaan unelmat todeksi. Lisää optimistisuutta ja auttaa ylittämään esteet.

 

Seleniitti

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Sielutähti

Valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin ja enkelimaailmaan. Puhdistaa ja suojaa tiloja sekä puhdistaa ja lataa muita kiviä. Edistää harmonian tunnetta. Vahvistaa yhteyttä henkioppaisiin ja tukee henkistä kasvua.  Kohtele varoen!

Selestiitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Kruunu

Kantaa mukanaan veden hoivaavaa ja ilman rauhoittavaa energiaa. Selkeyttää ajatuksia ja kannustaa jahtaamaan unelmia. Nostattaa sisäistä luovuutta. Vahvistaa yhteyttä enkeleihin ja Valon olentoihin.

 

Shungiitti

Chakra: kaikki

Puhdistaa tehokkaasti negatiivisuutta mielestä ja energiakehosta. Selkeyttää ajatuksia sekä tasapainottaa kaikkia chakroja. Vahvistaa henkisiä kykyjä. Sanotaan vähentävän elektromagneettista säteilyä. Puhdista usein.

 

Sininen kalsiitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Tähtiportti

Rauhoittaa ja selkeyttää tunteita ja mieltä. Imee itseensä negatiivisia energioita. Hyvä kommunikaation kivi. Auttaa puhumaan rauhanomaisesti mutta rehellisesti. Lisää luovaa ajattelua. Avaa tähtiportti-chakraa ja vahvistaa intuitiota.

 

Sininen pitsiakaatti

Chakra: Kurkku

Kommunikaation kivi. Auttaa valitsemaan oikeat sanat ja puhumaan itsevarmasti. Rauhoittaa ja rentouttaa mieltä sekä lievittää stressiä, kireyttä ja ahdistusta. Kohottaa luovuutta, itseluottamusta ja itsetuntoa.

 

Sitriini

Chakra: Sakraali, Solar plexus

Säteilee aurinkoista energiaa ja herättää luovuutta ja mielikuvitusta. Auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia. Tunnetaan rahaa ja menestystä houkuttelevana kivenä. Tuo kantajalleen iloa ja vaurautta. Hyvä kivi manifestointiin.

 

Smaragdi

Chakra: Sydän

Uudistautumisen ja toipumisen kivi, joka parantaa sydänsuruja ja muita negatiivisia tunteita. Vahvistaa lojaaliutta ja  nostaa sydänkeskuksesi värähtelyä. Pidetään vaurauden kivenä, joka vetää puoleensa rahaa ja menestystä.

 

Sodaliitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Rohkaisee luottamaan omaan intuitioon ja auttaa luottamaan omiin kykyihin. Aktivoi kurkkuchakraa ja ohjaa ilmaisemaan asioita selkeästi. Sopii erityisesti opettajille, opiskelijoille ja esiintyjille.

Suomalainen helsinkiitti

Chakra: Sydän, Kausaali

Ohjaa kantajaansa kohti muutosta. Herättää rakkautta itseä kohtaan sekä rohkaisee luottamaan itseensä.Herättää sisäistä luovuutta ja selkeyttää ajatuksia. Auttaa keskittymään siihen, mikä on tärkeintä. Helsingin nimikkokivi.

Suomalainen kalsiitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Kruunu, Tähtiportti

Rauhoittaa ja selkeyttää tunteita ja mieltä. Imee itseensä negatiivisia energioita. Auttaa puhumaan rauhanomaisesti, mutta rehellisesti. Vahvistaa intuitiota ja luovaa ajattelua. Avaa tähtiportti -chakraa ja yhdistää kantajansa universumiin.

Suomalainen maasälpä

Chakra: Solar plexus, Maatähti

Hyvä apu tunteiden käsittelyssä. Avaa chakroja ja energiavirtoja nostaen pintaan käsittelemättömiä tunteita ja kokemuksia. Selkiyttää auttaa saavuttamaan tavoitteita. Sopii hyvin luoville ihmisille sillä se inspiroi kantajaansa ja nostattaa luovuutta.

Suomalainen savukvartsi

Chakra: Juuri

Suojeleva ja ankkuroiva kivi. Nostaa kohtaamiensa negatiivisten energioiden värähtelyä maadoittamalla ne maahan. Tasapainottaa ja kehittää sinnikkyyttä. Uskotaan suojelevan varkauksilta ja huonotuulisilta ihmisiltä.

 

Tiikerinsilmä

Chakra: Juuri, Sakraali, Solar plexus

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Sisäisen rohkeuden kivi, joka auttaa kohtaamaan haasteet haihduttaen pelkoja ja epävarmuutta. Rohkaisee luottamaan omaan intuitioon.

Titanium aura

Chakra: kaikki

Titanium Aura syntyy siitä, kun vuorikristallin pintaan tartutetaan höyrytettyä titaania. Voimaa edustava kivi, joka energisoi kaikkia chakroja. Saa sinut tuntemaan itsesi maadoittuneeksi ja että olet keskellä itseäsi.

 

Turmaliini

Chakra: Juuri

Vahva maadoittaja ja suojaaja. Imee itseensä negatiivisia energioita aurasta ja muokkaa ne käyttökelpoisiksi. Hälventää huolia ja avaa kaikkia chakroja. Sanotaan blokkaavan elektromagneettista säteilyä ja puhdistavan epäpuhtauksia kehosta.

 

Unakiitti

Chakra: Sydän

Sydämen kivi, joka auttaa ymmärtämään omaa tunnekehoa. Auttaa päästämään irti tunteista, joita emme enää tarvitse. Tukee vaikeiden tunteiden käsittelyssä vahvistaen sydäntä. Lisää optimistisuutta ja kannustaa henkiseen kasvuun.

 

Vaaleanpunainen akaatti

Chakra: Juuri, Sydän

Rauhoittaa vihaa ja negatiivisuutta. Muiden akaattien tavoin hyvin tasapainottava kivi. Auttaa päästämään irti katkeruudesta ja tuo tilalle feminiinistä lempeyttä ja positiivisuutta. Tasapainottaa sydänchakraa ja nostattaa ilon tunteita.

 

Verikivi / Heliotrooppi

Chakra: Juuri

Tahdonvoiman ja päättäväisyyden kivi. Rikkoo vanhoja kaavoja ja auttaa sinua tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi. Herättää itsevarmuutta ja voimaa kasvuun. Auttaa olemaan rehellinen itselleen. Suojaa, maadoittaa ja puhdistaa.

 

Vihreä aventuriini

Chakra: Sydän

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Tasapainottaa mieltä ja suojaa sydänchakraa. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Uskotaan houkuttelevan rahaa ja menestystä.

 

Vihreä kvartsi

Chakra: Sydän

Intuitiota ja luovuutta kohottava kivi. Herättää rakkautta ja myötätuntoa sekä vahvistaa yhteyttä muihin ihmisiin. Auttaa kääntämään negatiivisen energian positiiviseksi ja näkemään asiat uudessa valossa. Tasapainottaa energiakehoa. 

 

Vuorikristalli

Chakra: Kruunu

Erittäin monipuolinen kristalliharrastajan peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.