Toimitusehdot 27.1.2023

Yleistä

Iinan Kristallipuoti on Kristallinen Imperiumi Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kristallinen Imperiumi Oy (3234133-6, Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as, 045 206 5530).Kristallinen Imperiumi Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kotimaisilla verkkopankeilla, korttimaksulla sekä Klarnan laskulla ja osamaksulla.

Klarnan osamaksun ehdot: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postitoimitus ja maksuton nouto puodilta Halikosta. Yli 100 euron tilauksissa toimitus on maksuton. Alle 100 euron tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4,95 euroa. Poikkeuksena tukkutilaukset, joissa on aina kiinteä toimituskulu 7,95 euroa. Postitoimituksessa asiakas valitsee noutopisteen kassalla. Mikäli tilaus mahtuu postiluukkuun, tilaus toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.

Toimitusaika

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Postitoimitusten toimitusaika on 1-4 arkipäivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Tämä on postin ilmoittama aika ja emme voi vaikuttaa siihen. Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, kuitenkin 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta (Verkkokaupan muutosta johtuen pakettien lähetyksessä voi kestää hieman normaalia pidempään 28.1.-2.2. välillä. Teemme parhaamme, jotta paketit lähtevät matkaan mahdollisimman nopeasti.). Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Puodilta noudettavat toimitukset ovat pääsääntöisesti noudettavissa heti tilauksen tekemisen jälkeen puodin aukioloaikoina.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tilauspäivämäärästä lukien, poikkeuksena tilaukset, jotka asiakas on noutanut puodilta ja tarkastanut noudon yhteydessä, henkilökohtaisesti valitut tuotteet, henkilökohtaisesti räätälöidyt tuotteet, palvelut ja alennustuotteet. Asiakas vastaa tuotteen vaihto- ja palautuskuluista. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin myyntikelpoinen.

Palautustilanteessa ota aina ensin yhteys Kristallipuotiin sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 045 206 5530 saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

Lunastamaton paketti

Jos tilausta ei noudeta Postin asettaman 7 vuorokauden kuluessa, se lähetetään takaisin Iinan Kristallipuodille. Tilauksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Mikäli palautumisesta huolimatta haluatte tilauksenne, veloitamme siitä postikulut uudelleen (4,95€, tukkuasiakkaat 7,95€).
Jos koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen noutaminen ei onnistu, Posti on sivuillaan ohjeistanut ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa, jotta tilanteeseen löytyy ratkaisu.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen tekemisessä tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

[email protected]

045 206 5530

Tietosuojaseloste 11.11.2021

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Kristallinen Imperiumi Oy (y-tunnus:3234133-6)

Vanha Turuntie 239

24910 Salo

[email protected]

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus 
  • Poisto-oikeus

Kaikissa rekisteröitäviin tietoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan rekisterinpitäjään sähköpostitse [email protected]