Toimitusehdot

Yleistä

Iinan Kristallipuoti ja hoitola on Iina Lappalainen tmi:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Iina Lappalainen tmi (2760749-4, Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as, 045 206 5530). Iina Lappalainen tmi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kotimaisilla verkkopankeilla, korttimaksulla sekä Klarnan laskulla ja osamaksulla.

Klarnan osamaksun ehdot: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postitoimitus ja maksuton nouto puodilta Halikosta. Yli 100 euron tilauksissa toimitus on maksuton. Alle 100 euron tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4,95 euroa. Postitoimituksessa asiakas valitsee noutopisteen kassalla. Mikäli tilaus mahtuu postiluukkuun, tilaus toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.

Toimitusaika

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Postitoimitusten toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Tämä on postin ilmoittama aika ja emme voi vaikuttaa siihen. Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, kuitenkin 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Puodilta noudettavat toimitukset ovat pääsääntöisesti noudettavissa heti tilauksen tekemisen jälkeen puodin aukioloaikoina.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien, poikkeuksena tilaukset, jotka asiakas on noutanut puodilta ja tarkastanut noudon yhteydessä, henkilökohtaisesti valitut tuotteet, henkilökohtaisesti räätälöidyt tuotteet, palvelut ja alennustuotteet. Palautustilanteessa ota aina ensin yhteys Kristallipuotiin sähköpostitse [email protected], Whatsappilla tai soittamalla 045 206 5530 saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen tekemisessä tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

[email protected]

045 206 5530 (myös Whatsapp)

Tietosuojaseloste 25.6.2020

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Iina Lappalainen tmi (Iinan Kristalliputiikki ja Hoitola) (y-tunnus: 2760749-4)

Vanha Turuntie 239

24910 Salo

[email protected]

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus 
  • Poisto-oikeus

Kaikissa rekisteröitäviin tietoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan rekisterinpitäjään sähköpostitse [email protected]