Palaa takaisin

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

kortit

Uusi vuosi, uudet kortit!

Oletko jo tehnyt itsellesi uudenvuoden 2023 korttitulkinnan?

Oraakkelikorttien käyttö ei vaadi mitään ennakko-osaamista tai erityisiä tulkintataitoja. Kortin viesti lukee suoraan kortissa tai pakan mukana tulevassa kirjasessa. Oraakkelikortit ovat jokaiselle sopiva divinaatiomuoto, siinä missä tarotkortit taas vaativat korttien merkitysten opiskelua.

Puodeille ja verkkokauppaan on äskettäin tullut 5 uutta korttipakkaa. Alempana tässä postauksessa ohjeet sinulle koko vuoden korttitulkinnan tekemiseen.


The Spirit Animal Oraakkelikortit

The Spirit Animal oraakkelikortit yhdistävät sinut luonnon energioihin ja eläinten viisauteen. Luonnon hengillä on paljon jaettavaa, joten anna tämän pakan ohjata sinut esteiden yli ja avaamaan portti spirituaaliseen maailmaan. Kortit muistuttavat, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme, niin luonto, kuin ihmisetkin. Tähän kauniiseen Colette Baron-Reidin eläinpakkaan on kerätty erilaisten eläimien, hyönteisten, kalojen ja lintujen sielunviisauksia, jotka ohjaavat sinua henkisellä polullasi.


The Shaman’s Dream Oraakkelikortit

Tämän oraakkelipakan viisaus ammentuu shamaanisesta maailmasta ja tarjoaa tuoreita, juuri tähän hetkeen sopivia ​​tulkintoja. Tämä oraakkelipakka ohjaa sinua luomaan unelmiesi maailmaa ja ilmaisemaan itseäsi rakkaudella.


The Rose Oraakkelikortit

Henkeäsalpaavan kaunis pakka, joka yhdistää sinut luontoon ja feminiinisyyteen. Ruusu on muinaisten jumalattarien symboli, ja sen mysteeri on kiehtonut mystikoita, taiteilijoita, parantajia ja runoilijoita kautta aikojen. Tämä oraakkelipakka ohjaa polullasi sekä näyttää tien kohti rakkautta ja kauneutta.


Work Your Light Oraakkelikortit

Nämä kortit auttavat sinua valaisemaan ympäristön läsnäolollasi ja sisäisellä valollasi. Kortit auttavat sinua vahvistamaan intuitiotasi sekä näkemään, mitä todella haluat ja mitä sielullasi on annettavana.


Goddesses, Gods and Guardians Oraakkelikortit

Näissä korteissa yhdistyy maskuliininen sekä feminiininen voima ja energia. Jumalhahmot ja henkioppaat kulkevat rinnallasi henkisen kasvun polullasi. Mukana oleva opaskirja opettaa sinulle kunkin pyhän hahmon alkuperästä ja siitä, kuinka tulkitaan heidän viestejään ja yhdistetään itsemme heidän parantaviin energioihinsa.


Tee itsellesi korttitulkinta vuodelle 2023

  • valitse käytettävä korttipakka (voit ottaa useampia)
  • aseta intentio, että haet nyt näkökulmia vuodelle 2023
  • nosta 12 korttia, yksi jokaiselle kuukaudelle
  • kuukauden kortti kertoo teeman, joka sinulla on pinnalla siinä kuussa tai oppiläksyn, joka eteesi nostetaan tuolloin
  • kirjoita kuukausien teemat/oppiläksyt ylös

Vinkki: kirjoita teemat ylös kalenteriisi, niin ne tulevat vastaan aina oikeaan aikaan

Olkoon vuosi 2023 sinulle täynnä keijupölyä, ihmeitä ja valoa!

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.