Palaa takaisin

Kuinka suojata itsensä negatiivisilta ihmisiltä ja energiasyöpöiltä

värähtely

Tiedätkö sellaisen ihmisen, jonka suusta tulee pelkkää valitusta, voivottelua, kauhistelua ja surkuttelua? Jokaisesta asiasta löytyy varjopuoli. Elämä on vaarallista. Koskaan ei tiedä, mitä pahaa tänään tapahtuu! Keskustelut pyörivät muiden ihmisten parjaamisen ja maailmantilan surkuttelun ympärillä.

Mitä pidempään kohtaaminen negatiivisen ihmisen kanssa jatkuu, sitä vaikeampaa on pitää oma värähtelytasonsa korkealla ja mieli aurinkoisena. Hetken sitä jaksaa, mutta ennen pitkää oma mielialakin alkaa vajota kohti synkkyyttä ja sadepilviä.

Ihannetilanteessa tällaisia ihmisiä ei tarvitsisi tavata ollenkaan. Olisi toimiva neuvo, että “sulje tällaiset ihmiset kokonaan pois elämästäsi”. Mutta valitettavasti se ei aina ole realistista. Energiasyöppöjä voi osua niin omaan kuin puolison sukuun, työpaikalle, asiakkaisiin… Valtaosalle meistä on todella hankala valita jokaista ihmistä, jonka kanssa olemme toistuvasti tekemisissä.

Onneksi energiasyöppöjen vaikutukselta voi suojautua.

Opetan sinulle tässä yksinkertaisen suojausmekanismin. Tämä suojaa sinua negatiivisten ihmisten vaikutukselta niin, että oma mielialasi ja värähtelysi ei laske heidän seurassaan ja selviät kohtaamisesta “ehjin nahoin”.

Tee tämä suojaus ennen kuin tapaat ko. ihmisen. Jos tapaaminen kestää koko päivän tai yön yli, uusi suojaus tarvittaessa.

Suojaus negatiivisten ihmisten energialta

Seiso suorassa jalat maata vasten. Sulje silmäsi. Hengitä kolme kertaa syvään. 

Kuvittele yläpuoleltasi säteilevän kirkasta valkoista valoa kohti kruunuchakraasi (se sijaitsee päälaella) ja siitä sisääsi. Anna ihanan, kirkkaan valon täyttää sinut kokonaan. Kylve lempeässä valossa! 

Kuvittele sitten maasta nousevan vihreää valoa. Valo tulee syvältä maan sisältä, tulee jalkapohjistasi sisään ja nousee jalkojasi pitkin ylöspäin, kunnes saavuttaa sydänkeskuksesi. Vihreä valo on hoitavaa, turvallista ja maadoittavaa.

Anna valkoisen valon ja vihreän valon kohdata sydänkeskuksessasi, jossa ne muuttuvat vaaleanpunaiseksi valoksi. Vaaleanpunainen valo on lempeää, rakkaudellista ja voimakasta. Anna vaaleanpunaisen valopallon kasvaa sydämessäsi. Se on puhdasta rakkautta ja myötätuntoa.

Kun vaaleanpunainen valopallo sydänkeskuksessasi tuntuu vahvalta, puske se ulos rinnastasi. Se täyttää nyt paitsi sydämesi, myös edessäsi olevan alueen. Kasvata valoa niin, että se lopulta ympäröi sinut kokonaan. Olet kokonaan “omassa vaaleanpunaisessa kuplassasi”.

Toista vähintään kolme kertaa: “Vain rakkaudellinen energia pääsee tämän kuplan sisään.” Voit muokata lausetta omaan suuhusi sopivaksi. Tarkoitus on ilmaista, että luomasi “rakkauskuplan” sisään, sinun energiakenttääsi, on tervetullutta vain sellainen korkeavärähteinen energia, joka on peräisin rakkaudesta ja joka vahvistaa rakkautta. Voit kokeilla seuraavia lauseita: “Olen turvassa rakkaudessa.” “Olen turvassa omassa rakkauskuplassani.” “Vain rakkaus on tervetullutta tänne.” “Olen suojattu rakkaudella.”

Kun kuplan vaikutus alkaa hiipua, voit vahvistaa sen tekemällä pikaversion suojauksesta.

Tämä on todella yksinkertainen, mutta tehokas suojaus. Käytän sitä itse aina, kun tiedän että tulen kohtaamaan negatiivisia ihmisiä. Tiedät sen toimineen, kun huomaat että kohtaaminen negatiivisen ihmisen kanssa ei ole jättänyt sinuun minkäänlaista jälkeä. Kokeile tätä suojausta ja kerro, miten se toimi sinulla!

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.