Palaa takaisin

Horoskooppikivet - onnenkivet eri horoskoopeille

astrologia kristallit

Horoskooppikivet eli eri tähtimerkkien onnenkivet ovat kiinnostaneet ihmisiä kautta aikojen. Olemme Kristallipuodilla koonneet jokaiselle tähtimerkille oman viiden kristallin setin tukemaan kyseisen merkin ominaisuuksia. Settien kokoamisessa on hyödynnetty niin kivienergioiden kuin astrologian tuntemusta. Lopullisessa valinnassa on ollut mukana eri merkkien edustajia.

Tämä ei välttämättä ole sellainen listaus, jonka löydät muualta netistä, eivätkä nämä ole missään nimessä ulkomailta valmiina tilattuja settejä, vaan nämä setit on huolella valikoitu niin, että jokainen merkki saisi mahdollisimman tasapainoisen setin. Valinnassa on huomioitu myös chakrajärjestelmä.

Tässä lista eri horoskooppien kivistä kuvauksineen. Myös kuvaukset on laadittu kyseistä merkkiä silmälläpitäen. Kivillä on monenlaisia ominaisuuksia ja tähän on nostettu ne, jotka erityisesti resonoivat kyseisen merkin kanssa.

Hanki oma horoskooppisetti täältä

Oinas

21.3.-20.4.
Elementti: Tuli
Planeetta: Mars

Chevron-ametisti
Tavallista ametistia voimakkaampi ylimpien chakrojen kanssa työskennellessä. Rauhoittaa ja tasapainottaa tulisen oinaan energioita ja tunnekuohuja.

Hematiitti 
Toimii vahvana maadoittajana. Kohottaa rohkeutta ja suojelee negatiiviselta energialta. Tuo oinaan elämään turvallisuuden tunnetta.

Punainen jaspis
Antaa lisää potkua ja rohkeutta ideoiden ja unelmien toteuttamiseen. Auttaa kulkemaan hidasteiden ja esteiden ohitse kohti omia tavoitteita.

Savukvartsi 
Auttaa pitämään jalat maassa -mentaliteetin maadoittamalla oinasta tehokkaasti.Purkaa mentaalisia ja  emotionaalisia tukoksia. Kehittää fyysistä ja mentaalista sinnikkyyttä.

Vihreä aventuriini 
Tasapainottaa mieltä. Herättää myötätuntoa ja empatiaa sekä itseään, että muita kohtaan. Auttaa päästämään irti vanhoista tavoista, toimintamalleista ja pettymyksistä.

Tutustu tästä Oinaan horoskooppikiviin

Härkä

21.4.-20.5.
Elementti: Maa
Planeetta: Venus

Musta onyx
Karkottaa pelkoja, rauhoittaa ja tasapainottaa äkkipikaista mieltä. Vahvistaa itseluottamusta, turvallisuuden tunnetta ja itsevarmuutta. 

Rodoniitti 
Rauhoittaa, tuo harmoniaa ja auttaa päästämään irti vihasta ja kaunoista. Auttaa olemaan armollisempi ja antamaan anteeksi myös itselle.

Ruusukvartsi
Auttaa härkää ymmärtämään ja antamaan anteeksi. Kehittää myötätuntoa ja vahvistaa ihmissuhteita ja perhesiteitä.

Sitriini
Selkiyttää härän näkemystä tavoitteista ja antaa motivaatiota sen saavuttamiseen. Levittää ympärilleen runsautta, iloa, onnea ja rakkautta.

Vihreä aventuriini
Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia, sekä antaa härälle uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Tunnetaan myös onnen ja vaurauden kivenä.

Tutustu tästä Härän horoskooppikiviin

Kaksoset

21.5.-21.6.
Elementti: Ilma
Planeetta: Merkurius

Akvamariini
Selventää sumeita ajatuksia, vahvistaa rohkeutta ja auttaa ilmaisemaan itseään. Puhdistaa negatiivisia energioita, sekä suojelee niiltä.

Kuukivi
Rohkaisee kaksosta sisäiseen kasvuun ja vahvuuteen. Tasapainottaa tunteiden vuoristorataa, sekä lievittää stressiä tuomalla rauhaa ympärilleen.

Vaaleanpunainen akaatti
Auttaa päästämään irti katkeruudesta, rauhoittaa vihaa ja negatiivisuutta, ja tuo niiden tilalle lempeyttä ja positiivisuutta. Kannustaa kaksosta sisäiseen tasapainoon.

Vihreä kvartsi
Kohottaa intuitiota ja luovuutta. Auttaa katsomaan asioita uudessa valossa, kääntämään negatiivisen energian positiiviseksi, sekä tasapainoittaa energiakehon lisäksi myös fyysistä kehoa.

Tiikerinsilmä
Tunnetaan myös sisäisen rohkeuden kivenä, joka auttaa kaksosta kohtaamaan vaikeitakin asioita urheasti ja empimättä haihduttaen pelkoja ja epäitsevarmuutta. Se kehottaa luottamaan omaan intuitioon.

Tutustu tästä Kaksosen horoskooppikiviin

Rapu

22.6.-22.7.
Elementti: Vesi
Planeetta: Kuu

Ruusukvartsi

Tasapainottaa ja rauhoittaa koko kehoa - niin fyysistä, kuin henkistäkin. Se vapauttaa stressiä tehden enemmän tilaa rakkaudelle ja onnellisuudelle.

Oranssi kalsiitti
Tasapainottaa tunteita ja avustaa parantamaan menneiden elämien traumoja poistaen pelkoja. 

Sateenkaarikuukivi
Rentouttaa ja rauhoittaa ailahtelevaa mieltä auttaen rapua olemaan läsnä. Tukee henkistä kasvua ja rohkaisee muutoksen hetkellä katsomaan optimistisesta näkökulmasta.

Shungiitti
Auttaa nostamaan pintaan varjoihin jääneitä tunteita, jotka tarvitsevat huomiota ja käsittelyä, jotta henkinen kasvu voi joko käynnistyä tai jatkua. 

Rodoniitti
Resonoi voimakkaasti anteeksiannon kanssa ja antaa sielulle sitä rakkautta jota se tarvitsee voidakseen toipua. Opettaa sydämelle myötätuntoa, anteeksiantoa ja rakkautta, sekä tuo harmoniaa ihmissuhteisiin. 

Tutustu tästä Ravun horoskooppikiviin

Leijona

23.7.-22.8.
Elementti: Tuli
Planeetta: Aurinko

Aurinkokivi
Kantaa mukanaan valon ja onnellisuuden energioita. Totuuden, tiedon, selkeyden, hyvän onnen, itsenäisyyden, voiman ja johtajuuden kivi

Granaatti
Antaa leijonalle  tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä ja sillä voi vahvistaa auran suojausta. Auttaa leijonaa sitoutumaan tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

Rodokrosiitti
Tyynnytävä kivi, joka hoitaa leijonan tunnekehoa poistamalla kipuja ja traumoja. Poistaa tehokkaasti stressiä lisäämällä mielenrauhaa ja toivoa.

Haukansilmä
Rauhoittaa ja lievittää stressiä ja ahdistusta. Auttaa leijonaa keskittymään omiin tunteisiinsa syvemmin ja rauhoittaa kaaoottisia tilanteita. Auttaa leijonaa näkemään tilanteet ei kulmasta, syventäen ymmärrystä kanssaihmisiin

Turmaliini
Imee itseensä negatiivisia energioita aurasta, mielestä ja tilasta, sekä muokkaa ne käyttökelpoisiksi. Todella vahva suojaaja. Auttaa leijonaa keskittymään tähän hetkeen ja olemaan avoimempi tunteilleen.

Tutustu tästä Leijonan horoskooppikiviin

Neitsyt

23.8.-22.9.
Elementti: Maa
Planeetta: Merkurius

Punainen jaspis
Vahvistaa elinvoimaa ja kestävyyttä, erityisesti mentaalista sellaista. Auttaa neitsyttä kulkemaan hidasteiden ja esteiden ohitse kohti omia tavoitteitaan.

Vihreä kvartsi
Kohottaa intuitiota ja luovuutta. Auttaa katsomaan asioita uudessa valossa, kääntämään negatiivisen energian positiiviseksi, sekä tasapainoittaa energiakehon lisäksi myös fyysistä kehoa.

Seeprajaspis
Rohkaisee neitsyttä olemaan optimistinen myös stressaavissa tilanteissa. Auttaa selättämään hankaluudet ja esteet. Rohkaisee unelmoimaan ja muuttamaan unelmat todeksi.

Unakiitti
Auttaa ymmärtämään omaa tunnekehoa ja auttaa päästämään irti tunteista, jotka eivät enää palvele. Tukee vaikeiden ja epämieluisten tunteiden käsittelyssä.

Sodaliitti
Tukee neitsyttä kommunikoinnissa, jotta hän pystyy ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Rohkaisee luottamaan omaan intuitioon.

Tutustu tästä Neitsyen horoskooppikiviin

Vaaka

23.9.-22.10.
Elementti: Ilma
Planeetta: Venus

Seleniitti
Edistää vaa’an elämässä syvää rauhaa ja harmonian tunnetta. Rohkaisee hyväksymään totuuden ja näkemään asiat kuten ne ovat.

Lepidoliitti
Rauhoittaa ja tasoittaa tunnekuohuja, surumielisyyttä, levottomuutta ja ahdistuneisuutta. Rohkaisee vaakaa itsenäisyyteen ja omien tavoitteiden saavuttamiseen.

Mangano-kalsiitti
Auttaa vaakaa hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Edistää henkistä hyvinvointia, tasapainoa ja harmoniaa.

Savukvartsi
Auttaa pää pilvissä kulkevaa vaakaa pitämään jalat maassa. Purkaa mentaalisia ja emotionaalisia tukoksia. Vähentää stressiä ja tasapainottaa.

Hematiitti
Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Imee itseensä aurojen negatiivisia energioita ja suojelee niiltä. Tuo mukanaan turvallisuuden tunnetta.

Tutustu tästä Vaa'an horoskooppikiviin

Skorpioni

23.10.-22.11.
Elementti: Vesi
Planeetta: Pluto

Astrofylliitti
Moniulotteinen astrofylliitti auttaa skorpionia muodostamaan ja saavuttamaan yhteyden värähtelytaajuuksiin, jotka ovat oman ymmärryksemme ulkopuolella.

Kuukivi
Tasapainottaa tunteiden vuoristorataa, sekä lievittää stressiä tuomalla läsnäolollaan rauhaa ympärilleen. Vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita.

Musta obsidiaani
Kasvattaa ja auttaa skorpionia tutustumaan omaan pimeään puoleensa valaisten tietä ja johdattamalla pimeyden läpi kohti rakkautta ja valoa. Rohkaisee kehittämään itseään kohti parempaa minää.

Lumihiutaleobsidiaani
Rohkaisee valjastamaan oman voiman ja kyvyt, sekä käyttämään niitä esimerkiksi vanhoista, toimimattomista käytösmalleista irti päästämisessä. Auttaa pysymään rauhallisena stressiä tai hankaluuksia kohdatessa.

Lapis lazuli
Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja, sekä tukee selvänäkäisyyttä ja auttaa näkemään asioita eri näkökulmista. 

Tutustu tästä Skorpionin horoskooppikiviin

Jousimies

23.11.-22.12.
Elementti: Tuli
Planeetta: Jupiter

Labradoriitti
Karkottaa ahdistusta ja matalaa mieltä. Rajoittaa pelkoja ja epävarmuutta. Rauhoittaa jousimiehen yliaktiivista mieltä ja ajatuksia.

Lepidoliitti
Rauhoittaa ja tasoittaa tunnekuohuja, surumielisyyttä, levottomuutta ja ahdistuneisuutta.

Lohikäärmekivi
Rikkoo vanhoja käytösmalleja. Auttaa jousimiestä pysymään keskittyneenä omaan itseensä, vahvistaen lojaaliutta omia intentioita kohtaan.

Musta onyx
Rauhoittaa mieltä ja energioita tasapainottamalla äkkipikaista mieltä. Loistava tuki muutoksen hetkellä vahvistaen itseluottamusta, turvallisuuden tunnetta ja itsevarmuutta.

Punainen aventuriini
Lempeä, mutta päättäväinen opas ohjaamaan jousimiehen omalle polulleen. Auttaa kieltäytymään kohteliaasti, mutta jämäkästi silloin, kun se on tarpeen.

Tutustu tästä Jousimiehen horoskooppikiviin

Kauris

22.12.-19.1.
Elementti: Maa
Planeetta: Saturnus

Vuorikristalli
Erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen kivi, sillä se pystyy omaamaan muiden kivien energioita.

Granaatti
Antaa kauriille tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä ja sillä voi vahvistaa auran suojausta. Sitouttaa tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

Musta onyx
Vahvistaa itseluottamusta, turvallisuuden tunnetta ja itsevarmuutta. Vahva vaikutus kurinalaisuuteen, päätöksentekoon ja pitkäjänteisyyteen, sekä keskittymiskykyyn.

Tiikerinsilmä
Tuo selkeyttä ja luovuutta kauriin elämään. Sisäisen rohkeuden kivi, joka auttaa kohtaamaan vaikeitakin asioita urheasti ja empimättä haihduttaen pelkoja ja epäitsevarmuutta.

Sodaliitti
Auttaa kaurista hyväksymään itsensä ja luottamaan itseensä, omiin kykyihin ja valintoihin. Auttaa pysymään rauhallisena myös stressaavissa tilanteissa.

Tutustu tästä Kauriin horoskooppikiviin

Vesimies

20.1.-19.2.
Elementti: Ilma
Planeetta: Uranus

Akvamariini
Puhdistaa negatiivisia energioita, sekä suojelee niiltä. Se selventää sumeita ajatuksia, vahvistaa rohkeutta ja auttaa vesimiestä ilmaisemaan itseään.

Ametisti
Rauhoittaa mieltä, vähentää pelkoja, ahdistusta ja suuttumustiloja. Vahvistaa Kolmatta Silmää ja intuitiota, sekä auttaa tekemään viisaampia päätöksiä.

Angeliitti
Yhdistää vesimiehen henkioppaiden ja enkeleiden, sekä muiden valo-olentojen viisauteen. Auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia, sekä kehittämään selvänäköisyyttä.

Selestiitti
Auttaa vesimiestä hyväksymään itsensä ja näkemään oman sisäisen kauneutensa. Auttaa sisäisen rauhan löytämisessä.

Tiikerinsilmä
Kehottaa luottamaan omaan intuitioon ja tukee uusissa aluissa muistuttaen tätä sisällä kuplivasta voimasta. Tuo itsevarmuutta ja rohkeutta.

Tutustu tästä vesimiehen horoskooppikiviin

Kalat

20.2.-20.3.
Elementti: Vesi
Planeetta: Neptunus

Kyaniitti
Edesauttaa kalaa puhumaan totuuksia rikkomalla pelkojen muureja ja esteitä. Purkaa energiablokkeja ja auttaa irtautumaan toimimattomista toimintamalleista.

Lapis lazuli
Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja, sekä tukee selvänäköisyyttä ja auttaa näkemään asioita eri näkökulmista. 

Vuorikristalli
Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, sekä yhdistää korkeampiin voimiin. Erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen kivi, sillä se pystyy omaamaan muiden kivien energioita.

Sodaliitti
Ohjaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Rohkaisee luottamaan omaan intuitioon, auttaa kantajaansa hyväksymään itsensä ja luottamaan itseensä, omiin kykyihin ja valintoihin.

Labradoriitti
Kehittää henkisiä lahjoja, herättää uinuvat ja piilotetut kyvyt ja auttaa näkemään verhon läpi näkymättömään maailmaan. Tuo kalan parhaat puolet esiin. Rauhoittaa yliaktiivista mieltä ja ajatuksia, sekä energisoi luovuutta.

Tutustu tästä Kalojen horoskooppikiviin

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.