Kristallipuodin sisäpiiri

Eksklusiivisia kristallivinkkejä, työpajoja, meditaatioita, ryhmähoitoja ja keskustelua henkisestä kasvusta.

Oletko kaivannut omaa porukkaa, samanhenkisiä ihmisiä kenen kanssa keskustella henkisestä kasvusta, kristalleista ja meditaatiokemuksista ilman pelkoa tuomitsemisesta?

Toivotko, että olisi yksi paikka, josta saisit varmasti luotettavaa ja suomenkielistä tietoa henkisestä kasvusta, kristalleista ja muista henkisen kasvun välineistä?

Kristallipuodin sisäpiiri on oikea paikka sinulle! 

Iina ja koko Kristallipuodin tiimi on käytettävissäsi sisäpiirissä.

Opastamme ryhmässä kristallien käytössä, jaamme tietoa astrologiasta, nostamme kortteja ja herättelemme keskustelua henkisen kasvun teemoista.

Sisäpiiri on paikka puodin parhaille ja ihanimmille asiakkaille (eli sinulle!).

Sinulle, joka resonoit energiamme kanssa.

Haluamme viettää aikaa kanssasi enemmän!

Haluamme opastaa sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.

Kuukausimaksu

9,95€/kk

Ei pitkää sitoutumista

 • Suljettu Facebook-ryhmä (vapaaehtoinen)
 • Uusi minityöpaja joka kuukausi kurssialustalle 
 • Uusi ohjattu meditaatio joka kuukausi kurssialustalle 
 • Iinan ryhmäenergiahoito joka kuukausi webinaarialustalla (tallenne tulee kurssialustalle)
 • Kuukausittaiset astrologiatärpit
 • Uudenkuun ja täydenkuun vinkit
 • Käyttövinkkejä kristalleihin ja muihin henkisen kasvun välineisiin
 • Viikottaiset korttinostot Facebookissa
Liity jäseneksi

Vuosimaksu

99,50€/vuosi

Saat 2kk maksutta

 • Suljettu Facebook-ryhmä (vapaaehtoinen)
 • Uusi minityöpaja  joka kuukausi kurssialustalle 
 • Uusi ohjattu meditaatio joka kuukausi kurssialustalle 
 • Iinan ryhmäenergiahoito joka kuukausi webinaarialustalla (tallenne tulee kurssialustalle)
 • Kuukausittaiset astrologiatärpit
 • Uudenkuun ja täydenkuun vinkit
 • Käyttövinkkejä kristalleihin ja muihin henkisen kasvun välineisiin
 • Viikottaiset korttinostot Facebookissa
Liity jäseneksi

Sisäpiirin jäsenmaksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi 30 päivän välein tai vuoden välein valintasi mukaan. Voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa laittamalla siitä sähköpostia [email protected] ja jäsenyytesi päättyy kuluvan laskutuskauden loppuun. Jos haluat säästää jäsenmaksussa, valitse vuosijäsenyys, jossa saat 2kk jäsenyyden maksutta.

Saat linkin Facebook-ryhmään heti maksun jälkeen.

Suurin osa sisällöstä tulee kurssialustalle ja ei vaadi rekisteröitymistä Facebookiin. Lisänä on suljettu Facebook-ryhmä, kun haluat keskustella ja tutustua muihin sisäpiiriläisiin.

Tervetuloa inspiroitumaan yhdessä henkisestä kasvusta! Meitä on jo yli 200!

Sisäpiiriäisten kokemuksia ryhmähoidoista ja jäsenyydestä

 

Olin eilen mukana ja täytyy sanoa, että tähän päivään olen herännyt väsähtäneen jakson jälkeen erityisen keveällä mielellä ja energisenä! Sain pitkään pohdituttaneen tilanteen ratkaistua, yks kaks suunnitelma olikin kirkkaana mielessä ja kirjasin sen ylös. Eilisestä vielä, sen lohikäärmeen tunsin hieman kihelmöintinä jalanpohjissa 😙 Tämä oli ensimmäinen kokemus energiahoidosta ❤️ Kiitos!

Illalla seesteinen, mut toisaalta energinen olo. Tai ehkä voimakas. Lisää varmuutta mm. tuomaan julki omaa henkisyyttä. Tänään on liiketoimintasuunnitelmakin sujunut ilman tahmeutta, todella outoa😄. Ja päämäärä erittäin selkeä 🤗💖💪

Olipa kokemus. Ennen hoitoa oli mullakin hyvin irrallinen olo, vaikea maadoittua.. Hoidon aikana hyvin voimakkaat keholliset tuntemukset kruunu- ja chakraalichakrassa. Nyt kehossa rauha. Kiitos.

Kiitos. Tuli tossa maalohikäärmeen kohdalla semmonen tunne että vedettiin jaloista maata kohti ja sit oli erittäin maadoittunu olo, ja muutenkin hyvä olo Isiksestä.

Miulla tuntu kuin ois kaiherrettu kolmatta silmää ja jalkapohjissa oli kanssa tunne että energia virtaa.

Kaikin puolin jännä ja mukava kokemus, itselläni ihan ensimmäinen koskaan. Kiitos.

Kiitos<3 Olipa maadoittava ja muutenkin voimakas hoito. Nyt ainakin tunnen olevani hyvin maadoittunut.

Maalohikäärme tuntui mulla eniten. Tunsin kuinka hän kierteli jalkojen alla. Ihana. Tuli rauhallinen olo.

Täällä on todella ihana ja hyväksyvä ilmapiiri, yksi parhaimpia ryhmiä mitä löytyy 🧡🙏🏻 

Täällä voi olla rohkeasti oma itsensä ❤️ Pääsee keskustelemaan samanmielisten ihmisten kanssa ja kysymään matalalla kynnyksellä itseä askarruttavista asioista. 😊

Upea kokemus🦄,olen tehnyt 12 chakran hoitoa viime torstaista lähtien, joskus jopa pari kertaa päivässä. En tiedä, onko juuri tämä hoito ollut käänteentekevä omassa elämässäni, kun meditoin siis muitakin sisäpiirin meditaatioita ja hoitoja samalla.  Syksyssä hienoja asioita ollut, mutta jotenkin olen ollut matalassa värähteessä. Nyt selkeästi korkeampi värähtely, ja koen myös, että chakrojen avautumisen myötä kehityn henkisyydessä. Tosiaan iso muutos ihan arkielämässäni tässä viikon aikana, ja huomaan, että nauran enemmän ja maailma näyttää erilaiselta siis hyvältä. Koen myös, että ihmeellisiä asioita tapahtuu nyt koko ajan. Kiitos, kiitos, kiitos. 

Nyt tuli tunne että on kehuttava sisäpiiriä❣️niin oikea päätös oli liittyä ja joka kuukausi saa ihanan Iinan kanavoiman maagisen hoidon, voimaa tuovan meditaation ja mielenkiintoisen työpajan. Ihana kun kaiken voi katsoa silloin kun itselle sopii ja saa käydä läpi niin monta kertaa kuin haluaa. Todellakin kristallinen sisäpiiri💫💎✨️ Kiitos🙏

Liittymislahjana saat Kristallien perusteet -kurssin

90min nettikurssilla opit virittäytymään kristallin energiaan, puhdistamaan ja lataamaan kristalleja sekä aktivoimaan kristallin tiettyyn tarkoitukseen. Kurssin arvo on 15€. Saat tunnukset heti liittymisen jälkeen sähköpostiisi. Kurssi on käytössäsi koko jäsenyyden ajan.

Vastuuvapauslauseke

Iinan Kristallipuodin tarjoamat hoidot tai tämä sivusto eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Ne eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Tällä sivustolla julkaistulla sisällöllä emme diagnosoi, hoida, paranna, vähennä tai ehkäise minkäänlaisia sairauksia tai terveydellisiä vaivoja.