Työpajoja, meditaatioita ja keskustelua henkisestä kasvusta.

Kaipaatko ympärillesi muita sinunlaisia ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksen kristalleihin, henkioppaisiin, energioihin ja muuhun hyvinvointiin?

Toivotko, että olisi yksi paikka, josta saisit varmasti luotettavaa ja suomenkielistä tietoa kristallien hyödyntämisestä henkisen kasvun tukena ja energiakehon huoltamisesta?

Kristallipuodin sisäpiiri on oikea paikka sinulle!

Integroi henkinen kehitys jokapäiväiseen elämään.

Kaikki Sisäpiirin materiaali on jaettu arkeen sopiviin palasiin. Voit tehdä ohjattuja meditaatioita iltaisin nukkumaan mennessä ja kuunnella minityöpajan pienen päiväkävelyn yhteydessä tai työmatkalla.

Kaikki aiemmin julkaistu materiaali on heti katsottavissa juuri silloin kun sinulle sopii. Uutta materiaalia tulee joka kuukausi.

Olen valmis opastamaan sinut kohti korkeinta värähtelyäsi. Oletko sinä valmis hyppäämään mukaan?

Mitä kaikkea Sisäpiiri sisältää?

Klikkaa alla olevia otsikoita

Kuukausimaksu

9,95€/kk

Ei pitkää sitoutumista

  • Uutta materiaalia joka kuukausi

  •  Kaikki aiemmat materiaalit kurssiportaalissa

  •  Lämminhenkinen yhteisö (Kajabi Community), jossa Iina on mukana

Tule mukaan

Liittymislahjana saat Kristallien perusteet -kurssin

90min nettikurssilla opit virittäytymään kristallin energiaan, puhdistamaan ja lataamaan kristalleja sekä aktivoimaan kristallin tiettyyn tarkoitukseen. Kurssin arvo on 15€. Saat tunnukset heti liittymisen jälkeen sähköpostiisi. Kurssi on käytössäsi koko jäsenyyden ajan.

Sisäpiirin jäsenmaksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi 30 päivän välein tai vuoden välein valintasi mukaan. Voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa laittamalla siitä sähköpostia [email protected] ja jäsenyytesi päättyy kuluvan laskutuskauden loppuun. 

Suurin osa sisällöstä tulee kurssialustalle eikä vaadi rekisteröitymistä Facebookiin. Lisänä on suljettu Facebook-ryhmä, kun haluat keskustella ja tutustua muihin sisäpiiriläisiin.

Sisäpiiriäisten kokemuksia jäsenyydestä

 

Täällä Sisäpiirissä on todella ihana ja hyväksyvä ilmapiiri, yksi parhaimpia ryhmiä mitä löytyy 🧡🙏🏻 

Täällä Sisäpiirissä voi olla rohkeasti oma itsensä ❤️ Pääsee keskustelemaan samanmielisten ihmisten kanssa ja kysymään matalalla kynnyksellä itseä askarruttavista asioista. 😊

Nyt tuli tunne että on kehuttava sisäpiiriä❣️niin oikea päätös oli liittyä ja joka kuukausi saa ihanan Iinan kanavoiman maagisen hoidon, voimaa tuovan meditaation ja mielenkiintoisen työpajan. Ihana kun kaiken voi katsoa silloin kun itselle sopii ja saa käydä läpi niin monta kertaa kuin haluaa. Todellakin kristallinen sisäpiiri💫💎✨️ Kiitos🙏

Upea kokemus🦄,olen tehnyt 12 chakran hoitoa viime torstaista lähtien, joskus jopa pari kertaa päivässä. En tiedä, onko juuri tämä hoito ollut käänteentekevä omassa elämässäni, kun meditoin siis muitakin sisäpiirin meditaatioita ja hoitoja samalla.  Syksyssä hienoja asioita ollut, mutta jotenkin olen ollut matalassa värähteessä. Nyt selkeästi korkeampi värähtely, ja koen myös, että chakrojen avautumisen myötä kehityn henkisyydessä. Tosiaan iso muutos ihan arkielämässäni tässä viikon aikana, ja huomaan, että nauran enemmän ja maailma näyttää erilaiselta siis hyvältä. Koen myös, että ihmeellisiä asioita tapahtuu nyt koko ajan. Kiitos, kiitos, kiitos. 

Tervetuloa jakamaan yhdessä henkisen kasvun matkaa! Meitä on jo yli 200 eri puolelta Suomea ja odotamme sinua!

Vastuuvapauslauseke

Iinan Kristallipuodin tarjoamat hoidot tai tämä sivusto eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Ne eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Tällä sivustolla julkaistulla sisällöllä emme diagnosoi, hoida, paranna, vähennä tai ehkäise minkäänlaisia sairauksia tai terveydellisiä vaivoja.