Kaipaako energiakehosi huomiota ja huoltamista?

Tule mukaan matalan kynnyksen ryhmäenergiahoitoon. Ryhmähoidossa työskentelet aktiivisesti oman enerigakenttäsi ja chakrojesi hyvinvoinnin eteen ohjatusti, kulloisenkin teeman mukaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta energioahoidoista.

Heinäkuussa ryhmäenergiahoidon teema oli "universumin johdatukselle antautuminen". Avasimme kanavat korkeimman johdatukseen ja lisäsimme luottamusta siihen, että meitä kannatellaan läpi hulluimpienkin elämänvaiheiden. Elokuussa valmisteltiin energiakehoa erilaisiin muutoksiin.

Seuraile tulevia hoitoja tällä sivulla ja somessa.

 

Käytännössä

  • Jos et pääse mukaan livenä niin jokainen hoito nauhoitetaan ja jaetaan osallistujille hoidon jälkeen. Voit palata hoitonauhoitteeseen milloin vain ja miten monta kertaa koet tarpeelliseksi. 
  • Ryhmäenergiahoito toteutetaan LiveWebinar-alustalla ja voit liittyä mukaan millä vain laitteella verkkoselaimen kautta. Sinun ei tarvitse asentaa mitään erikseen.
  • Saat heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki LiveWebinar-tapaamiseen.
  • Kun liityt hoitoon, voit valita minkä nimen muut osallistujat näkevät. Sinun kuvasi ja äänesi ei välity muille osallistujille.
  • Hoidosta tulee videotallenne jokaiselle ilmoittautuneelle. Videotallenne on katsottavissa kuukauden ajan hoidosta.

Nämä ryhmäenergiahoidot eivät ole perinteisiä passiivia "kaukohoitoja" jotka vastaanotat eri aikaan kun hoito annetaan, vaan olet itse aktiivinen osa hoitoprosessia. Ryhmäenergiahoidoissa saat myös ohjausta ja työkaluja siihen, miten voit itse hoitaa omaa energiaasi. Nämä opit auttavat sinua myös hoidon jälkeen ja tarvittaessa pääset kertaamaan niitä tallenteelta. Tallenne on ladattavissa itselle kuukauden ajan hoidon jälkeen.

Asiakkaiden kokemuksia aiemmista ryhmähoidoista:

Olin eilen mukana ryhmähoidossa ja täytyy sanoa, että tähän päivään olen herännyt väsähtäneen jakson jälkeen erityisen keveällä mielellä ja energisenä! Sain pitkään pohdituttaneen tilanteen ratkaistua, yks kaks suunnitelma olikin kirkkaana mielessä ja kirjasin sen ylös.  Eilisestä vielä, sen lohikäärmeen tunsin hieman kihelmöintinä jalanpohjissa 😙 Tämä oli ensimmäinen kokemus energiahoidosta ❤️ Kiitos!

Ryhmähoidon jälkeen illalla seesteinen, mut toisaalta energinen olo. Tai ehkä voimakas. Lisää varmuutta mm. tuomaan julki omaa henkisyyttä. Tänään on liiketoimintasuunnitelmakin sujunut ilman tahmeutta, todella outoa😄. Ja päämäärä erittäin selkeä 🤗💖💪

Olipa kokemus. Ennen ryhmähoitoa oli mullakin hyvin irrallinen olo, vaikea maadoittua.. Hoidon aikana hyvin voimakkaat keholliset tuntemukset kruunu- ja chakraalichakrassa. Nyt kehossa rauha. Kiitos.

Kiitos ryhmähoidosta. Tuli tossa maalohikäärmeen kohdalla semmonen tunne että vedettiin jaloista maata kohti ja sit oli erittäin maadoittunu olo, ja muutenkin hyvä olo Isiksestä.

Ryhmähoidossa miulla tuntu kuin ois kaiherrettu kolmatta silmää ja jalkapohjissa oli kanssa tunne että energia virtaa.

Kaikin puolin jännä ja mukava kokemus, itselläni ihan ensimmäinen ryhmähoito koskaan. Kiitos.

Kiitos<3 Olipa maadoittava ja muutenkin voimakas ryhmähoito. Nyt ainakin tunnen olevani hyvin maadoittunut.

Ryhmähoidossa maalohikäärme tuntui mulla eniten. Tunsin kuinka hän kierteli jalkojen alla. Ihana. Tuli rauhallinen olo.

Kiitos! Tekipä hyvää antaa pois painolasti. Ja Äiti Maa oli todellakin vastassa!

Itku tuli mullekin, nyt on hyvä olla 💜

Kiitos kiitos kiitos💖. Hoidon aikana energia tuntui puhdistavana,huuhtovana ja pyörivänä meren aaltona🌊.Tein kahdesti ja kummallakin kerralla näin suuren, suuren timantin💎

Tämä oli mun ensimmäinen energiahoito ikinä :) Rauhoittuminen oli todella hankalaa :D kuvun alla oli värejä keltaista, vihreää mutta eniten violettia/lilaa. Kun kupu nousi niin värit katosivat. Kivi oli pallean päällä aluksi mutta oli pakko ottaa se pois kun tuli niin puristava tunne. Mielenkiintoinen, kiitos kovasti, kokeilen myös noita vanhempia :) Ääni sulla Iina on ihanan rauhoittava ja lempeä <3

Kiitos Iina!
Aivan ihana hoito,keltainen kupu ja asiaa oman auran sekoittumisesta ja pienentämisestä, kun pitäisi suojautua ja laajentua!Se varmaan tuntuu omana pahana olona ja "aivosumuna",sekä jonkinlaisina energiavuotoina,jos jatkuvasti pienentää itseään.Ekalla kerralla nukahdin heti,kun kupu tuli,toisella kerralla kuulin kaiken.Tärkeä hoito ja taitavasti kanavoit ihana iloinen Iina🧡Hyvää joulua!

Upea kokemus, olen tehnyt 12 chakran hoitoa viime torstaista lähtien, joskus jopa pari kertaa päivässä. En tiedä, onko juuri tämä hoito ollut käänteentekevä omassa elämässäni, kun meditoin siis muitakin sisäpiirin meditaatioita ja hoitoja samalla.  Syksyssä hienoja asioita ollut, mutta jotenkin olen ollut matalassa värähteessä. Nyt selkeästi korkeampi värähtely, ja koen myös, että chakrojen avautumisen myötä kehityn henkisyydessä. Tosiaan iso muutos ihan arkielämässäni tässä viikon aikana, ja huomaan, että nauran enemmän ja maailma näyttää erilaiselta siis hyvältä. Koen myös, että ihmeellisiä asioita tapahtuu nyt koko ajan. Kiitos, kiitos, kiitos. 

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Laita viestiä [email protected] tai tämän sivun oikeassa alakulmassa olevassa chatissa.

Osta uusimmat tallenteet tästä

Heinäkuun ryhmäenergiahoito

26€

Osta tallenne tästä

Johdatukseen luottaminen

Osta tästä

Elokuun ryhmäenergiahoito

26€

Osta tallenne tästä

Muutoksen kannattelu

Osta tästä