Tervetuloa puodeille!

 

Aukioloajat Halikko

Maanantai klo 12-18
Tiistai klo 12-18
Keskiviikko klo 12-18
Torstai klo 12-18
Perjantai klo 12-17
Lauantai klo 12-16
Sunnuntai suljettu

Juhannuksen poikkeusaukioloajat
perjantai 24.6. suljettu
lauantai 25.6. suljettu
sunnuntai 26.6. suljettu

Aukioloajat Turku

Maanantai klo 12-18
Tiistai klo 12-18
Keskiviikko klo 12-18
Torstai klo 12-18
Perjantai klo 11-17
Lauantai klo 11-17
Sunnuntai suljettu

Juhannuksen poikkeusaukioloajat
perjantai 24.6. suljettu
lauantai 25.6. suljettu
sunnuntai 26.6. suljettu

Iinan Kristallipuoti Halikko

Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as (Salo).

Puh. 045 206 5530

Puoti on sopivasti Turku-Helsinki E18 moottoritien ja 110-tien välissä. Auton voi pysäköidä oven eteen.

Turkuun 50km (36min)
Helsinkiin 125km (1h 20min)
Halikon keskustaan 2,4km
Salon keskustaan 5km

Salon paikallisbussilinjat 120 ja 235 pysähtyvät puodin edessä. Pysäkki Tunila.

Iinan Kristallipuoti

Iinan Kristallipuoti Turku

Kerttulinkatu 16 b, 20500 Turku.

Puh. 044 980 2754

Puoti on Hämeenkadun ja Kupittaanpuiston välissä. Lähellä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja, tosi virka-aikaan vapaan paikan löytämiseen kannattaa varata aikaa.

Turun keskustaan 1,5km
Helsinkiin 166km

Fölin paikallisbussilinjat 31, 42 ja 42 pysähtyvät puodin edessä. Pysäkki Kerttuli.

Iinan Kristallipuoti Turku
Iinan Kristallipuoti Turku
Iinan Kristallipuoti Turku

Olemme täällä sinua varten

Kun tulet puodille, voit tehdä käynnistäsi juuri omannäköisesi. Kysymme aina, voimmeko auttaa sinua. Emme siksi, että haluaisimme olla iholle liimautuvia supermyyjiä, vaan koska aidosti haluamme auttaa sinua löytämään etsimäsi! Voit tutustua kristalleihin ja muihin tuotteisiin rauhassa omaan tahtiisi tai voit kysellä puodinhengettäriltä apua kivien valinnoissa. Tiukoissa tuotevalintatilanteissa kaikilla vakkarityöntekijöillämme on käytössä heilurit, jolla voidaan kanvaoida korkeammasta viisaudesta vastaukset kysymyksiin kuten "kumpi on minua varten tänään, tiikerinsilmä vai ruusukvartsi" tai "minkä kiven veisin anopilleni tuliaisiksi". Kysy rohkeasti! Meillä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä.

Nosta päivän kortti

Puodilla on korttipöytä, jossa sinua odottavat testeripakat kaikista myytävänä olevista oraakkeli- ja tarot-korteista. Olitpa tänään korttiostoksilla tai et, käy lähtiessäsi nostamassa itsellesi päivän/viikon/kuukauden/kuunkierron kortti siitä pakasta, joka tänään kutsuu.

Kristallinen tiimi

Iina Lappalainen

Iina

Kristallipuodin perustaja, chakrahoitaja, kouluttaja

Iinan Kristallipuodin oman Iinan löydät hoitohuoneesta, koulutuksista, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumistamme. Haluatko yhteyden Iinaan henkilökohtaisesti? Tule Sisäpiiriin tai varaa aika chakrahoitoon.

"Polkuni noitana on tässä elämässä jo yli 20 vuotta pitkä, mutta kirstallit kohtasin vasta reilu 10 vuotta sitten. Niiden mukana tutustuin chakroihin ja energiahoitoihin. Tiesin heti tulleeni kotiin ja löytäneeni elämäntehtäväni. Kesti vuosia ennen kuin minulla oli tarpeeksi itseluottamusta tulla näkyväksi koko voimassani, mutta nyt olen omistanut elämäni henkiselle kehitykselle ja heräävien ihmisten tukemiselle."

Kati Kovalainen

Kati

Halikon puodin myymäläpäällikkö, puotimummi

Energinen puotimummimme Kati palvelee Halikon puodilla. Luova ja kauneutta rakastava Vaaka loihtii tuotteista väsymättä joka viikko uusia asetelmia niin asiakkaiden kuin työkavereiden silmän- ja sieluniloksi.

"Rakastan jokaista asiakasta, jotka puotiimme astelee ja minusta on ihana auttaa heitä löytämään juuri Se Juttu mitä he ovat tulleet etsimään. Toisinaan se voi olla ihan vain jutustelua ja toisinaan jotakin kaunista puotimme hyllystä."

 

Charlotta

Verkkokauppavastaava, varastovelho, Halikon puodin kristallikuiskaaja

Charlotan löytää Halikosta tiskin takaa ja verkkokaupan pakkaamosta, sekä vastailemasta sähköisiin yhteydenottoihinne.

"Mulle asiakkaat on yksilöitä ja heidän tarpeensa henkilökohtaisia, minkä takia haluan auttaa just Sua koko sielullani löytämään meiltä juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset. Aurinkomerkiltäni mä oon härkä ja nautin elämän pienistä iloista, kuten hyvistä tuoksuista ja kauniista asetelmista. Näitä mä haluan tarjota myös meidän ihanille asiakkaille."

Sini

Turun puodin myymäläpäällikkö, tukkuasiakkaiden yhteyshenkilö

"Moikku Turusta! Mä oon Sini ja mut löytää Turun puodilta melkeen joka päivä. :) Mä oon vaaka ja tasapainotan Imperiumin energioita. Mun tehtäväni puodilla on luoda ihana asiakaselämys, oon läsnä koko sydämellä<3"

Aurinkoinen Sini huolehtii Turun puodista ja tukkuasiakkaista sekä viihdyttää seuraajia TikTokissa.

Kiira Hurula

Kiira

Myyjä, tuotevastaava

Herttainen ja hymyilevä Kiira seikkailee Varsinais-Suomen puotien välillä. Lisäksi Kiira huolehtii siitä, että tarjolla on vain laadukkaita ja eettisiä tuotteita. Hän myös vastailee rakkaille asiakkaillemme ahkerasti sähköisiä kanavia pitkin.

“ Kristallit ovat minulle vielä melko uusi asia ja ne löysivät elämääni vasta ihan hiljattain. Hetkeä myöhemmin olinkin jo Kristallipuodilla töissä ja täällä jos jossain ne ovat tulleet tutuiksi. Rakastan meidän tiimiä ja ennen kaikkea asiakkaita koko sydämestäni! Nähdään puodeilla 🤍”