Tervetuloa puodille!

 

Aukioloajat

Maanantai klo 12-18
Tiistai klo 12-18
Keskiviikko klo 12-18
Torstai klo 12-18
Perjantai klo 12-16
Lauantai klo 12-16
Sunnuntai suljettu

Löydät meidät

Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as (Salo).

Puoti on sopivasti Turku-Helsinki E18 moottoritien ja 110-tien välissä.

Turkuun 50km (36min)
Helsinkiin 125km (1h 20min)
Halikon keskustaan 2,4km
Salon keskustaan 5km

Salon paikallisbussilinjat 120 ja 235 pysähtyvät puodin edessä. Pysäkki Tunila.

Olemme täällä sinua varten

Kun tulet puodille, voit tehdä käynnistäsi juuri omannäköisesi. Kysymme aina, voimmeko auttaa sinua. Emme siksi, että haluaisimme olla iholle liimautuvia supermyyjiä, vaan koska aidosti haluamme auttaa sinua löytämään etsimäsi! Voit tutustua kristalleihin ja muihin tuotteisiin rauhassa omaan tahtiisi tai voit kysellä puodinhengettäriltä apua kivien valinnoissa. Tiukoissa tuotevalintatilanteissa kaikilla vakkarityöntekijöillämme on käytössä heilurit, jolla voidaan kanvaoida korkeammasta viisaudesta vastaukset kysymyksiin kuten "kumpi on minua varten tänään, tiikerinsilmä vai ruusukvartsi" tai "minkä kiven veisin anopilleni tuliaisiksi". Kysy rohkeasti! Meillä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä.

Nosta päivän kortti

Puodilla on korttipöytä, jossa sinua odottavat testeripakat kaikista myytävänä olevista oraakkeli- ja tarot-korteista. Olitpa tänään korttiostoksilla tai et, käy lähtiessäsi nostamassa itsellesi päivän/viikon/kuukauden/kuunkierron kortti siitä pakasta, joka tänään kutsuu.

Iina Lappalainen

Iina Lappalainen

Kristallipuodin omistaja, chakrahoitaja, kouluttaja

Iinan Kristallipuodin oman Iinan löydät hoitohuoneesta, koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Iina tarjoaa Halikon puodilla ja etänä Zoomissa kristallista chakrahoitoa, josta pääset lukemaan lisää ja varaamaan oman aikasi täältä

Iina Lappalainen

Nelly Lakima

Puodin Vihreä Noita

Vihreä Noitamme Nelly on kävelevä tietosanakirja, mitä tulee erilaisiin kristalleihin ja yrtteihin. Nellyn löydät Halikon puodilta neuvomasta asiakkaita ihanana iloisena itsenään.

Iina Lappalainen

Larissa Iivanainen

Puodin enkelitär, Turun puodin myymäläpäällikkö

Puodin enkelitär Larissa on oppaasi asioidessasi niin puodilla, kuin verkossakin.

"Roolini puodilla on luovana vesimiehenä jatkuvasti kehittää palveluitamme ja tuoda Sinulle elämys puodillamme. Tulevan Turun puodin myymäläpäällikkönä teen kaikkeni, jotta saat puodiltamme juuri sitä, mitä kaipaat. Tulevaisuudessa haluan kehittyä valotyöntekijänä hoitajaksi."