Tervetuloa puodille!

 

Aukioloajat Turku

Maanantai suljettu
Tiistai klo 12-18
Keskiviikko klo 12-18
Torstai klo 12-18
Perjantai klo 12-18
Lauantai klo 10-16
Sunnuntai suljettu 

Juhannus 23.-24.6. suljettu

Iinan Kristallipuoti Turku

Kerttulinkatu 16 b, 20500 Turku.

Puh. 044 980 2754

Puoti on Hämeenkadun ja Kupittaanpuiston välissä. Lähellä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja, tosi virka-aikaan vapaan paikan löytämiseen kannattaa varata aikaa.

Turun keskustaan 1,5km
Helsinkiin 166km

Fölin paikallisbussilinjat 31, 42 ja 42 pysähtyvät puodin edessä. Pysäkki Kerttuli.

Iinan Kristallipuoti Turku
Iinan Kristallipuoti Turku
Iinan Kristallipuoti Turku

Olemme täällä sinua varten

Kun tulet puodille, voit tehdä käynnistäsi juuri omannäköisesi. Kysymme aina, voimmeko auttaa sinua. Emme siksi, että haluaisimme olla iholle liimautuvia supermyyjiä, vaan koska aidosti haluamme auttaa sinua löytämään etsimäsi! Voit tutustua kristalleihin ja muihin tuotteisiin rauhassa omaan tahtiisi tai voit kysellä puodinhengettäriltä apua kivien valinnoissa. Tiukoissa tuotevalintatilanteissa kaikilla vakkarityöntekijöillämme on käytössä heilurit, jolla voidaan kanvaoida korkeammasta viisaudesta vastaukset kysymyksiin kuten "kumpi on minua varten tänään, tiikerinsilmä vai ruusukvartsi" tai "minkä kiven veisin anopilleni tuliaisiksi". Kysy rohkeasti! Meillä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä.

Nosta päivän kortti

Puodilla on korttipöytä, jossa sinua odottavat testeripakat kaikista myytävänä olevista oraakkeli- ja tarot-korteista. Olitpa tänään korttiostoksilla tai et, käy lähtiessäsi nostamassa itsellesi päivän/viikon/kuukauden/kuunkierron kortti siitä pakasta, joka tänään kutsuu.

Kristallinen tiimi

Iina Lappalainen

Iina

Kristallipuodin perustaja, chakrahoitaja, kouluttaja

Iinan Kristallipuodin oman Iinan löydät hoitohuoneesta, koulutuksista, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumistamme. Haluatko yhteyden Iinaan henkilökohtaisesti? Tule Sisäpiiriin tai varaa aika chakrahoitoon.

"Polkuni noitana on tässä elämässä jo yli 20 vuotta pitkä, mutta kristallit kohtasin vasta reilu 10 vuotta sitten. Niiden mukana tutustuin chakroihin ja energiahoitoihin. Tiesin heti tulleeni kotiin ja löytäneeni elämäntehtäväni. Kesti vuosia ennen kuin minulla oli tarpeeksi itseluottamusta tulla näkyväksi koko voimassani, mutta nyt olen omistanut elämäni henkiselle kehitykselle ja heräävien ihmisten tukemiselle. Haluan olla osa korkeavärähteisemmän ja onnellisemman yhteiskunnan rakentamista."

Sini

verkkokauppavastaava,  sisäänostaja  tukkuasiakkaiden yhteyshenkilö

Aurinkoinen Sini huolehtii koko puodista, sisäänostoista, tukkuasiakkaista sekä viihdyttää seuraajia TikTokissa. 

"Moikku Turusta! Mä oon Sini ja mut löytää usein Turun puodilta. Mä oon vaaka ja tasapainotan Imperiumin energioita. Mun tehtäväni puodilla on pitää huolta meidän ihanasta tiimistä, sisäänostoista ja luoda ihana asiakaselämys niin paikan päällä kuin verkossakin <3"

Sanna

Sanna

Turun puodin myymäläpäällikkö

Eteerisiä öljyjä, noituutta ja kristalleja rakastava Sanna palvelee Turun puodilla. Hän luo puodilla ihanan mystisiä esillepanoja ja on asiakkaiden apuna niin paikan päällä kuin verkossakin. 

“Mä oon ollut ”aina” töissä kaupassa ja mä oon kantanut kiviä ja kristalleja mukanani ”aina”. Tai ainakin 30 vuotta joka tapauksessa.
Musta on ihan taikaa, että nää asiat mun elämässä yhdistyy ja saan olla Turun Puodilla kohtaamassa meidän ihania asiakkaita ja osana tätä kristallista tiimiä. Mun tavoitteena puodilla on olla läsnä jokaiselle asiakkaalle ja luoda lämminhenkinen asiakaskokemus ja kohtaaminen. ♥ 

 

 

Iina

Valmennusassistentti

Tiimimme toinen Iina auttaa hoito-, valmennus- ja kurssiasiakkaita sähköisiä kanaviamme pitkin. Jos allekirjoitus sanoo Assistentti-Iina, niin silloin kyseessä on tämä Iina!

 Olen digitaalisuuden puolestapuhuja, joka puuhastelee monien sähköisten sisältöjemme takana. Haluan luoda ainutlaatuisia asiakaskokemuksia hoito-, valmennus- ja kurssiasiakkaillemme, ehkä juuri sinulle! Tehtäväni tiimissä on toimia Iinan oikeana kätenä.“