Oletko joskus yrittänyt manifestoida jotain, mutta rajoittavat uskomukset ovat tulleet tielle? Ehkä sisäinen ääni on keksinyt 5 syytä miksi unelmasi ei ole mahdollinen juuri sinulle.

Onko sinulle unelmia, jotka ikään kuin leijailevat ilmassa odottaen toteutumistaan? Tunnet, että tämä unelma on sivua varten, mutta et osaa konkretisoida sitä.

Onko sinulla unelma, joka on niin villi, ettet tiedä mistä aloittaa sen manifestoinnin kanssa? Ehkä haaveilet isosta muutoksesta elämässä etkä tiedä mistä aloittaisit sen toteuttamisen.

Haluatko buustata manifestointitaitojasi täysin uudella näkökulmalla ja menetelmällä? Jokainen meistä on oman elämänsä luoja syntyessään ja ehkä osaat jo erilaisia manifestointikikkoja. Jos kaipaat lisää työkaluja manifestointipakkiisi, niin olet oikeassa paikassa.

Haluatko oppia manifestoinnin menetelmän, joka toimii aina? Kun joku asia on totta energiassa, universumin lakien mukaan sen on pakko toteutua myös fyysisessä.

Uusi tapa manifestoida

12 chakran energiakehon pohjalle rakennettu uniikki metodi.

Luonnollinen tapa luoda

Et tarvitse kikkoja tai välineitä. Sinussa itsessäsi on jo kaikki mitä tarvitset.

Kokonaisvaltainen metodi

Otetaan huomioon sekä energia että käytäntö ja puretaan uskomukset tieltä.

Iinan meditatiivista ääntä kuuntelee ilolla ja kiva saada useita kristallien suosituksia meditaatioiden tueksi. Tuloksia odotellessa, vähän on jo sellainen kutina että jotain hyvää on jo nurkan takana.

Miten chakramanifestointi toimii

 • Chakramanifestointi varmistaa, että olet energeettisesti täysin linjassa manifestoitavan asian kanssa.
 • Joka chakran kohdalla järjestyksessä linjaat itsesi energeettisesti unelmasi kanssa kyseisen chakran näkökulmasta. Tässä sinulla on tukena ohjattu meditaatio.
 • Purat rajoittavat uskomukset haluamasi asian tieltä tehokkaalla ja yksinkertaisella uskomustenpurkumenetelmällä.
 • Kun olet energeettisesti linjassa unelmasi kanssa, eivätkä uskomukset asetu ristiriitaan, unelmallasi ei ole muita vaihtoehtoja kuin tulla toteen. Fyysinen materia seuraa aina energiaa. Mikä tapahtuu ensin energiatasolla, tapahtuu seuraavaksi fyysisellä tasolla.
 • Voit käyttää menetelmää minkä tahansa uuden asian manifestoimiseen aina uudelleen ja uudelleen.

Sinä olet luojan kanava tuoda itsensä näkyväksi tähän maailmaan. Tiesitkö sen?


Sinä olet alkulähteen tapa olla olemassa fyysisessä todellisuudessa. Olet luomisen kanava taivaan ja maan välillä. Kanavoit joka hetki eetteristä energiaa, jota ilmentyy sinun kauttasi tänne fyysiselle tasolle.

Eikö ole kiehtovaa!

Luot oman todellisuutesi joka päivä moninaisilla tavoilla. Kanavasi eli energiakehosi on hyvä pitää puhtaana ja avonaisena. Kanavaan vaikuttaa se, minkä sinä uskot olevan totta ja mitä sallit itsellesi. Kanavaa voivat tukkia rajoittavat uskomukset, aiempien elämien traumat ja muut tukokset energiakehossa.

Elämässähän voi tapahtua kaikenlaista siistiä, vaikka vain ajelehtisi elämäntilanteesta toiseen. Mutta nyt on kyse tietoisesta luomisesta. Siitä miten voit rakentaa elämäsi juuri sellaiseksi kuin unelmoit.

Vaikuttaako tämä menetelmältä, jonka haluaisit oppia? Tule Chakramanifestointikurssille hiomaan manifestointitaitosi huippuunsa!

Chakramanifestointikurssi sisältää

 • 12 moduulia, jotka sisältävät sekä teoriaosuuden että linjaavan meditaation 
 • suljetun Kristallipuodin yhteisön (Kajabi Community) kokemusten jakamiseen ja kysymysten kysymiseen
 • ikuisen pääsyn kurssille ja yhteisöön
 • 12 chakran verkkotyöpajan, jonka saat heti maksun jälkeen käyttöösi. Suosittelen perehtymään tähän ennen kurssin aloittamista.

Todella hyvin koottu kurssi, selkeä rakenne ja erinomainen sisältö. Suosittelen kurssia jokaiselle, joka uskaltaa kohdata itsensä ja uskoo omaan luomisvoimaansa.

Tunnen oloni henkisesti voimakkaammaksi ja itsevarmemmaksi. Aloin aidosti luottamaan manifestoimiseen ja uskomaan siihen, että voin saada kaiken, mitä haluan.

Chakramanifestointi on luonnollinen tapa kanavoida energeettisiä ideoita todeksi maan päälle. Se hyödyntää sinun omaa energiakehoasi ja chakrajärjestelmääsi. Kun opit menetelmän, voit käyttää sitä minkä tahansa asian manifestoimiseen yhtä uudestaan ja uudestaan.

Ideat kerätään ensin eetteristä ylimpiä chakroja käyttäen, rajoittavat uskomukset (tästä ja aiemmista elämistä) siivotaan pois tieltä monipuolisia menetelmiä hyödyntäen ja sitten idea kuljetetaan alas chakra chakralta, kunnes se on totta ja näkyvä täällä fyysisessä maailmassa.

Sinun ei tarvitse osata kanavoida eikä sinun tarvitse olla energiahoitaja. Jokaisella ihmisellä on energiakeho ja jokaisella ihmiselle on chakrat. Menetelmässä tutustut omiin 12 chakraasi ja käytät niitä tietoisen luomisen apuvälineinä. Linjaat itsesi unelmasi kokoiseksi ja näköiseksi kaikista näkökulmista. Kun olet täydellisesti linjassa unelmasi kanssa, sillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin tulla näkyväksi tänne maan päälle!

Kenelle kurssi sopii

 • Sinulla on jo pientä kokemusta manifestoinnista, meditaatiosta ja oman intuition kuuntelemisesta.
 • Haluat oppia uuden manifestoinnin menetelmän, joka toimii kaikille ja tuo kokonaisvaltaisuutta manifestointiisi.
 • Tiedät pääpiirteissään mitä chakrat ovat. Jos et tunne chakroja vielä hyvin, ei haittaa, sillä saat bonuksena chakraverkkokurssin. Se kannattaa käydä heti alussa.

Oppaasi manifestoinnin polulla: chakrahoitaja, kouluttaja Iina Lappalainen

 

“Tutustuin manifestointiin 15 vuotta sitten ja kehtaan sanoa, että olen tullut siinä yrityksen ja erehdyksen myötä aika taitavaksi. Olen viime vuodet hionut omaa manifestoinnin metodia, jota kutsun chakramanifestoinniksi. Se on perusteellinen ja tehokas menetelmä, joka sopii kaikille. Olen manifestoinut sillä kaksi kristallipuotia, tiimiläisiä, Suomen Noitaopiston, unelmakodin, unelmien työn täysipäiväisenä energiahoitajana ja mitähän vielä. Nämä ovat konkreettisia asioita, mutta tällä metodilla voi manifestoida myös abstraktimpia asioita kuten vapautta, rakkaudellisuutta ja iloa. Läheiset aina hämmästelevät, että miten vauhdilla luon asioita tänne fyysiselle tasolle.

Olen siitä etuoikeutetussa asemassa, että saan chakrahoitajan työssäni säännöllisesti katsella sisälle muiden ihmisten chakroihin ja tutkia heidän rajoittavia uskomuksiaan ja muita energeettisiä blokkeja. Väitän, että olen oppinut aika paljon siitä, miten luomistyö eli manifestointi chakrojen kautta toimii ja myös siitä, mistä ihmisillä yleensä manifestoinnissa kiikastaa."

Iinalla on yli 12 vuoden kokemus chakrahoidoista tässä elämässä. Hän on oman elämänsä luojatar, joka on hyödyntänyt tämän valmennuksen menetelmiä unelmien kodin manifestoimiseen, kristallipuotiketjun synnyttämiseen ja unelmien työn luomiseen. Hän johtaa kahta kristallipuotia, luotsaa eteenpäin 150 oppilaan valtakunnallista noitakoulua ja opastaa asiakkaita kohti johdatuksentäyteistä unelmien elämää kursseilla ja hoidoissa.

"Kyllä, tulen mukaan tälle matkalle!"

 

Kertamaksu

397€

Kertamaksu

Maksa koko summa kortilla heti.

Osta tästä

Maksu 2 erässä

198,50€

Erämaksu

Maksa ensimmäinen erä kortilla heti, ja toinen erä 30 päivän päästä.

Osta tästä

Maksu 4 erässä

99,25€

Erämaksu

Maksa ensimmäinen erä kortilla heti, ja seuraavat 3 erää 30 päivän välein.

Osta tästä

Mitä seuraavaksi tapahtuu

 • Saat heti kurssin maksettuasi sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle
 • Kurssialustalla näet sekä Chakramanifestointikurssin että 12 chakran verkkotyöpajan 
 • Sinulla on heti pääsy kolmeen ensimmäiseen chakraan, viikon päästä kolmeen seuraavaan, siitä viikon päästä taas kolmeen seuraavaan ja lopulta kolmeen viimeiseen. Kurssi avautuu osissa, jotta otat manifestoinnille sen tarvitseman ajan.
 • Kurssialustalla on linkki myös suljettuun Community-keskustelualueeseen.
 • Voit käydä kurssin omaan tahtiin. Sinulla on siihen ikuinen pääsy.

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Manifestointimatkaa olen tehnyt useamman kuukauden, mutta nyt olen tunnistanut unelmani energian todellisessa elämässäni. Unelmani oli saavuttaa flow loppuopintoihini. Matkaani on kuulunut irtipäästöjä asioista ja paikoista. Näen maailman nyt selkeämmin, olen ollut harhassa, että jotkut asiat ja joku paikka on minua varten, mutta nyt on tullut selkeyttä. Lisäksi olen kasvanut ammatillisesti. Sain tärkeän koulutuksen toteutettua innostuksella, aihe oli lähellä omaa sydäntä ja palo syttyi uuteen koulutuksen pitoon. Osaan nyt enemmän luottaa johdatukseen ja kuunnella sitä, mikä on minua varten. Ovia on sulkeutunut tämän matkan aikana, mutta näen mahdollisuuksia tässä hetkessä. Lämmin kiitos opastuksesta manifestointiin.

Chakramanifestointi kurssi oli ihana ja suosittelen sitä kaikille 🙂🙏

Onko sinulla vielä kysyttävää kurssista? Laita viestiä [email protected] tai tämän sivun oikeassa alakulmassa olevassa chatissa.