27. Kun sielu tulee valmiiksi

Asiakas on tulossa iäisyyden mittaisen sielunkierron loppupäähän. Miltä näin valmis sielu näyttää ja mikä sen jälkeen odottaa? Toinen jalka on irti maasta siltä varalta, ettei hän vaan jäisi jumiin maan päälle, kun on aika lähteä. Sielunperhe saapuu hoitamaan sielun varhaisvaiheen elämien energioita. Tämä jakso ei ole aloittelijoille. Jokainen sielu saapuu maan päälle vapaaehtoisesti ja on täällä tarkoituksella. Elämä maan päällä kuuluu elää loppuun ja kokea ihmisyys koko kirjossa.

Jos haluat varata ajan omaan Kristalliseen Chakrahoitoon, voit katsoa mahdollisia vapaita aikoja täältä: https://www.iinankristallipuoti.fi/chakrahoito

Minulla on yli 10 vuoden kokemus energiahoidoista. Hoitotilanne on vahvasti suojattu ja maadoitettu. Älä kokeile tätä kotona, ellet täysin tiedä mitä olet tekemässä. 

Tallenteita on editoitu kuuntelukokemuksen ja joidenkin asiakkaiden yksityisyydensuojan parantamiseksi. Musiikki on lisätty jälkikäteen ja hiljaisia kohtia on poistettu. Hoidon todellinen kesto on noin tunti.