1. Sairaanhoitajasta shamaaniksi

Asiakas tekee sairaanhoitajan työtä, mutta sielun intohimo on olla shamanistinen ääniparantaja. Esi-isät tuovat käyttöön monenlaisia lahjoja, mutta ennen sitä on ratkaistava kehossa oleva solmukohta, kun kohonneet maksa-arvot näyttäytyvät tunnekehossa. Noin kolme viikkoa hoidon jälkeen asiakas laittaa viestiä ja kertoo maksa-arvojen laskeneen lähelle normaalia. Lääkäri ei osaa sanoa tälle syytä.

Jos haluat varata ajan omaan Kristalliseen Chakrahoitoon, voit katsoa mahdollisia vapaita aikoja täältä: https://www.iinankristallipuoti.fi/chakrahoito

Minulla on yli 10 vuoden kokemus energiahoidoista. Hoitotilanne on vahvasti suojattu ja maadoitettu. Älä kokeile tätä kotona, ellet täysin tiedä mitä olet tekemässä. Tallenteita on editoitu kuuntelukokemuksen ja joidenkin asiakkaiden yksityisyydensuojan parantamiseksi. Musiikki on lisätty jälkikäteen ja hiljaisia kohtia on poistettu. Hoidon todellinen kesto on noin tunti.

Iinan Kristallipuoti ei tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Hoidot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa.