Kristallinen

elämänpolku

valmennus oman
elämäntehtävän
löytämiseksi

Tunnetko eläväsi tyytyväisyyden tyhjiössä? Kaikki on periaatteessa ihan kivasti, mutta haluaisit löytää syvemmän merkityksen elämällesi. Ehkä mietit, onko nykyinen työ se, mitä haluat tehdä lopun työuraasi, vai olisiko elämällä kuitenkin jotain muuta suunnitteilla sinun varallesi. Olet periaatteessa tyytyväinen arkeesi, mutta haluaisit haastaa itseäsi ja olet valmis johonkin uuteen.

Tiedät, että sinua varten on kirjoitettu suunnitelma tähän elämään ja haluaisit saada selkoa siitä.

Jos kaipaat lisää valoa ja selkeyttä elämänpolullesi, olet nyt oikeassa paikassa. Kristallinen elämänpolku -valmennuksessa yhdistämme sinut oman sielusi viisauteen ja palautamme sinut sielunsuunnitelmasi mukaiselle polulle. Ehkä kuljetkin sitä jo, ja haluat vain selkeyttä seuraaviin askeleisiin? Tai haluat poistaa tieltäsi energeettisiä esteitä, jotta pääset eteenpäin nopeammin?

Monelle omalle sielunpolulle astuminen tarkoittaa alanvaihtoa, mutta se voi yhtä hyvin tarkoittaa vahvemmin omannäköisen ja -tuntuisen elämän elämistä muilla tavoin.

Selvitä elämäntehtäväsi

Sinä olet tullut maan päälle suunnitelman kanssa. Otetaan siitä suunnitelmasta selvää.

Raivaa esteet tieltäsi

Rajoittavien uskomusten, vanhojen ohjelmointien ja aiempien elämien traumojen ei tarvitse enää hidastaa sinua.

Astu korkeimpaan potentiaaliisi

Integroidaan uuden ajan energiat ja aiempien elämien vahvuudet osaksi tämän päivän minää.

Kristallinen elämänpolku -valmennus 3kk sisältää 

 • 3 henkilökohtaista chakrahoitoa 60-90min 
 • 10 videomoduulia
 • räätälöity kristallisetti
 • Telegram-ryhmä vapaaehtoiseen vertaistukeen

Huom. paikkoja valmennukseen on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten valmennus toimii?

Ryhmävalmennus tapahtuu kokonaan etänä.

Kohtaamme kolmen kuukauden aikana kolme kertaa kahden kesken chakrahoidossa.

Yhteinen matkamme alkaa henkilökohtaisella chakrahoidolla. Käymme läpi energiakehosi voinnin ja 12 chakran tilanteen. Tutkimme valon auttajien tuella sielunpolkuasi ja selvitämme mihin sinun olisi hyvä keskittyä juuri nyt henkisessä kehityksessä.

Elämäntehtäväsi selviää yleensä jo ensimmäisessä hoidossa, mutta joskus täytyy ensin keskittyä muihin asioihin henkisessä kehityksessä ennen kuin on elämäntehtävän paljastamisen aika.

Sen jälkeen alat tutustua itsenäisesti videomoduuleihin. Moduulien aiheet tukevat sinua elämään linjassa itsesi kanssa riippumatta siitä, mikä elämäntehtäväsi on.

Valmennuksen ajan sinulle avautuu joka viikko uusi video.

Toisessa hoidoissa kanavoimme lisää viisautta Valon Auttajilta ja puramme esiin nousseita energeettisiä blokkeja ja uskomuksia. Tässä kohtaa monesti ego tekee tepposet, ja alkaa uskotella kaikenlaista siitä, pystytkö ja osaatko astua sielunpolullesi. Voimme purkaa myös aiemmista elämistä nousevia blokkeja. Jos tarvitset tehtäväsi toteuttamiseen jotain uuden ajan energioita, paikannamme ne ja virratamme ne osaksi energiakehoasi.

Sinulla saattaa olla aiemmista elämistä peräisin olevaa käyttämätöntä potentiaalia tai eetteritasolla odotustilassa olevaa uuden ajan energiaa, jonka voimme valjastaa käyttöösi tähän elämään.

Seuraamme hoidoissa koko ajan aurasi kehitystä. Saat kaikista hoidoista äänitallenteet, joihin voit palata myöhemmin.

Sinun tehtäväsi on antautua johdatukselle ja ottaa tapaamisten välillä käytännön askeleita oman elämäntehtäväsi suuntaan.

Kolmannessa hoidossa tarkennamme elämäntehtävääsi. Mitä askeleita sinun olisi hedelmällistä ottaa juuri nyt?

Kun otat kaiken irti tästä matkasta, niin valmennuksen jälkeen

 • sinulla on selkeys elämäntehtävästäsi
 • olet ottanut askeleita elämäntehtävääsi kohti ja tehnyt konkreettisia muutoksia elämässäsi
 • tiedät keinoja, joilla kuulet pyhän johdatuksen elämässäsi jatkossa
 • luotat omaan polkuusi ja siihen että kaikella on tarkoitus ja voit samaan aikaan luoda unelmiesi elämän
 • olet valmistautunut Uuteen Aikaan linjaamalla elämäsi osa-alueet uuden ajan energioiden kanssa
 • energiakehosi on tapainoinen ja virtaava ja chakrasi ovat tasapainoisia ja hyvinvoivia
 • energiakehosi on päivitetty Uuden Ajan energioilla
 • tiedät useita keinoja pitää itse huolta chakroistasi ja koko energiakehostasi
 • sinulla on yhteys Valon auttajiin, erityisesti omaan henkioppaaseesi, joilta voit konsultoida apua polullesi
 • mielestäsi on purettu kriittisimmät rajoittavat uskomukset
 • tunnekehostasi on purettu aiempien kokemusten jättämät tukokset, jotka aiemmin estivät sinua toetuttamasta itseäsi täysillä
 • olet löytänyt itsestäsi rohkeutta tehdä muutoksia elämässäsi

Mitä Chakrahoidoissa tapahtuu?

Valmennus sisältää kolme henkilökohtaista chakrahoitoa Zoomin välityksellä.

Alussa keskustelemme videon välityksellä lyhyesti sinun tavoitteestasi sessiolle. Onko sinulla mahdollisesti jo idea elämäntehtävästäsi? Tunnistatko mikä sinuna estää etenemästä?

Sen jälkeen asetut mukavasti omalle sängyllesi rentoutumaan. Valitsen intuitiivisesti muutamia kristalleja juuri sinun intentiotasi tukemaan ja pyydän paikalle ne Valon auttajat, joilla on eniten annettavaa sinulle juuri tänään.

Aluksi skannaan aurasi käsilläni. Tässä vaiheessa saan yleiskuvan aurasi ja chakrojesi tilanteesta. Sen jälkeen alamme käydä chakrojasi läpi yksitellen. Etenemme sen mukaan, mistä on eniten hyötyä. Käytän hoidossa monipuolisesti kristalleja ja esoteerista varpua.

Hoidon aikana välitän viestejä paikalle saapuvilta Valon auttajilta ja sinun Korkeimmalta Minältäsi. Erityisesti tutkimme sielutähti-chakraan kirjoitettua sielunsuunnitelmaa tämän elämän varalle, aiempien elämien lahjoja sekä elämäntehtävän maadoittamista fyysiseen todellisuuteen. Kerron koko ajan mitä havaitsen aurassasi ja chakroissasi. Sinä voit vapaasti jakaa tuntemuksestasi ja mieleesi nousevista asioista turvallisessa tilassa.

Hoidon aikana voit olla silmät auki tai kiinni. Voit kertoa tuntemuksistasi tai pysyä hiljaa sen mukaan, miten koet olosi parhaimmaksi. Hoidon aikana mieleesi voi nousta ajatuksia, kuvia, värejä tai tunteita. Myös lieviä kehollisia tuntemuksia, kuten kihelmöintiä tai kuumotusta voi tuntua. Kaikki nämä menevät ohi hoidon loputtua, eikä tuntemuksia tarvitse pelätä.

Yleensä hoito on hyvin tunteellinen, rauhallinen ja kaunis kokemus. Sinulle tuodaan aina se tieto, johon olet sillä hetkellä valmis. Saat hoidosta muistiin äänitallenteen. Lue tältä sivulta muiden asiakkaiden kokemuksia hoidosta.

Miia

Chakrahoito oli miellyttävä ja rentouttava. Tuntui, että olisin ollut hypnoosin kaltaisessa tilassa. Olin koko ajan silmät auki ja katseen kiinnittyessä johonkin, ympäristö aivan kuin hävisi ja olisin mennyt johonkin toiseen "tilaan". Kruunuchakrani aukesi tulkinnassa ja on pysynyt auki siitä lähtien. Jännä miten sen voikaan fyysisesti tuntea! Jalkapohjissa tuntui myös kihelmöintiä, kun maadoituin. Oloni oli turvallinen ja seesteinen koko ajan arkkienkelten läsnäollessa. Gaian avulla sain tietää elämäntehtäväni, joka oli jännittävää ja mielenkiintoista! 

Mari

Oli ihana hoito, olet ihanan lämmin ja aito hoitaja! Pidin siitä että kerroit kokoajan kun näit tai koit asioita ja keskustelimme hoidon aikana tuntemuksista. Kiinnosti tietää tiettyjen chakrojen tukoksista ja mistä ne johtuu, ja sainkin selkeät vastauksen kysymyksiini. Sieluntehtävän selkeyttäminen oli myös mielessä ja siitäkin keskustelimme paljon ja sain vinkkejä miten sitä alkaisin toteuttamaan. Tykkäsin hoidosta ja sun tavasta olla läsnä, oli ihanan tervetullut ja turvallinen olo♥️ Suosittelen hoitoa ihan kaikille! Itekkin aion tulla ehdottamasti uudestaan!

kristallinen chakrahoito

Bettina

Iso kiitos Iinalle lämpimästä ja hoitavasta hetkestä, se tuli juuri oikeaan aikaan! Iina teki intuitiivisen hoidon shakroihin, koska toivoin apua irti päästämiseen ja luottamuksen tilan rakentamiseen. Iina loi turvallisen tilan, jossa oli helppo rentoutua. Hoito tapahtui etänä, tunsin silti hoitajan läsnäolon ja koin syvää yhteyttä. Iina kutsui valonhenkiä paikalle ja kanavoi viestiä heiltä. Viesti tuntui siltä, että se minun oli kuultava. Hoito oli tunnemaailmaa ravisuttava kokemus. Voin lämpimästi suositella vastaavaa sellaisellekin henkilölle, joka ei erityisesti usko henkimaailman ilmiöihin. Hoitohetki auttoi rentoutumaan, kokemaan rakkautta itseä kohtaan ja suhtautumaan luottamuksella tulevaisuuteen. Hoidon jälkeinen kokonaisvaltainen hyvänolon tunne kesti useita tunteja!

Rachel

Minulla oli mitä upein hoitosessio Iinan kanssa. Hän on uskomattoman intuitiivinen ja kanavoi Arkkienkeleitä ja lohikäärmeitä auttamaan hoidossa ja hän kysyi lupaani jokaisessa vaiheessa, sopiiko minulle, että he tulevat mukaan auttamaan. Minulla oli intentio hoidon alussa ja se toteutui täysin. Iina puhui minulle koko hoidon ajan kertoen mitä hän teki, mihin hän keskittyi ja mitä hän havaitsi. Se oli ehdottomasti kaksisuuntainen prosessi, kun kerroin hänelle mitä tunsin ja näin. Oloni oli paljon kevyempi hoidon jälkeen ja suosittelisin ehdottomasti hoitoa Iinan kanssa. Hän ei ole pelkästään uskomattoman lahjakas, hän on myös erittäin ystävällinen ja miellyttävä. Kiitos Iina xxx (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Maija

Tulin chakrahoitoon kun halusin chakrojen puhdistusta, entisten elämien traumojen poistoa ja elämäntehtävän kirkastamista.
Iinan välitön, ihana olemus loi tunteen, että olen turvallisissa käsissä. Hoito tehtiin zoomilla, koin kuitenkin kuin olisimme olleet samassa tilassa. Hoidossa avattiin maatähtichakra ja tasapainotettiin muitakin chakroja. Hoidossa oli mukana arkkienkeleitä ja muita valonauttajia. Arkkienkeli Metatron toi tietoa elämäntehtävääni liittyen. Hoidon aikana keskustelimme Iinan kanssa, hän kertoi koko ajan mitä tekee ja kysyi minun mielipidettäni. Hoidon jälkeen koin kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta. Oloni oli tasapainoinen ja hyvä.Olen mietiskellyt elämäntehtävääni liittyviä asioita. Iina kertoi mistä olisi hyvä aloittaa. Lämpimästi voin suositella jos haluat tasapainottaa ja puhdistaa chakroja sekä avata niitä. Myös jos haluat tietoa elämäntehtävääsi liittyen. Tai käsitellä entisten elämien traumoja. On hyvä tietää hoitoon tullessaan, mihin haluaa apua, niin hoidossa keskitytään niihin asioihin.

Beatrice

Chakrahoito Iinan kanssa oli yksi taianomaisimmista kokemuksista ikinä. En ollut varma lopputuloksesta, koska olimme yhteydessä Zoomin kautta kahdesta eri maasta, mutta täytyy sanoa, että kokemus oli erittäin voimakas. Antamatta yksityiskohtia elämästäni, viestit, jotka Iina välitti minulle, olivat todella tarkkoja ja osuvia - minkä otin merkkinä siitä, että hän kanavoi ne korkeammasta lähteestä.
Hoidon jälkeen minulla oli kaipaamani selkeys, ja pystyin tuntemaan oloni maadoittuneeksi ja rauhalliseksi polullani tavalla, jota en ole aiemmin kokenut. Hoidon ansiosta pystyin ratkaisemaan yhden elämäni keskeisimmistä haasteista. Välittäminen ja tuki, jota sain hoidon aikana olivat välttämättömiä, jotta pystyin päästämään irti tietoisesta mielestäni - joka on aina epäileväinen ja hyperaktiivinen - ja tämän ansiosta pystyin vastaanottamaan juuri sen mitä tarvitsin. Kiitos Iina siitä, että olet niin myötätuntoinen parantamisen kanava tähän maailmaan. (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Nina

Olin Iinan chakrahoidossa ja vaikka teimme sen etänä videopuheluyhteydellä tuntu siltä, että olisimme olleet samassa tilassa. Mentaalisesti olimmekin. Olin Iinan hyvissä käsissä koko hoidon ajan. Mulla oli turvallinen ja hyvä olo. Hän selitti koko ajan selkeästi mitä tapahtuu ja koko tilaisuus oli niin sanotusti sielukas. Se oli voimaannuttavaa ja herkkää. Tuntui kuin olisi aukaistu tulppia, joita olisi pitänyt avata aikoja sitten, mutta nyt sain jonkinlaisen päätöksen asioille. Iinalla on upea taito välittää viestejä ja kanavoida ne sinulle. Voisin luottaa sielunhoitoni hänelle päivänä minä hyvänsä.

Ilo kohdata!

Iinalla on yli 10 vuoden kokemus intuitiivisista energiahoidoista tässä elämässä. Hän on oman elämänsä luojatar, joka on hyödyntänyt tämän valmennuksen menetelmiä unelmien kodin manifestoimiseen, kristallipuotiketjun synnyttämiseen ja unelmien työn luomiseen. Hän johtaa kahta kristallipuotia, luotsaa eteenpäin 150 oppilaan valtakunnallista noitakoulua ja opastaa asiakkaita kohti johdatuksentäyteistä unelmien elämää kursseilla ja hoidoissa. Usean elämän parantajakokemus, tämän elämän kouluttajatausta, kokemus sosiaali- ja terveysalalta sekä NLP Master Practitioner -opit yhdistyvät tässä uniikissa valmennuksessa kauniiksi, yllätykselliseksi ja voimalliseksi kokonaisuudeksi, jossa jokaista osallistujaa ohjataan eteenpäin omalla elämänpolulla juuri niin vauhdikkaasti, kuin on hänen korkeimmaksi parhaakseen.

“Olen selvänäköinen, selväkuuloinen ja selvätuntoinen. Se tarkoittaa sitä, että saan kanavoimani viestit kuvina, joita kuvailen asiakkaalle, sanallisina viesteinä, jotka toistan sanatarkkaan ääneen sekä tuntemuksina, joita myös kuvailen asiakkaalle parhaani mukaan. Se tekee välittämistäni viesteistä kokonaisvaltaisia.

Erityinen intohimoni on ohjata sinua kohti sielunsuunnitelmaasi. Olen todella otettu, että saan olla osa ihmisten elämiä tällä tavalla ja auttaa. Hoidoissa voi tuntua, että luen ajatuksia, mutta siitä ei ole ollenkaan kyse. Tulkitsen vain auran senhetkistä tilaa ja välitän viestejä itseäni viisaammilta tahoilta. Hoidoissa en arvostele enkä tuomitse. Jokainen on elämässään juuri siinä kohdassa missä heidän kuuluukin olla. Minulla on valtava kunnioitus asiakkaita kohtaa, jotka ovat niin rohkeita, että uskaltavat ottaa avoimesti hoitoa ja viestejä vastaan.

Hoitajana olen lempeä mutta voimakas. Koen myötätuntoa niitä esteitä kohtaan, jotka ovat estäneet sinua elämästä unelmien elämääsi, mutta en anna sinun jäädä rypemään niihin tai käyttää niitä tekosyinä etenemiselle. Uskallatko hypätä virran mukaan?”

Liisa

Iina on hoitajana niin rauhallinen, lempeä ja turvallinen, että hänen hoidossaan voi olla täysin vapaasti ja avoimesti oma itsensä, ja hänelle voi puhua ihan mistä vain. Minulla oli ollut pidemmän aikaa henkisesti jumiutunut olo, ja rintakehäni alueella tuntui kuin siellä olisi jokin tukos. Hoidossa Iina käsitteli mm. tätä aluetta (sydänchakraa), ja tukos alkoi avautua. Avautuminen kesti vielä muutaman päivän hoidon jälkeenkin, ja lopulta se hävisi kokonaan. Hoito ei ollut minulle helppo kokemus, sillä siellä nousi pintaan myös vaikeita tunteita - jopa sellaisia, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin ollut edes tietoinen! Iinan seurassa oli kuitenkin mahdollista käsitellä niitä ja antaa niiden vapautua. Hoidon jälkeen olo oli väsynyt, mutta helpottunut ja kevyempi. Olin poikkeuksellisen väsynyt koko loppupäivän hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä oli jo normaalimpi olo. Jumiutunut olo on poistunut, ajatukset ja tunteet virtaavat taas vapaammin, ja olo on ollut hoidon jälkeen keveämpi ja rauhallisempi. Suosittelisin hoitoa erityisesti sellaisiin tapauksiin, jos tuntuu jonkinlaista tukosta tai jumiutumista, sillä siellä voi olla taustalla jokin vanha käsittelemätön trauma, suru tai muu asia, jonka Iina voisi tuoda hoidettavan tietoisuuteen käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Ainakin omalla kohdallani se auttoi :)

Kati

Lähdin hoitoon uteliaisuudella ja ehkä hyvällä pienellä vatsan pohjaa kipristelevällä jännityksellä. Mielessäni oli jo pitkään ollut toive saada selkeys lapsuuden traumaattiseen kokemukseen. Alkujutustelun jälkeen köllin mukavalla pedillä ja Iina aloitti hoidon. Itku ja nauru vuorotteli koko puolitoistatuntisen hoidon ajan. 

Olen hyvin intuitiivinen ollut jo pikku tytöstä asti ja tiennyt, että minulla on matkassa mukana ollut aina näkymättömiä auttajia. Iina näki nämä ystäväni hoidon aikana, se vahvisti myös omaa intuitiotani ja luottamustani. Chakrani olivat hyvässä hoidossa, ja lapsuuden traumanikin sain muutettua positiiviseksi kokemukseksi. Iinan avustuksella näin tilanteen erilaisena ja tunsin todella keventyneeni huimasti henkisestä taakasta, jota olin kantanut mukanani melkein 50 vuotta. 

Aika kului liiankin nopeasti Iinan rauhallisessa huomassa, sohvalle olisi jäänyt pidemmäksikin aikaa kuuntelemaan Iinaa. Hoidon jälkeen olen liidellyt varsin hyvissä energioissa, olen miettinyt traumaattista kokemustani vielä usein eikä se enää ole ollut painolastia vaan kokemus, joka on lopulta antanut suuntaviivoja elämälleni, ja jotka nyt voin jättää taakseni. 

Suosittelen lämpimästi Iinan hoitoa kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään paremmin, kaipaavat tukea vanhojen traumojen käsittelyyn tai ihan vaan ihanan, rauhallisen irtioton arjesta. Iina on mahtava, lämmin ja rakastava ihminen, tunsin olevani turvassa hänen hoidossaan.

Sanna

Tulin hoitoon saadakseni itselleni sisäistä rauhaa ja poistamaan ahdistusta ja levottomuutta. Ajattelin myös, jos hoito auttaisi minut oikealle polulle elämässäni.
 
Hoito oli mielestäni voimaannuttava. En olisi todellakaan uskonut, että kun Iina laskee kätensä auraani ja juttelee henkimaailman olentojen kanssa, että jotain tapahtuu. Mutta kyllä niin vain kävi! Tunsin sisäistä lämmön tunnetta ja välillä väristyksiä koko kehossa hoidon edetessä. Ja hoidon jälkeen oli jotenkin levollinen ja seesteinen sekä onnellinen olo. Ja nyt muutaman päivän jälkeen on todellakin hoidossa tapahtunut ja tapahtuu edelleen, sillä minulla on ollut selittämättömiä päänsärkyjä (melko koviakin) ja erikoisia painajaismaisia unia. Minulta käsiteltiin väkivaltaista menneisyyden fyysistä traumaa.
 
Olen ollut jotenkin seesteisempi ja rauhallisempi hoidon jälkeen. Jotenkin levollisempi olo kuin ennen. Ja olen pystynyt olemaan kiitollinen elämän pikku asioistakin :)
 
Mielestäni hoito sopii kaikille. Oli sitten ongelmia tai ei. Hoito auttaa selkiyttämään omaa elämäntilannetta. Ja kenties jopa fyysinenkin paraneminen alkaa, jos on ongelmia.
 
Iina on hoitajana lämmin ja helposti lähestyttävä. Hänellä on selkeästi lahja auttaa ja parantaa ihmisiä :) Kannattaa mennä kokeilemaan tällaista energiahoitoa! Ja käymään puodilla muutenkin tutustumassa ihaniin hoitaviin kiviin!

 

Sari

Halusin tulla hoitoon, sillä pohdin elämänpolkuuni liittyviä asioita, mahdollista perheenlisäystä ja uutta kotia. Oloni oli rauhaton.

Hoitoon tulo jännitti ihmeen paljon, mutta hoidon aikana oloni rentoutui. Koin hoidon voimakkaasti ja tunteita nousi pintaan. Pidin erityisesti siitä, että Iina kertoi koko ajan, mitä hoidossa tapahtui ja juttelimme hoidon aikana. Jälkikäteen mieleeni on noussut kysymyksiä, joita olisin vielä halunnut kysyä.

Oloni hoidon jälkeen oli vähän pöllähtänyt, tunsin itseni kuitenkin rauhallisemmaksi kuin ennen hoitoa. Ymmärsin paremmin minulle tapahtuneita asioita. Koin suurta rakkautta perhettäni kohtaan ja kiitollisuutta erityisesti ihanasta tyttärestäni.

Iina oli hoitajana lämmin ja luonteva ja sai oloni tuntumaan mukavalta jännityksestä huolimatta. Haluan mennä uudestaan hoitoon, kun aika tuntuu sopivalta.

Ihmiskunnan tietoisuus nousee tällä hetkellä hurjaa vauhtia. Ennennäkemätön määrä sieluja on inkarnoituneena tällä hetkellä planeetallemme kokemaan tämän poikkeuksellisen värähtelytason nousun.

Maallisella tasolla tämä näkyy suurina muutoksina; myllerryksinä ihmissuhteissa, työpaikan vaihtoina, harppauksin etenevänä henkisenä kehityksenä. Ihmisten piilevät kyvyt heräävät ja moni siirtyy toteuttamaan elämäntehtäväänsä, kun vanhan työn raamit käyvät ahtaiksi.

Tällaisena aikana tarvitaan selkeyttä.

Valmennuksessa autan sinua löytämään elämäntehtäväsi. Autan sinua kirkastamaan seuraavan askeleen elämänpolullasi. Ihmisillä on aina vapaa tahto joko astua omalle sielunpolulle tai kulkea siitä sivuun. Sinua ohjataan koko ajan ja sen ohjauksen kuuleminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tiedät olevasi oikealla tiellä.

Olen käytännössä huomannut, että pelkästään oman elämäntehtävän tietäminen ei riitä. Sen toteuttamisen tiellä on poikkeuksetta vanhoja ohjelmointeja, rajoittavia uskomuksia ja aiempien elämien energeettisiä esteitä. Valmennuksessa sekä hoidot että ryhmätapaamiset on suunniteltu näiden esteiden ja hidasteiden poistamiseen erilaisin menetelmin.

Olen auttanut lukemattomia ihmisiä selvittämään elämäntehtävänsä.

Tämä on joka kerta yhtä kutkuttava hetki chakrahoidossa. Olen liekeissä asiakkaan puolesta! Nyt hän voi lähteä kulkemaan kohti sitä ominta polkuaan. Myös asiakkaat ovat innoissaan.

Mutta kun kohtasimme asiakkaiden kanssa myöhemmin, vain osa oli tehnyt konkreettisia muutoksia elämässään. Pohdin pitkään mistä asiassa oli kyse. Aloin tehdä pidempiä hoitosarjoja ja näin positiivisia vaikutuksia. Kun asiakas sitoutui omaan henkiseen kehitykseensä pidemmän aikaa, hän yleensä vei hoidossa nousseita ohjeita paremmin käytäntöön ja sai sitä kautta näkyviä muutoksia aikaan elämässään.

Silti joukkoon mahtui myös niitä, joilta loppui toteuttamisen rohkeus kesken. Seuraavaan hoitoon tultiin siinä toivossa, että samoihin kysymyksiin olisi uusia, helpompia vastauksia. Ymmärsin, että jotkut tarvitsevat intensiivisempää tukea matkalleen.

Tämä valmennus syntyi pyhässä johdatuksessa tuohon tarpeeseen.

Valmennuksen aikana paitsi selvitämme elämäntehtäväsi, myös teemme yhdessä kaikkemme, että lähtisit toteuttamaan sitä.

Chakrahoidoissa poistetaan aiemmissa elämissä syntyneitä esteitä, päivitetään energiakehoa uuden tehtävän taajuudelle ja kanavoidaan konkreettisia neuvoja asioiden viemiseksi käytäntöön. Videomoduuleissa opit teemoja, joista olen huomannut olevan apua asiakkailleni.

Vapaaehtoinen Telegram-ryhmä tuo vertaistukea matkan varrelle. Ryhmäläisistä voit imeä rohkeutta, kun on aika ottaa niitä kriittisiä toiminnan askeleita kohti elämäntehtävääsi - oli kyse sitten irtisanoutumisesta vanhasta työstä, yrityksen perustamisesta, työpaikkahaastattelusta tai uudenlaisen palvelun lanseeraamisesta.

Kristallinen elämänpolku -valmennus käytännössä

 

Kesto 3kk

Kolme henkilökohtaista chakrahoitoa Zoomissa 3kk aikana. Saat linkin sähköiseen ajanvarauskalenteriin valmennuksen alussa.

10 videomoduulia, jotka avautuvat sinulle viikottain.

Henkilökohtaisesti räätälöity kristallisetti. Iina valitsee sinun polkuasi parhaiten tukevat kristallit ensimmäisen chakrahoidon jälkeen ja saat setin postitse.

Telegram-ryhmä (valinnainen) perustetaan ensimmäisellä viikolla. Ryhmässä voit jakaa kokemuksiasi valmennuksen ajan ja tukea muita.

Haku valmennukseen on tällä hetkellä suljettu

Voit ilmoittaudua odotuslistalle, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun valmennus järjestetään seuraavan kerran.

Odotuslistalla oleminen ei sido mihinkään.

Kristallinen Elämänpolku -valmennuksen odotuslista

Odotellessa saat viikottaisen Kristallipostin mukana tietoa ja vinkkejä henkiseen kehitykseen.

Voit poistua listalta milloin tahansa

Kun otat kaiken irti tästä matkasta, niin valmennuksen jälkeen

 • sinulla on selkeys elämäntehtävästäsi
 • olet ottanut askeleita elämäntehtävääsi kohti ja tehnyt konkreettisia muutoksia elämässäsi
 • tiedät keinoja, joilla kuulet pyhän johdatuksen elämässäsi jatkossa
 • luotat omaan polkuusi ja siihen että kaikella on tarkoitus ja voit samaan aikaan luoda unelmiesi elämän
 • olet valmistautunut Uuteen Aikaan linjaamalla elämäsi osa-alueet uuden ajan energioiden kanssa
 • energiakehosi on tapainoinen ja virtaava ja chakrasi ovat tasapainoisia ja hyvinvoivia
 • energiakehosi on päivitetty Uuden Ajan energioilla
 • tiedät useita keinoja pitää itse huolta chakroistasi ja koko energiakehostasi
 • sinulla on yhteys useisiin Valon auttajiin, joilta voit konsultoida apua polullesi
 • mielestäsi on purettu kriittisimmät rajoittavat uskomukset
 • tunnekehostasi on purettu aiempien kokemusten jättämät tukokset, jotka aiemmin estivät sinua toetuttamasta itseäsi täysillä

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Pernille

Hoito ja selvänäköinen sessio Iinan kanssa oli ihana kokemus. Rakastin Iinan energiaa ja hänen erittäin taidokas ja empaattinen luentansa energiakentästäni, chakroistani ja haasteistani oli hyvin tarkka ja välittävä. Olen ottanut hänen antamansa suositukset sydämeeni. 
Rakkaudella Pernille Eisenhardt (käännetty englanninkielisestä palautteesta)

Liisi

Fiilis on ollut ihmeen rauhallinen ja tyyni. Koen, että sessio toi paljon ymmärrystä omiin fiiliksiin ja auttoi laittamaan omia rajoja selkeämmin ja rakkaudella heti kun ensimmäinen ahdistava ajatus ilmaantuu. Ehkä suurin muutos on, että nyt ihan oikeasti uskallan avata yhteyden sisimpääni ja pyytää vastauksia sieltä.

Tia

Menin ihan mielenkiinnosta kokeilee energiahoitoa, olin kuullut siitä ja se kiinnosti. En yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta kokemus oli hyvin miellyttävä ja rentouttava. Minulla on lapsuudesta asti ollut huimauksen tunnetta siltojen kohdilla, varsinkin jos vesistöä alla. Polkupyörällä ajo sillalla oli lapsena ihan painajaismaista, päässä pyöri vaikka talutti pyörää. Sama jatkui aikuisena, kun sain ajokortin. Pitkän matkan ajossa pakostikin tulee siltoja ja vesistöjä vastaan.

Kävin kaksi kertaa Iinan luona energiahoidossa, Jo ensimmäisen käynnin jälkeen huomasin jo huimauksen vähentyneen polkupyörällä ajaessa sillalla. Toisen käynnin jälkeen huomasin ajavani autolla sillalla, eikä se just tuntunut miltään. Meinasi itkuksi mennä, kun tajusin hetken päästä mitä oli tapahtunut. Voin vain todeta, että Iina on ihana ja lämminhenkinen ihminen.

Minna

Oon aikaisemminkin käynyt energiahoidoissa, mutta en tällaisessa. Iinan hoito oli minulle enemmän kanavointia ja sainkin vastauksia asioihin joihin olen yrittänyt saada vastausta pidemmän aikaa. Hoidossa ja sen jälkeen avautuneet oivallukset ja asioiden yhtymäkohdat tuovat edelleen minulle ihmetystä. Sain purettua ”selittämätöntä” energeettistä tukosta koskien yritystoimintaani. Voin lämpimästi suositella Iinaa ja hänen Chakra Healing tekniikkaa! 

Ninnu

Ennen hoitoa en tiennyt mitään chakroista ja hoito oli minulle ensimmäinen. Omat voimavarat suuren surun keskellä ovat rajalliset. Koen fyysisiä oireita ja joitain henkisiä lukkoja, joita en uskalla avata. Pelko saattaa olla oikea sana. Pelko siitä, että olen kokonaan auki kaikelle ja uskallan kohdata elämän kokonaisvaltaisesti. Satuttaako se minua lisää, täytyykö vaan suojautua. Toisaalta on hurjasti rakkautta, jota olen halunnut valjastaa enemmän.

Hoito oli mielestäni hyvin lempeä ja Iina kuunteli minua, mieltäni ja kehoani huomioiden omat lähtökohtani sekä kokonaisvaltaisen tilanteeni. Vaikka hoito itsessään oli uutta, sain paljon asioita itselleni mietittäväksi. 

Hoidon jälkeen oloni oli levollinen ja ymmärsin enemmän oman kehoni merkkejä ja miksi kehoni tuntuu niin tukkoiselta tietyistä kohdista. Hoidon jälkeen myös koin enemmän lämpöä ja rakkautta. Armollisuutta itseä ja elämää kohtaan. 

Hoidon jälkeen olen huomannut isoimman muutoksen ihmissuhteissani. Olen ymmärtäväisempi, en vaadi muilta liikaa muutosta vaan olen osa sitä muutosta. Muuttamalla omaa toimintaa tietyissä tilanteissa auttaa ihmissuhteissa ja ennen kaikkea kohtaamisissa. Olen oivaltanut uusia tulevaisuuden asioita ja uskaltautunut antamaan ajatukseni myös niille tulevaisuuden muutoksille. 

Suosittelisin hoitoa niille, jotka kokevat oman kehon ja mielen tarvitsevan enemmän huomiota. 

Iina on hoitajana todella rauhallinen ja lempeä. Kohtaaminen oli ihana ja lämmin. Iinan kanssa koin olevani turvassa ja tiesin, että jos jokin hoidon jälkeen ahdistaa tai muuten mietityttää niin saan kysyä mielestäni ihan hölmönkin kysymyksen ja tiedän, että Iina ei katso minua omituisesti.

Petra Poutanen

Tulin hoitoon tilanteessa, jossa minulle ajankohtaista oli valotyöntekemiseni nostaminen arvoiseensa asemaan ja luopuminen siitä ns. harrastelutoimintana. Olin tehnyt valotyötäni noin yhdeksän kuukauden ajan ja nyt oli aika uudistaa palvelua niin että se palvelee sekä asiakkaitani, että myös minua itseäni sillä tasolla kuin mihin se kuuluu. Kaipasin rohkeutta ja apua hinnoitteluun myös.

Itse hoitotilanne oli rauhallinen ja miellyttävä ja tunsin energioiden liikkeet ajoittain hyvinkin vahvasti. Esimerkiksi Iinan pyytäessä juuria kasvamaan syvälle maan ytimeen asti, tunsin miten jalkapohjistani humahti juuret maahan. Myös kruunuchakran, tai tähtiportin kohtaa hoidettaessa tunnistan tutun imun, tai huminan, joka on minulle tyypillistä. Koin lämmintä jälleennäkemisen iloa kohdatessani henkioppaat, joita en ennen ollut tavannut, tiedostanut toki heidän olemassaolonsa, mutta nyt he näyttäytyivät minulle. Ymmärsin monta asiaa tämän kohtaamisen myötä, koin oikein sellaisia ahaa-hetkiä. Hoidon jälkeen olo oli tyyni, hyvä ja kohottunut.

Hoidon jälkeen seuraavan viikon aikana huomasin saaneeni rohkeutta tulla näkyväksi ja esiin kokonaisena. Palveluideni uudistaminen on sujunut mukavasti ja löysin niille sopivat hinnat, jotka tuntuvat hyviltä ja palvelevat valotyötäni nyt oikealla tasolla. Erityisen kiitollinen olen uudesta kaveristani kultaisesta Atlantiksen lohikäärmeestä, joka muistuttaa minua olemaan rohkeasti sitä mitä olen, olemaan näkyvä ja muistamaan arvoni ja se on tuntunut ja näkynyt myös ihmissuhteissani.

Iina on herkkä ja läsnäoleva valo, jonka hoidossa oli turvallista olla ja kaikki mitä tapahtui, tapahtui minun korkeimmaksi parhaaksi.

Minna

Ennen hoitoasi olin ollut jo neljän vuoden ajan ihan sumussa ja harmaassa maailmassa. Kokenut kaksi loppuunpalamista ja olin aivan loppu ja väsynyt. Hirveesti jännitin mitä hoitohetki tuo tullessaan. Jännitys oli aivan turhaa. Itse hoitohetki oli kaunis ja paljon antava sekä toisaltaan taas vaativa tilanne. En päässyt helpolla. 

Olo hoidon jälkeen oli väsynyt ja uupunut, mutta muutaman päivän jälkeen alkoi selkenemään ja kun olin aloittanut käsittelemään asioita joita tuli esiin hoitotilanteessa selkeytti se edelleen olotilaani. Hoidosta kun oli kulunut noin kaksi-kolme viikkoa oli olotila aivan eri. Energisyys oli palannut. Ei väsyttänyt ja maailma ei tuntunut enään niin harmaalta mitä se oli ollut jo neljä vuotta. Haluan näyttää ja kertoa että voin hyvin. Työkalenteri täyttynyt mukavasti jolloin yksi murhe vähemmän. Muutenkin jaksaa paremmin töissä muiden ihmisten kanssa ja pystyy paremmin auttamaan heitä. 

Iina on hoitajana niin valoisa ja ohjaava.

Maija

Kuten huomasit hoitoon tullessanikin, ajattelin että tulen uteliaisuuttani. No totta sekin. Mutta olihan tämä taakka, tunne että sisälläni on jotain piilossa, jumissa. Tuntui hyvältä ja samalla hauskalta,  kun sanoit et otat haasteen vastaan. Yrität löytää sen, mikä minussa on jumittunut sisällä.  Ja löysit sen 🥰 Ja hämmästytit myös kertomalla, että minulla on enkeli auttajia, jotka haluavat tukea kulkuani. Hoito oli kaikkiaan todella antoisa.  Koin sen jälkeen ihanaa helpotusta. Hoidon jälkeen myös meditointi avautui ihan uudella tavalla. Kyllä. Tämä hoito oli aivan selvä askel eteenpäin polullani. Hoitajana olet luonteva. Tulee tuttuuden tunne, jota on vaikeaa selittää sanallisesti. Hoidon aikana juttelit niin luontevasti.  Hoito sopii varmasti uteliaalle, kokee todennäköisesti yllätyksen.  Sopii, kun on jostain syystä jumissa. Ja on varmasti virkistävä ja voimaannuttava, vaikkei olisi mitään erityistä syytä. Se vaan oli niin...

Päivi

Tilasin Iinan kristallisen chakrahoidon toivoen, että se toisi parannusta ylävatsan alueelle, joka oli vaivannut jo pitkään. Hoidossa Iina totesikin, että solar plexus oli kaikista tukkoisin.

Otin hoidon vastaan kotona videopuhelun välityksellä. Iina hoiti minua ammattilaisen varmuudella rauhallisesti ja miellyttävällä äänellä. Aikaisemmin, mitä olen energiahoitoja ottanut, ne ovat tapahtuneet hiljaisuuden vallitessa korkeintaan vaimea musiikki taustalla. Tämä hoito oli mukava poikkeus. Oli ihana, kun Iina kertoi samalla asioita ja sain itsekin kommentoida, jos tarvetta oli. Hoito tuntui lempeältä ja olo turvalliselta koko ajan. Hoidon jälkeen olo oli hyvä ja energinen.

Pari päivää hoidon jälkeen huomasin yllätyksekseni pystyväni tekemään säännöllisen hengitysharjoituksen vaivatta. Ilma virtasi ja virtaa edelleen helposti pidemmälle vatsan alueelle ja pystyn myös pidättämään hengitystä jopa kauemmin kuin harjoitus edellyttäisi. Hoidossa ylävatsan alueelta todellakin poistui jotakin ylimääräistä.

Fyysisesti vaiva tuntuu kuitenkin vielä edelleen, mutta uskon saavani siihen helpotusta piakkoin. Juuri ennen hoitoa olin saanut Facebookin kautta mainoksen eräästä ruokavalio valmennuksesta. Olin hylännyt sen, koska ajattelin, ettei siitä olisi ollut mitään hyötyä. Viikko Iinan hoidon jälkeen valmennus tuli mieleeni aina uudelleen. Lopulta päätin tilata sen ja kyllä kannatti. Kyseessä on täysin uudenlainen valmennus, jossa syödään korkevärähteistä ruokaa. Tuloksena paitsi terveempi ja eheämpi keho myös parempi intuitio ja yhteys kehoon. Aivan varmasti tämän kurssin minulle toi arkkienkeli Rafael, joka on lähelläni ohjaamassa kohti parempaa terveyttä. Olen varma, että pystyn sitoutumaan tähän ruokavalioon, koska Iina kertoi hoidossa, että Rafaelin lisäksi vierelläni kulkee arkkienkeli Metatron. Olen tiennyt, että hänet tunnetaan enkelinä, joka antaa tahdonvoimaa.

Suosittelen lämpimästi hoitoa ihan kaikille.

Suvi

En ole aikaisemmin ollut chakrahoidossa ja "sattumalta" löysin Iinan sivustot. Tunsin jonkinlaista levottomuutta itsessäni, työssäni ja elämäni polussa, joten ajattelin uteliaisuuttani kokeilla tämän tyyppistä hoitoa.
 
Hoito tehtiin etänä zoomin kautta. Ihanasti Iina kartoitti hieman tilannettani ennen hoitoa. Oloni oli koko ajan rento ja luonteva. Hoito oli todella ihana ja hyvin mielenkiintoinen. Sain paljon vahvistusta, myös uusia tietoja tuli tilanteeseeni ja pystyin tuntemaan kuinka chakroissani tapahtui asioita. Iinan lämmin läsnäolo tuntui koko hoidon ajan vaikka oltiin etänä yhteydessä. Aika kului siivillä.
 
Hoitoni jälkeen oloni oli kevyempi. Prosessi on vielä kesken, mutta tunnen olevani enemmän omissa energioissani ja olen levollisempi tulevaisuuteni ja polkuni suhteen. Tiedän olevani juuri siellä missä minun kuuluukin olla juuri tällä hetkellä.
 
Suosittelen hoitoa jokaiselle vähänkin asiasta kiinnostuneille, rohkeasti kokeilemaan. Jos tuntee olevansa omassa elämässään tienristeyksessä, eikä oikein tiedä mistä on kyse, minne mennä. Jos haluaa selkeyttä elämänpolkuunsa, rentoutusta ja kasata omat energiavirrat itseensä.
 
Iina on helposti lähestyttävä, luotettava ja lämmin hoitaja ❤️ Todella taitava ja asiansa osaava, tietää mitä tekee :)
 
Kiitos! Varmasti tulen uudestaan hoitoon.

Helena

Kokonaisuus sopi tosi hyvin yhteen. Mahtava fiilis sekä hoidon aikana että sen jälkeen! Oivallukset ja tuntemukset hoidon jälkeen olivat mahtavia ja rauhoittavia. Eihän koskaan tiedä mitä viestejä meille tuodaan! Kiitos, kiitos, kiitos!

Sanna

Tulin Kristalliseen chakrahoitoon, koska jälleen kerran olen elämässäni kohdassa, jossa pitäisi tehdä päätöksiä. Olen käynyt erilaisissa energiahoidoissa aiemminkin, mutten koskaan tällaisessa, jossa kristallit ovat isossa osassa.

Iina on luonteva hoitaja, jolle on helppo avautua. Oli jännä huomata, miten voimakkaita tuntemuksia kristallit aiheuttivat kehossa. Silti olo oli koko ajan rento ja turvallinen.

Heti hoidon jälkeen olo oli hiukan kikatteleva ja euforinen ja hyvä fiilis jatkui pitkään. Paikalleen jämähtäneitä energioita selvästi lähti liikkeelle.

Ihana kokemus, käyn aivan varmasti toistekin.

Maija

Ennen hoitoa tilanteeni oli se, että mielessä pyöri paljon asioita liittyen omaan työhön ja omaan suuntaan työelämässä. Melkoinen sekamelska oli meneillään! Iinan kanssa oli luontevaa olla ja jutella ja koin olevani turvassa hoidon aikana. Minulle avautui monia asioita ja sain uusia oivalluksia ja apua suunnan löytämisessä. Ei jäänyt epäselväksi mihin asioihin minun tulisi kiinnittää huomiota :)

Pitkäaikaisia vaikutuksia en vielä osaa kertoa sillä hoidosta on sen verran vähän aikaa mutta olen saanut jo tässä vaiheessa voimaa aamuharjoituksesta joka minulle neuvottiin. Ja ympärillä selkeästi tapahtuu myös ihmissuhteissa. Kaikki kun vaikuttaa kaikkeen. 

Suosittelen hoitoa kenelle tahansa, joka haluaa löytää uusia ajatuksia ja oivaltaa itsestään ja elämästään asioita. Hoito selkeyttää ja antaa suuntaa. Iina on taitava ja luotettava hoitaja. Empatia ja ymmärrys näkyy ja tuntuu. Kiitos, palaan kyllä vielä tähän hoitoon.

Sanna

Tulin hoitoon saadakseni itselleni sisäistä rauhaa ja poistamaan ahdistusta ja levottomuutta. Ajattelin myös, jos hoito auttaisi minut oikealle polulle elämässäni.

Hoito oli mielestäni voimaannuttava. En olisi todellakaan uskonut, että kun Iina laskee käteni auraani ja juttelee henkimaailman olentojen kanssa, että jotain tapahtuu. Mutta kyllä niin vain kävi! Tunsin sisäistä lämmön tunnetta ja välillä väristyksiä koko kehossa hoidon edetessä. Ja hoidon jälkeen oli jotenkin levollinen ja seesteinen sekä onnellinen olo. Ja nyt muutaman päivän jälkeen on todellakin hoidossa tapahtunut ja tapahtuu edelleen, sillä minulla on ollut selittämättömiä päänsärkyjä (melko koviakin) ja erikoisia painajaismaisia unia. Minulta käsiteltiin väkivaltaista menneisyyden fyysistä traumaa.

Olen ollut jotenkin seesteisempi ja rauhallisempi hoidon jälkeen. Jotenkin levollisempi olo kuin ennen. Ja olen pystynyt olemaan kiitollinen elämän pikku asioistakin.

Mielestäni hoito sopii kaikille. Oli sitten ongelmia tai ei. Hoito auttaa selkiyttämään omaa elämäntilannetta. Ja kenties jopa fyysinenkin paraneminen alkaa, jos on ongelmia.

Iina on hoitajana lämmin ja helposti lähestyttävä. Hänellä on selkeästi lahja auttaa ja parantaa ihmisiä.

Kannattaa mennä kokeilemaan tällaista energiahoitoa.

Ja käymään puodilla muutenkin tutustumassa ihaniin hoitaviin kiviin!

Samuli

Olen tässä tehnyt tällaista henkistä kasvua vähän jokaisessa elämän osa-alueessa. Kuitenkin töitä on tällä hetkellä niin paljon, että kasvu on jollain tasolla pysähtynyt. Ehkä vähän kauhulla odotin, että jos nyt otetaan kiinni sitten se parin kuukauden jarrutus kokonaisuudessaan. Muuten odotuksia ei oikein ollut. 

Hoidon aluksi käyty keskustelu helpotti paljon omaa oloa, ja hoidon alku oli miellyttävä. Hoidon aikana tapahtui paljon asioita, jotka tuntuivat fyysisellä tasolla vaikka tiesin koko ajan makaavani paikallani. Läpikäydyt asiat osuivat ja upposivat syvälle ja tunnistin ne itsessäni. Vaikka en edes tiennyt niiden olemassaolosta, pystyin jotenkin hyväksymään ne sillä hetkellä kun kuulin. Olin koko ajan kartalla mitä tapahtui, koska Iina kertoi kaikki hyvin tarkkaan.

Hoidon lopuksi kaikki fyysiseltä tuntuneet olotilat loppuivat ja muuttui hyvin kevyeksi. Hoidosta on nyt vajaa viikko, ja kelaan edelleen asioita hoidon ajalta. Niitä tuntemuksia mitä hoidon aikana sain, ja ohjeita, jotka minulle annettiin. Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille, mutta erityisesti ihmisille, jotka tuntevat olevansa jumissa. Tai henkilöille, jotka haluavat tuntea itsensä ihan vähän paremmin.

Tuija

Olin rankan ja stressaavan puolivuotisen jälkeen jokseenkin sulkenut itseni pois kaikesta ja havaitsitkin Solar Plexuksen yllä olevan haarniskan ja voimakkaan auran josta ei niin vain menty läpi.

Koin hoidon hyvin lempeäksi mutta lujaksi ja juuri sitä olin toivonutkin jotta voisin taas avautua omaksi itsekseni. Kiitollisena havaitsin mukana olevan myös useita Valon auttajia. Yllätyin hoidon ja ohjeiden konkreettisuudesta mutta samalla olin kovin tyytyväinen että nyt väsyneenäkin saatoin helposti omaksua ohjeet ja alkaa toteuttaa niitä käytännössä. Hoitoa seuranneina päivinä mietin paljon keskustelujamme ja sitä kautta myös saamani ohjeet painuivat mieleeni ja toiminnot tulivat osaksi arkeani. Viikon kuluttua elämä sitten osoittikin minulle mihin näitä konkreettisia ohjeita tarvittiin. Ilman niitä olisin taas sortunut vanhoihin jo huonoiksi todettuihin toimintatapoihini vaativassa tilanteessa. Se olisi ollut itselleni monin tavoin aivan liian raskasta. Tämä uusi toimintatapa lienee parempi kaikille osapuolille.

Suosittelen Iinan hoitoa todella lämpimästi kaikille jotka jostakin syystä toivovat selvennystä omaan olemiseen ja omaan tilanteeseen. Tuntui hyvältä huomata miten Iina löysi juuri ne asiat jotka olivat kaikkien olotilojeni taustalla, itse niitä tuskin olisin tunnistanut.

Nyt toimin saamieni ohjeiden mukaisesti ja palaan jatkamaan hoitoja kun tunnistan saavuttaneeni tämän ensimmäisen vaiheen opit. Tavataan silloin!

Taru

Tapani nähdä ja kokea maailma on muuttunut kovasti viimeisen vuoden aikana. Olen löytänyt itseni polulta, joka on täynnä mahdollisuuksia mutta vaatii myös paljon tuttujen ovien sulkemisia. Todellista hyppyä ammatillisesti aivan toisen kaltaiseen tulevaisuuteen. Etsin apua nykyisen ja tulevan elämäni yhdistämiseen sekä selkeyttä sieluntehtävääni.

Hoito oli lämminhenkinen ja ihana. Kuin olisin tuntenut Iinan aina. Mitään muureja ei ollut välillämme. Tunsin olevani turvassa ja koin kohtaamisemme hyvin aidoksi. Iina sanoitti hoitoa koko ajan. Kehoni otti vastaan hoidon hyvin. Koin hetkellisesti voimakkaita tunteita, jopa kipua. Pelkoa tai hätää ei ollut, rauhaa vain. Paikalla oli kaikki joiden piti olla.

Hoidon jälkeen oli vapautunut ja valoisa olo. Kokonaisvalaisesti hyvä.

Sieluntehtävä alkaa pikkuhiljaa näyttäytymään selkeämmin. Ymmärrän itseäni ja tunteitani paremmin. On helpompi olla Taru.

Omaan itseen tutustuminen olisi kaikille hyvin arvokas matka. Suosittelen.

 

Marja-Leena

Kiitos sinulle Kristallisesta Chakrahoidosta, olet hoitanut minua kaksi kertaa, ensimmäinen hoito tapahtui joskus keväällä. Keväällä olin aivan onneton, kun olin täynnä erilaisia negatiivisia tuntemuksia ja jumeja ja kaikkia vanhoja tapahtumia täynnä, ym. En osannut puhdistaa ja hoitaa tällaisia asioita itsestäni, enkä ymmärtänyt chakroistakaan juuri mitään. Enkä ollut koskaan ollut missään hoidossa jossa oltaisiin puhdistettu minun energioita ja chakroja. Satuin löytämään johdatettuna sinun sivuillesi somessa ja onneksi tilasin ajan hoitoosi. Tämä ensimmäinen kerta oli miellyttävä tapahtuma zoomin kautta, teit tätä puhdistustyötä valon auttajien kanssa. Toisella kerralla minulla oli jo paljon valoisampi olo, kun noita vanhoja jumeja oli saatu pois ja avattavaa ja puhdistettavaa oli eri tavalla, maatähtichakran kanssa oli hieman tekemistä että alkoi toimimaan ja saan itseni maadoitettua. Nyt on hoidosta kulunut pari päivää ja minulla on tosi hyvä olo ja tunnen kuinka valo ja maadoitus virtaa minussa aivan eri lailla kuin ennen hoitoa. Kiitos vielä Iina olet ihana ihmisenä ja hoitajana ja vielä näemme näissä merkeissä ja myös Kristallipuodissa kristalleja ostamassa. Kiitollisena rakkaudella Marja-Leena

Sanna

Olen käynyt Iinan Kristallisessa Chakrahoidossa nyt kahdesti, ja menen aivan taatusti uudestaankin. Olen pitkään ollut melko jämähtänyt paikoilleni, jopa siinä määrin, etten ole edes osannut ajatella suuntaa, johon lähteä. Tiesin, että tarvitsin muutosta, mutta en kyennyt edes kuvittelemaan, mitä haluaisin niin paljon, että lähtisin tavoittelemaan sitä.


Ensimmäiseen hoitoon mennessä vähän jännitti, vaikka olen käynyt erilaissa energiahoidoissa ennenkin. Itsensä asettaminen niin paljaaksi toisen edessä on aina jännittävä tilanne, ja mulla on taipumus hermoilla uusia ihmisiä joka tapauksessa.
Iina on kuitenkin niin varma ja lempeä ja suora hoidossaan, että jännitys meni pian ohi, ja saatoin vain keskittyä hoidon ja viestien vastaanottamiseen.

 
Heti hoidon jälkeen oli hyvä ja kikatteleva olo, mutta sen seuraukset ovat olleet paljon syvemmät. Jotain sisälläni avautui, löysin suunnan mitä kohti haluan mennä, ja uskalsin jopa pyytää haluamaani. On ihanaa, kun voi taas unelmoida jostain sellaisesta, joka on mahdollista saavuttaa.

Toiseen hoitoon tulin melkein suoraan hyvin voimalliselta retriitiltä ja oma tavoitteeni oli lähinnä saada tasapaino kohdalleen. Iina nopeasti huomasi maadoituksen tarpeeni, ja keskittyi kahteen alimpaan chakraan perinpohjaisesti. Mutta ei pelkästään niihin, vaan myös kipeään kolmanteen silmään, ja kausaalichakrasta vapautettiin trauma entisestä elämästä, joka osaltaan on vaikuttanut tämän elämän valintoihin.


Tämän hoidon jälkeen olo ei ollut ihan niin euforinen, mutta hyvä ja rauhallinen ja tasainen, juuri tarpeeseen sopiva. Nyt olen lähinnä keskittynyt oman sisimpäni kuuntelemiseen ja niiden vaikeidenkin tunteiden suoraan kohtaamiseen.

Molemmat hoidot olivat itselleni myös hyvin kehollisia kokemuksia, eivät pelkästään emotionaalisia tai spirituaalisia. Koen hyvin tärkeäksi todella tuntea sen mitä tapahtuu.

Iina hoitajana on hyvin lämmin ja myötätuntoinen ja itselle jäi olo, että hän todella tietää mitä tekee ja miksi. Olo oli molemmissa hoidossa hyvin turvallinen ja suojattu ja pidin siitä, että Iina koko ajan kertoo, mitä tapahtuu ja missä mennään.

Saara

Kiitos Iina ikimuistoisesta kokemuksesta hoidossasi!
Tulin hoitoon puhtaasta mielenkiinnosta. Kiinnostus omaan henkiseen kasvuun on kasvanut viime vuosina kovasti ja toivoin saavani vahvistusta polulleni. Sain vastauksia kysymyksiin joita en ollut edes osannut ajatellakaan ja koin saavani syvällistä näkemystä elämälleni Iinan avulla valo-oppailta, jotka olivat mukana hoidossa. Tunnelma oli koko hoidon ajan rentoutunut, mutta myös hauskakin. Oloni hoidon jälkeen oli melkein kuin uudesti syntynyt. Huomasin olevani paljon rennompi ja suhtautuvani asioihin uudella, keveämmällä asenteella. Menisin koska tahansa uudestaan ja voin suositella tätä hoitoa kenelle tahansa.

Jenni

Hakeuduin Iinan hoidettavaksi, kun olin tehnyt matkaani henkiselle polulle jonkun aikaa. Koin, että tarvitsin vahvistusta ja selkeyttä. Hoitotilanne oli luonteva ja siinä valitsi vahva luottamus ja yhteyden tunne. Tunsin olevani turvallisissa käsissä. Hoito tapahtui etänä ja tuntui silti erittäin voimakkaalta. Ihan kuin olisimme olleet samassa tilassa. Sain vahvistusta ja validointia kokemilleni asioille. Elämäntehtäväni ei selvinnyt, mutta sain erittäin selkeän tehtävän, joka minun täytyy selvittää itse ensin. Iina antoi tähän hyviä työkaluja. Hoidon jälkeen olen tullut entistä tietoisemmaksi energioista ympärilläni ja olen kokenut kahdesti yöllä valtavan voimakkaan hyvänolon tunteen, kuin suuri energialataus vyöryisi läpi koko kehoni päälaelta jalkoihin saakka. Kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen hoitoon. Iinalla on voimakkaat kyvyt ja erittäin lämminsydäminen, tehokas tapa hoitaa ja auttaa. Varmasti palaan hoitoon, kunhan saan entisen tehtäväni hoidettua loppuun kunnialla.