Kristallien voimat ja niiden käyttö hyvinvoinnin tukena

90min minityöpajan videotallenne

Omistatko jo muutamia kristalleja ja haluaisit oppia hyödyntämään niitä paremmin?

Haluaisitko oppia huoltamaan kiviä oikein, jotta ne palvelevat sinua mahdollisimman pitkään ja puhtaasti?

Mietitkö mistä kristalleista olisi sinulle seuraavaksi hyötyä tavoitteissasi ja hyvinvoinnissasi?

Liity mukaan 1,5h minityöpajaan, jossa opit

  • kristallin energiaan virittäytyminen (harjoitus oman kiven kanssa)
  • miten puhdistat ja lataat kristallit, jotta saat niistä parhaan hyödyn irti. 10+2 eri tapaa, joista voit valita mieleisesi.
  • millaisia voimia eri kristalleilla on ja miten voit hyödyntää niitä (käymme läpi vuorikristallin, ruusukvartsin, ametistin, sitriinin, karneolin, labradoriitin, aurinkokiven, kuukiven ja mustan obsidiaanin)
  • miten aktivoit kristallin tiettyyn tarkoitukseen (voit ottaa mukaan oman kiven tätä harjoitusta varten)

Hinta 22€ (sis. alv 24%)

Voit katsoa videotallenteen silloin kun sinulle sopii. Video jää käyttöösi.

Tilaa videotallenne 22€

Maksu kortilla tai MobilePaylla. Jos et voi maksaa kortilla, laita sähköpostia [email protected] verkkopankkimaksulinkkiä varten. Kun maksat kortilla, saat videotallenteen katsottavaksesi heti.

Laita viestiä Whatsappissa 045 206 5530/Iina, jos tilaamisessa tulee ongelmia.

"Siis aivan valtava kiitos siun upeasta kristallityöpajasta! <3 Katsoin sen tallenteena kiviröykkiö seuranani :) Sain työpajasta todella paljon hyödyllistä uutta tietoa ja tunsin aidosti kivien energiat. Siulla on ihana taito opettaa ja puhua asioista selkokielellä, jotta aloittelijanakin pysyy hyvin kärryillä :)" Emma M.
 
"Hyvin pääsi mukaan myös tallenteen kautta. Kiitos! Nyt osaan käyttää vielä paremmin ostamaani chakrakivisettiä sekä puolta kaupan kivistä. Ei vaan, loput kivet odottavay vielä oikeaa hetkeä. Kiitos! Nämä lyhyet työpajat sopivat minulle parhaiten, vaikka joskus olisi ihana päästä paikanpäällekin kurssille." Sanna K.
 
"Tänään katsoin työpaja videon. Loistavaa että sai sen videona. Olin erittäin tyytyväinen tähän. Kivien aktivointi oli mulle uutta.En ole tiennyt miten se tehdään." Anne V.