Akvamariini

Chakra: Sydän, Kurkku

Auttaa puhumaan totuudellisesti ja kauniisti sydämestä. Rauhoittaa kuumentuvia tunteita. Suojelee negatiivisilta energioilta. Rauhoittava ja viilentävä.

Katso akvamariinituotteita

akvamariini

Angeliitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Kruunu

Korkeavärähteinen kivi, joka yhdistää sinut henkioppaiden ja enkeleiden viisauteen. Vahvistaa kurkkuchakran, kolmannen silmän ja kruunuchakran yhteyttä. Rauhoittaa, auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia sekä kehittämään selvänäköisyyttä.

Katso angeliittituotteita


Akaatti harmaa

Chakra: Juuri, Kolmas silmä, Kruunu

Tasapainottava ja hitaasti värähtelevä kivi. Maadoittaa ja vahvistaa. Tuo turvaa ja vakautta.

Katso tuotetta


Akaatti vaaleanpunainen

Chakra: Juuri, Sydän

Rauhoittaa vihaa ja negatiivisuutta. Muiden akaattien tavoin hyvin tasapainottava kivi. Auttaa päästämään irti katkeruudesta ja tuo tilalle feminiinistä lempeyttä ja positiivisuutta. 

Katso tuotetta


Akaatti vihreä

Chakra: Sydän

Tasapainottaa käyttäjän energioita. Lisää myötätuntoa, anteliaisuutta ja henkistä joustavuutta. Tasapainottava ja vakauttava kivi.

Katso tuotetta


Akaattilevy

Lataa ja aktivoi muita kiviä.

Katso akaattilevyjä


Ametisti

Chakra:  Kolmas silmä, Kruunu

Suojelee negatiivisilta energioilta. Voi parantaa unta. Tehokas kolmannen silmän avaaja. 

Katso ametistituotteita


Aurinkokivi

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Maskuliinisen aurinkoenergian kivi. Totuuden, tiedon, selkeyden, hyvän onnen, itsenäisyyden, voiman ja johtajuuden kivi, joka yhdessä kuukiven kanssa muodostaa tasapainoisen feminiinisen ja maskuliinisen energian kokonaisuuden.

Katso aurinkokivituotteita


Aventuriini vihreä

Chakra: Sydän

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Katso aventuriinituotteita


Doleriitti

Chakra: Sydän, Kurkku

Iso-Britannian Walesista, Preseli Mountainilta peräisin oleva doleriitti on samaa kivilajia, josta Stonehenge on rakennettu. Doleriitti voi yhdistää sinut muinaisen Britannian energioihin ja auttaa muistamaan menneitä elämiäsi siellä. Se auttaa keskittymisessä ja pitkäjänteisyydessä sekä yhdistää sinut maahan. Sanotaan, että doleriitti voi auttaa sinua näkemään elämäntehtäväsi.

Katso doleriitteja

Fluoriitti

Chakra: kaikki

Puhdistaa pään aivosumusta, kirkastaa mielen ja auttaa päätöksenteossa. Auttaa näkemään omat unelmat selkeämmin.

Katso fluoriitteja

Hematiitti

Chakra: Maatähti, Juuri

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Katso hematiittituotteita


Howliitti

Chakra: Juuri, Kruunu

Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Kun tunnet näiden molempien energioiden kulkevan yhtäaikaa sisälläsi, voit tuntea itsevarmuutesi nousevan, oman voimasi vahvistuvan ja näet mitä lahjoja sielullasi on annettavan tälle maailmalle.

Katso howliitti-tuotteita


Hunajakalsiitti

Chakra: Juuri, Sakraali, Kolmas silmä

Lämminenerginen kivi, joka yhdistää Maan energiaan ja antaa potkua projektien aloittamiseen. Auttaa näkemään mikä on olennaista projektin aloittamisen kannalta.

Katso hunajakalsiittituotteita


Karneoli

Chakra: Juuri, Sakraali, Solar Plexus

Seksuaalisuuden, elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä ja rohkeaa energiaa. Tuo elämään intohimoa, rohkeutta ja fyysisyyttä. Kannustaa toimintaan.

Katso karneolituotteita


Keltainen Jaspis

Chakra: Juuri, Solar Plexus

Itsevarmuuden, rohkeuden ja innostuksen kivi. Tukee stressaavina aikoina. Tuo järjestelmällisyyttä, keskittymistä ja motivaatiota.

Katso keltaisia jaspiksia


Kuukivi

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Kausaali

Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

 Katso kuukivituotteita


Labradoriitti

Chakra: kaikki

Maagikon kivi, joka syventää tietoisuutta magiatyöskentelyssä. Kehittää uinuvia henkisiä lahjoja ja auttaa näkemään verhon läpi näkymättömään maailmaan.

Katso labradoriitteja


Lapis Lazuli

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä

Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja. 

Katso lapis lazuli -tuotteita


Lohikäärmekivi

Chakra: Sakraali, Solar Plexus, Sydän, Kurkku

Voimistaa muiden kivien vaikutusta. Aktivoi ja avaa sydäntä. Vahvistaa pikakarmaa, jolloin ulos säteilemäsi energia palautuu sinulle pikavauhtia. Tehokas manifestointityökalu.

Katso lohikäärmekiviä


Lumihiutaleobsidiaani

Chakra: Juuri, Kolmas silmä

Tasapainottaa, puhdistaa ja maadoittaa mieltä, kehoa ja auraa. Auttaa näkemään menneitä elämiä. Yhdistää maahan ja auttaa keskittymään käsilläolevaan. 

Katso lumihiutaloobsidiaanituotteita


Lumikvartsi

Chakra: Kruunu

Pehmeä, feminiininen energia. Tuo kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Tukee oppiläksyjen läpikäymisessä ja auttaa näkemään asiat kirkkaasti. Auttaa meditaatiossa mielen selkeyttämisessä ja valppauden ylläpitämisessä.

 Katso lumikvartseja


Malakiitti

Chakra: Solar Plexus, Sydän

Suojaa auraa negatiivisten energioiden sisäänpääsyltä. Tunnetaan myös “näkymättömyysviittana”, sillä se pitää sinut turhien konfliktien ulkopuolella. Tasapainottaa sydäntä, varsinkin jos muut yrittävät sälyttää huolensa sinulle. Puhdista usein.

 Katso malakiitteja


Mangano-kalsiitti

Chakra: Sydän

Sisäisen rauhan, puhtaan rakkauden ja myötätunnon kivi, joka auttaa käsittelemään sydämen kipuja. Näyttää sinulle todellisen itsesi ja auttaa hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.

Katso mangano-kalsiitteja

Musta obsidiaani

Chakra: Juuri

Maadoittava, puhdistava ja suojaava kivi. Puhdistaa negatiivisia energioita aurasta ja tilasta tehden tilaa luovuudelle. Auttaa katkaisemaan siteitä.

Katso mustia obsidiaaneja

Musta Onyx (onyksi)

Chakra: Juuri, Solar Plexus, Kolmas silmä

Suojeleva kivi, joka imee itseensä negatiivisia energioita. Tukee kurinalaisuudessa, päätöksenteossa ja pitkäjänteisyydessä. Tukee muutoksessa vahvistaen itseluottamusta, turvallisuudentunnetta ja itsevarmuutta.

 Katso mustia onyxeja

Oranssi kalsiitti

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Avaa luovuuden ja seksuaalisuuden lukkoja. Lisää itsevarmuutta ja innostaa. Sytyttää sisäisen tulen, jonka avulla voit saavuttaa omat tavoitteesi.

Katso oransseja kalsiitteja


Punainen Jade

Chakra: Maatähti, Juuri

Soturin kivi. Auttaa päästämään irti painolasteista. Antaa rohkeutta vaikeisiin tilanteisiin. Elinvoimainen kivi, joka auttaa fyysisesti vaativissa koetuksissa. Käytetty perinteisesti hyvää onnea tuomaan.

Katso punaista jadea


Punainen Jaspis

Chakra:  Juuri, Sakraali

Maadoittava kivi, joka vahvistaa elinvoimaa ja kestävyyttä. Auttaa suuntaamaan energian tavoitetta kohti ja väistämään hidasteet. Tukee uudistumista ja autenttiseksi itseksi kasvamista.

Katsoa punaista jaspista


Pyriitti

Chakra: Solar Plexus

Päättäväisyyden ja manifestoinnin kivi. Kun asetat tavoitteen, pyriitti auttaa sinua pitämään fokuksesi tavoitteessa kunnes se on saavutettu.

Tunnetaan myös nimellä Fool’s Gold, ja suomeksi katinkulta.

Huom. pyriitistä irtoaa mustaa väriä, joka lähtee käsistä saippuapesulla. Pidä siis vain pestävällä alustalla.

Katso pyriittituotteita


Ruusukvartsi

Chakra: Sydän

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Katso ruusukvartsituotteita


Savukvartsi

Chakra: Juuri

Suojeleva kivi, joka nostaa kohtaamiensa negatiivisten energioiden värähtelyä maadoittamalla ne maahan. Tukee sielun maadoittumista kehoon. Uskotaan suojelevan varkauksilta ja huonotuulisilta ihmisiltä.

Katso savukvartsituotteita


Seleniitti

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Sielutähti

Valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin, Korkeimpaan Minään ja enkelimaailmaan. Puhdistaa ja suojelee tiloja ja auroja. Puhdistaa ja lataa muita kristalleja.

Katso seleniittituotteita


Shungiitti

Chakra: kaikki

Sanotaan vähentävän elektromagneettista säteilyä. Puhdistaa tehokkaasti negatiivisuutta mielestä ja energiakehosta.

 Katso shungiitteja


Sininen kalsiitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä, Tähtiportti

Rauhoittaa tunteita, jotta voit kohdata tilanteet selkeällä mielellä. Suojaa auraa imien itseensä negatiivisia energioita ja muuttaa ne. Lisää luovaa ajattelua. Avaa tähtiportti-chakraa.

Katso sinisiä kalsiitteja


Sitriini

Chakra: Sakraali, Solar Plexus

Luovuuden, mielikuvituksen ja manifestoinnin kivi. Auttaa näkemään mahdollisuuksia. Aurinkoinen energia, joka lisää kantajansa iloa ja vaurautta.

 Katso sitriinituotteita


Smaragdi

Chakra: Sydän

Auttaa ottamaan vastaan korkeampia rakkauden muotoja. Opettaa sydämelle empatiaa, anteeksiantoa ja rakkautta. Nostaa sydänkeskuksen värähtelyä. Vaurauden kivi.

Katso smaragdituotteita 


Sodaliitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

Katso sodaliittituotteita


Tiikerinsilmä

Chakra: Juuri, Sakraali, Solar Plexus

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Katso tiikerinsilmätuotteita


Titanium Aura

Chakra: kaikki

Titanium Aura syntyy siitä, kun vuorikristalliin pintaan tartutetaan höyrytettyä titaania. Voimaa edustava kivi, joka samaan aikaan energisoi kaikkia chakroja ja saa sinut tuntemaan itsesi maadoittuneeksi ja että olet keskellä itseäsi.

-toistaiseksi loppu verkkokaupasta-

Unakiitti

Chakra: Sydän

Sydämen kivi, joka auttaa ymmärtämään omaa tunnekehoa. Auttaa päästämään irti tunteista, joita emme enää tarvitse ja kestämään vaikeista ja tuskallisia tunteita vahvistaen sydäntä. Voi vahvistaa lähellä olevia tunteita ja värähtelyitä.

Katso unakiitteja


Vuorikristalli

Chakra: Kruunu

Kristalliharrastajan peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

Katso vuorikristallliuotteitaKlikkaa tästä koko kivivalikoimaan verkkokaupassa


Lataa tästä maksuton opas kivien voimista.