Riipus rumpuhiottu
Riipus rumpuhiottu Ametisti Aventuriini Fluoriitti Granaatti Hematiitti Karneoli Kuukivi Lapis Lazuli Malakiitti Musta Onyx Ruusukvartsi Sitriini Sodaliitti Tiikerinsilmä Turmaliini Vuorikristalli

Riipus rumpuhiottu

11,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 58 kpl

Rumpuhiottu riipus.

Koko: riipuksia on sirompaa ja tukevvampaa kokoa. Kiven korkeus pienemmässä koossa 1,5-2cm ja isommassa koossa n. 2,5cm.

Ametisti (isompi koko)

Chakra:  Kolmas silmä, Kruunu
Suojelee negatiivisilta energioilta. Voi parantaa unta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Aventuriini (isompi koko)

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Fluoriitti (isompi koko)

Puhdistaa pään aivosumusta, kirkastaa mielen ja auttaa päätöksenteossa. Auttaa näkemään omat unelmat selkeämmin.

Granaatti (pienempi koko)

Granaattia on pidetty tärkeänä ja pyhänä kivenä eri sivilisaatioissa kautta aikojen. Tummanpunainen granaatti on maadoittava kivi, joka auttaa sinua luomaan ajatuksesi todeksi. Se antaa sinulle tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä. Sillä voi vahvistaa auran suojausta. Sitouttaa tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

Hematiitti (isompi koko)

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Karneoli (isompi koko)

Seksuaalisuuden, elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä ja rohkeaa energiaa. Tuo elämään intohimoa, rohkeutta ja fyysisyyttä. Kannustaa toimintaan.

Kuukivi (pienempi koko)

Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

Lapis Lazuli (pienempi koko)

Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja.

Malakiitti (pienempi koko)

Suojaa auraa negatiivisten energioiden sisäänpääsyltä. Tunnetaan myös “näkymättömyysviittana”, sillä se pitää sinut turhien konfliktien ulkopuolella. Tasapainottaa sydäntä, varsinkin jos muut yrittävät sälyttää huolensa sinulle. Puhdista usein.

Musta Onyx (isompi koko)

Suojeleva kivi, joka imee itseensä negatiivisia energioita. Tukee kurinalaisuudessa, päätöksenteossa ja pitkäjänteisyydessä. Tukee muutoksessa vahvistaen itseluottamusta, turvallisuudentunnetta ja itsevarmuutta.

Ruusukvartsi (isompi koko)

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Sitriini (pienempi koko)

Luovuuden, mielikuvituksen ja manifestoinnin kivi. Auttaa näkemään mahdollisuuksia. Aurinkoinen energia, joka lisää kantajansa iloa ja vaurautta.

Sodaliitti (isompi koko)

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

Tiikerinsilmä (isompi koko)

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Turmaliini (pienempi koko)

Imee itseensä negatiivisia energioita aurasta ja muokkaa ne käyttökelpoisiksi. Sanotaan blokkaavan elektromagneettista säteilyä ja poistavan epäpuhtauksia kehosta.

Vuorikristalli (isompi koko)

Chakra: Kruunu
Kristalliharrastajan peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

Samankaltaiset tuotteet