Riipus 'kärki'
Riipus 'kärki' Ametisti Aurinkokivi Fluoriitti Kuukivi Labradoriitti Ruusukvartsi Sodaliitti Tiikerinsilmä Vuorikristalli Vuorikristalli raaka

Riipus 'kärki'

12,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 81 kpl

Sievä riipus hoitavasta kivestä hopeanvärisellä metallisella kiinnikkeellä. Huom. ei sisällä kaulaketjua.

Kivet ovat luonnontuotteita, joten jokainen tuote on yksilöllinen. Riipuksen koko ja sävy voi olla eri kuin kuvassa.

Koko kiviosan pituus 3-4 cm, halkaisija 1-2,5 cm

Ketjut myydään erikseen.

Ametisti

Chakra:  Kolmas silmä, Kruunu
Suojelee negatiivisilta energioilta. Voi parantaa unta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.
Alkuperämaa: Brasilia

Aurinkokivi

Chakra: Sakraali, Solar Plexus
Maskuliinisen aurinkoenergian kivi. Totuuden, tiedon, selkeyden, hyvän onnen, itsenäisyyden, voiman ja johtajuuden kivi, joka yhdessä kuukiven kanssa muodostaa tasapainoisen feminiinisen ja maskuliinisen energian kokonaisuuden.
Alkuperämaa: Intia

Kuukivi

Chakra: Kolmas silmä, Kruunu, Kausaali
Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.
Alkuperämaa: Intia

Labradoriitti

Chakra: kaikki

Maagikon kivi, joka syventää tietoisuutta magiatyöskentelyssä. Kehittää uinuvia henkisiä lahjoja ja auttaa näkemään verhon läpi näkymättömään maailmaan.

Lapis lazuli

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä
Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja.
Alkuperämaa: Afganistan

Ruusukvartsi

Chakra: Sydän
Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.
Alkuperämaa: Brasilia

Seleniitti

Seleniitti on valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin, Korkeimpaan Minään ja enkelimaailmaan. Puhdistaa ja suojelee tiloja ja auroja. Puhdistaa ja lataa muita kristalleja.
Alkuperämaa: Marokko

Sodaliitti

Chakra: Kurkku, Kolmas silmä
Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.
Alkuperämaa: Brasilia

Tiikerinsilmä

Chakra: Juuri, Sakraali, Solar Plexus
Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.
Alkuperämaa: Brasilia

Vuorikristalli

Chakra: Kruunu
Kristalliharrastajan peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.
Alkuperämaa: Brasilia


Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
1.5 cm
Paino:
16 g