Rannekoru pyöreä
Rannekoru pyöreä Ametisti Howliitti Magneettinen hematiitti Ruusukvartsi Seleniitti Sodaliitti Tiikerinsilmä Vuorikristalli

Rannekoru pyöreä

8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 29 kpl
Palautusoikeus 14 päivää

"Pyöreät" rannekorut ovat kuvassa telineessä.

Kuminauhalla sidottuja hoitavia kiviä.

Ametisti: Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Hematiitti: Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Howliitti: Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Kun tunnet näiden molempien energioiden kulkevan yhtäaikaa sisälläsi, voit tuntea itsevarmuutesi nousevan, oman voimasi vahvistuvan ja näet mitä lahjoja sielullasi on annettavan tälle maailmalle.

Tiikerinsilmä: Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Ruusukvartsi: Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Seleniitti: Valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin, Korkeimpaan Minään ja enkelimaailmaan. Puhdistaa ja suojelee tiloja ja auroja. Puhdistaa ja lataa muita kristalleja.

Vuorikristalli: Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
16 g
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet