Rannekoru
Rannekoru Ametisti Hematiitti Howliitti Kuukivi Lapis Lazuli Ruusukvartsi Sitriini Sodaliitti Tiikerinsilmä Vihreä jade Vuorikristalli Chakrat

Rannekoru "hippu"

5,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Palautusoikeus 14 päivää

"Hippu"rannekorut ovat kuvassa laatikossa.

Kuminauhalla sidottuja hoitavia kiviä. Yksi koko.

Akvamariini: Auttaa puhumaan totuudellisesti ja kauniisti sydämestä. Rauhoittaa kuumentuvia tunteita. Suojelee negatiivisilta energioilta. Rauhoittava ja viilentävä.

Ametisti: Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Hematiitti: Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Howliitti: Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Kun tunnet näiden molempien energioiden kulkevan yhtäaikaa sisälläsi, voit tuntea itsevarmuutesi nousevan, oman voimasi vahvistuvan ja näet mitä lahjoja sielullasi on annettavan tälle maailmalle.

Kuukivi: Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

Lapis Lazuli: Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja.

Ruusukvartsi: Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Sitriini: Luovuuden, mielikuvituksen ja manifestoinnin kivi. Auttaa näkemään mahdollisuuksia. Aurinkoinen energia, joka lisää kantajansa iloa ja vaurautta.

Tiikerinsilmä: Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Vihreä jade: sydämen hoivaaja ja tukija. Parantaa kantajansa luontoyhteyttä.

Vuorikristalli: Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.


Pituus:
1 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
16 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet