Rannekoru
Rannekoru Savukvartsi Ametisti Akvamariini Fluoriitti Granaatti Hematiitti Howliitti Karneoli Kuukivi Labradoriitti Lapis Lazuli Lumihiutaleobsidiaani Malakiitti Ruusukvartsi Sitriini Smaragdi Sodaliitti Tiikerinsilmä Vihreä aventuriini Vuorikristalli Chakrat Larimar

Rannekoru "hippu"

6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 250 kpl

"Hippu"rannekorut ovat kuvassa laatikossa.

Kuminauhalla sidottuja hoitavia kiviä. Yksi koko.

Akvamariini: Auttaa puhumaan totuudellisesti ja kauniisti sydämestä. Rauhoittaa kuumentuvia tunteita. Suojelee negatiivisilta energioilta. Rauhoittava ja viilentävä.

Ametisti: Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Aventuriini: Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Fluoriitti: Puhdistaa pään aivosumusta, kirkastaa mielen ja auttaa päätöksenteossa. Auttaa näkemään omat unelmat selkeämmin.

Granaatti: Granaattia on pidetty tärkeänä ja pyhänä kivenä eri sivilisaatioissa kautta aikojen. Tummanpunainen granaatti on maadoittava kivi, joka auttaa sinua luomaan ajatuksesi todeksi. Se antaa sinulle tulista voimaa ideoiden toteuttamiseen. Lisää fyysistä kestävyyttä. Sillä voi vahvistaa auran suojausta. Sitouttaa tavoitteisiin ja ihmissuhteisiin.

Hematiitti: Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Howliitti: Resonoi suoraan sekä Juurichakran että Kruunuchakran kanssa yhdistäen sekä Äiti Maan että Korkeimman Itsen värähtelyihin. Kun tunnet näiden molempien energioiden kulkevan yhtäaikaa sisälläsi, voit tuntea itsevarmuutesi nousevan, oman voimasi vahvistuvan ja näet mitä lahjoja sielullasi on annettavan tälle maailmalle.

Kuukivi: Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

Labradoriitti: Maagikon kivi, joka syventää tietoisuutta magiatyöskentelyssä. Kehittää uinuvia henkisiä lahjoja ja auttaa näkemään verhon läpi näkymättömään maailmaan.

Lapis Lazuli: Kuninkaallinen ja henkinen kivi. Tukee selvänäköisyyttä ja näkemään asioita eri kulmista. Vauhdittaa henkistä kasvua ja avaa tietoisuuden portteja.

Lumihiutaleobsidiaani: Tasapainottaa, puhdistaa ja maadoittaa mieltä, kehoa ja auraa. Auttaa näkemään menneitä elämiä. Yhdistää maahan ja auttaa keskittymään käsilläolevaan. 

Malakiitti: Suojaa auraa negatiivisten energioiden sisäänpääsyltä. Tunnetaan myös “näkymättömyysviittana”, sillä se pitää sinut turhien konfliktien ulkopuolella. Tasapainottaa sydäntä, varsinkin jos muut yrittävät sälyttää huolensa sinulle. Puhdista usein.

Ruusukvartsi: Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Sitriini: Luovuuden, mielikuvituksen ja manifestoinnin kivi. Auttaa näkemään mahdollisuuksia. Aurinkoinen energia, joka lisää kantajansa iloa ja vaurautta.

Smaragdi: Auttaa ottamaan vastaan korkeampia rakkauden muotoja. Opettaa sydämelle empatiaa, anteeksiantoa ja rakkautta. Nostaa sydänkeskuksen värähtelyä. Vaurauden kivi.

Tiikerinsilmä: Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Turmaliini: Suojeleva kivi jokaiselle, joka joutuu olemaan haastavissa ympäristöissä. Puhdistaa auraa ja negatiivisuutta sekä omista ajatuksista että ympäristöstä.

Vihreä jade: sydämen hoivaaja ja tukija. Parantaa kantajansa luontoyhteyttä.

Vuorikristalli: Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.


Pituus:
1 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
16 g
Samankaltaiset tuotteet