Lemurian siemenkristalli
Lemurian siemenkristalli Lemurian siemenkristalli

Lemurian siemenkristalli

14,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Chakra: kolmas silmä, kruunu, kausaali, sielutähti, tähtiportti

Lemurian uskotaan olleen korkeavärähteinen, rakkaudessa elävä ja luonnonläheinen saariyhteiskunta, joka sijaitsi Tyynellä valtamerellä. Kuten Atlantiksella, Lemuriassa ihmisillä oli käytössään laajasti muinaista kristalliteknologiaa.

Saaren uskotaan lopulta hautautuneen mereen niin, että muutamat ihmiset onnistuivat pakenemaan. He ottivat mukaansa kristalleja, jotka oli ladattu täyteen informaatiota. He hautasivat nämä kristallit maahan, jotta myöhemmät sukupolvet voisivat löytää ne.

Lemurian siemenkristalli (Lemurian Seed Crystal) löydettiin vuosituhannen vaihteessa.

Lemurian siemenkristallit tuovat yhteenkuuluvuuden tunteen ja muistuttavat siitä, että olemme kaikki samaa tietoisuutta. Siten se helpottaa yksinäisyyttä.

Meditoi Lemurian kristallin kanssa pitäen sitä vasemmassa kädessäsi tai kolmannella silmälläsi antaen sen avautua. Kristalli näyttää, miten olemme kaikki samaa suurta elämänvoimaa. Tutustu kristallisiisi rauhassa ja oppikaa toisiltanne.

Lemurian kristallia ei tarvitse puhdistaa. Voit imeä siitä lemurialaisten jättämää tietoa ja muistaa menneitä elämiäsi Lemuriassa.

Koko n. 3-4 cm x 1,5 cm (huom. koko voi vaihdella erän mukaan)

Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
1.5 cm
Leveys:
5 cm
Paino:
26 g
Samankaltaiset tuotteet