Kristalliavaimenperä
Kristalliavaimenperä Akaattilevy Ametisti Ametisti raakakärki Hematiitti Karneoli Kuukivi Ruusukvartsi Savukvartsi Sodaliitti Tiikerinsilmä Vihreä aventuriini Vuorikristalli

Kristalliavaimenperä

6,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 133 kpl

Kivien energia kulkee aina mukanasi avaimenperässä!

Rumpuhiottu kristalli ja hopeanvärinen metallinen nauha ja avainrinkula.

Akaattilevyavaimenperät ovat 6€, muut 5€. Akaattilevyn koko 4-6 cm. Voit pyytää tiettyä väriä tilauksen lisätiedoissa. Toive toteutetaan varastotilanteen puitteissa.

Kiven koko: 2-3 cm

Ametisti:

Chakra:  kolmas silmä, kruunu

Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Hematiitti: 

Chakra: maatähti, juuri

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Karneoli:

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus
Seksuaalisuuden, elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä ja rohkeaa energiaa. Tuo elämään intohimoa, rohkeutta ja fyysisyyttä. Kannustaa toimintaan.

Kuukivi:

Chakra: Kolmas silmä, kruunu

Feminiinisen energian kivi, joka vetää puoleensa rakkautta ja auttaa ymmärtämään tunteita. Puhdistaa kruunuchakraa ja kolmatta silmää vetäen niiden kautta valkoista valoa, joka puhdistaa ja hoitaa koko chakrajärjestelmää tuoden rauhaa. Naisilla auttaa selvänäköisyyden kehittymisessä. Miehillä auttaa tunteiden tasapainottamisessa.

Ruusukvartsi:

Chakra: sydän

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Savukvartsi:

Chakra: Juuri

Suojeleva kivi, joka nostaa kohtaamiensa negatiivisten energioiden värähtelyä maadoittamalla ne maahan. Tukee sielun maadoittumista kehoon. Uskotaan suojelevan varkauksilta ja huonotuulisilta ihmisiltä.

Sodaliitti:

Chakra: kurkku, kolmas silmä

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

Tiikerinsilmä:

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Vihreä Aventuriini:

Chakra: sydän

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Vuorikristalli:

Chakra: kruunu

Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
2.5 cm
Paino:
14 g