Kristalliavaimenperä
Kristalliavaimenperä Hematiitti Karneoli Tiikerinsilmä Vihreä aventuriini Ruusukvartsi Sodaliitti Ametisti Vuorikristalli

Kristalliavaimenperä

5,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Palautusoikeus 14 päivää

Kivien energia kulkee aina mukanasi avaimenperässä!

Rumpuhiottu kristalli ja hopeanvärinen metallinen nauha ja avainrinkula.

Kiven koko: 2-3 cm

Hematiitti: 

Chakra: maatähti, juuri

Voimakas maadoittaja. Auttaa keskittymään olennaiseen ja muistamaan paremmin. Vakauttaa ja voimistaa. Hajottaa negatiivisuutta.

Karneoli:

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus
Seksuaalisuuden, elinvoiman ja luovuuden kivi, joka säteilee lämmintä ja rohkeaa energiaa. Tuo elämään intohimoa, rohkeutta ja fyysisyyttä. Kannustaa toimintaan.

Tiikerinsilmä:

Chakra: juuri, sakraali, solar plexus

Säkenöi elinvoimaa, selkeyttä ja luovuutta. Aktivoi alimpia chakroja. Energisoi kehoa ja kirkastaa ajattelua. Auttaa näkemään polarisoituneita ajatuksia ja löytämään harmoniaa ihmissuhteisiin.

Vihreä Aventuriini:

Chakra: sydän

Onnen ja vaurauden kivi. Tuo itseluottamusta, rohkeutta ja optimismia. Antaa uskallusta kohdata uudet asiat rauhallisesti. Suojaa sydänchakraa.

Ruusukvartsi:

Chakra: sydän

Puhtaan rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta.

Sodaliitti:

Chakra: kurkku, kolmas silmä

Ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostaa tietoisuutta. Auttaa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

Ametisti:

Chakra:  kolmas silmä, kruunu

Suojelee negatiivisilta energioilta. Tehokas kolmannen silmän avaaja.

Vuorikristalli:

Chakra: kruunu

Kristallifanin peruskivi. Avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa ja tiloja, yhdistää korkeampiin voimiin. Syventää meditaatiota. Vuorikristallin voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle.

Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
2 cm
Leveys:
2.5 cm
Paino:
14 g
Arvostelut 0 arvostelua