Toimitusehdot

Yleistä

Iinan Kristallipuoti ja hoitola on Iina Lappalainen tmi:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Iina Lappalainen tmi (2760749-4, Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as, 045 206 5530). Iina Lappalainen tmi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kotimaisilla verkkopankeilla, korttimaksulla sekä Klarnan laskulla ja osamaksulla.

Klarnan osamaksun ehdot: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postitoimitus ja maksuton nouto puodilta Halikosta. Yli 35 euron tilauksissa toimitus on maksuton. Alle 35 euron tilauksissa toimituskulu on kiinteä 3,95 euroa. Postitoimitus tapahtuu kirjeenä tai Ärräpakettina riippuen tilauksen koosta ja painosta. Tarkempaa toimitustapaa ei tarvitse valita itse, vaan kauppias mittaa ja punnitsee ja lähetyksen ja valitsee joko kirjetoimituksen postilaatikkoon tai Ärräpaketin asiakkaan toimitusosoitetta lähimmälle R-kioskille.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.

Toimitusaika

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Postitoimitusten toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, kuitenkin 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Puodilta noudettavat toimitukset ovat pääsääntöisesti noudettavissa heti tilauksen tekemisen jälkeen puodin aukioloaikoina. Voit myös tiedustella itellesi sopivaa noutoaikaa Whatsappilla 045 206 5530.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien, poikkeuksena tilauksen, jotka asiakas on noutanut puodilta ja tarkastanut noudon yhteydessä. Palautustilanteessa ota aina ensin yhteys Kristallipuotiin sähköpostitse info@iinankristallipuoti.fi, Whatsappilla tai soittamalla 045 206 5530 saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen tekemisessä tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Iina Lappalainen

info@iinankristallipuoti.fi

045 206 5530 (myös Whatsapp)