Toimitusehdot

Yleistä

Iinan Kristallipuoti ja hoitola on Iina Lappalainen tmi:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Iina Lappalainen tmi (2760749-4, Vanha Turuntie 239, 24910 Halikko as, 045 206 5530). Iina Lappalainen tmi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kotimaisilla verkkopankeilla, korttimaksulla sekä Klarnan laskulla ja osamaksulla.

Klarnan osamaksun ehdot: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postitoimitus ja maksuton nouto puodilta Halikosta. Yli 100 euron tilauksissa toimitus on maksuton. Alle 100 euron tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4,95 euroa. Postitoimituksessa asiakas valitsee noutopisteen kassalla. Mikäli tilaus mahtuu postiluukkuun, tilaus toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.

Toimitusaika

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Postitoimitusten toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Tämä on postin ilmoittama aika emmekä voi vaikuttaa siihen. Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, kuitenkin 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Puodilta noudettavat toimitukset ovat pääsääntöisesti noudettavissa heti tilauksen tekemisen jälkeen puodin aukioloaikoina. Voit myös tiedustella sopivaa noutoaikaa Whatsappilla 045 206 5530.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien, poikkeuksena tilaukset, jotka asiakas on noutanut puodilta ja tarkastanut noudon yhteydessä, henkilökohtaisesti valitut tuotteet, räätälöidyt tuotteet, palvelut ja alennetut tuotteet. Palautustilanteessa ota aina ensin yhteys Kristallipuotiin sähköpostitse info@iinankristallipuoti.fi, Whatsappilla tai soittamalla 045 206 5530 saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen tekemisessä tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@iinankristallipuoti.fi

045 206 5530 (myös Whatsapp)