Harkitsetko Reiki-hoitoa? Lue tämä ensin.

Harkitsetko Reiki-hoitoa? Lue tämä ensin.

Eräs asia on vaivannut minua ja minulla on nyt erittäin voimakas tarve ottaa tämä puheeksi.

Reiki.

Muutama päivä sitten luin kirjaa parantamismuodoista, kun Reiki tuli esiin. Tiedän, että se on vanha ja laajalti käytetty tekniikka. Enkä väitä, etteikö joku voisi hyötyä siitä.

Mutta. Reiki on vanha tapa tehdä energiahoitoa ja riittämätön sellaisenaan.

Anna kun selitän...

Ajatukseni Reikistä

Ensinnäkin disclaimer:

Ei ole mitään väärää siinä, että haluaa saada Reiki-hoitoa.

Loppujen lopuksi kaikki hoitaminen on hoitamista ja parempi että tekee jotain energioidensa tasapainottamiseksi kuin että ei tee mitään.

Joten älä heitä minua mädillä tomaateilla, jos et ole samaa mieltä kuin minä. Tiedät, että olen aina ollut erittäin rehellinen täällä!

Kuitenkin...

Henkilökohtaisesti uskon, että Reiki on vanha tapa tehdä energiahoitoa ja itsessään riittämätön. Reikissä kanavoidaan universaalia kosmista energiaa käsien kautta potilaan energiakehoon / chakroihin.

Sen sijaan, että lisäisit vain energiaa, kuten Reikissä tehdään, sinun pitäisi kyetä kanavoimaan tietyn tyyppisiä energioita, poistamaan huonot energiat ja muuttamaan energioita.

En suosittelisi vain lisäämään reiki-energiaa, koska se ei paranna ongelmien juurisyitä. Chakrojen ongelmat ovat oire jostakin muusta. Se on selvitettävä ja käsiteltävä. Olipa kyseessä aiemman elämän trauma tai tämä elämän trauma, sitä ei ratkaista lisäämällä vain energiaa päälle.

Ymmärrän miksi Reiki on niin suosittu. Se on tunnettu ja se on ollut olemassa jo kauan. Se on yksinkertaista ja kuka tahansa voi oppia sen viikonloppukurssilla.

Mutta tehokas hoitaminen ja parantaminen on paljon enemmän. On olemassa erilaisia tekniikoita, erilaisia työkaluja, kanavointia, selvänäköisyyttä ... Ja sinun pitäisi pystyä käyttämään oikeita menetelmiä oikeaan tapaukseen optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Ihanaa viikonjatkoa sinulle, ystäväni!

Etsi erilaisia hoitomenetelmiä ja kokeile sellaisia, joiden kokeilemiseen tunnet johdatusta.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.