24 tapaa käyttää hoitavia kiviä

24 tapaa käyttää hoitavia kiviä

1. Pidä kiveä kädessäsi meditaatiossa

Ota kivi vasempaan käteesi, kun meditoit. Erityisen hyviä meditaatiokiviä ovat vuorikristalli, ametisti, lapis lazuli ja sodaliitti. Voit käyttää mitä tahansa kiveä ja antaa sen paljastaa sinulle viisautensa hiljentymisen aikana.

Tutustu tarkemmin

Vuorikristalli

Ametisti

Lapis lazuli

Sodaliitti


2. Pidä kiveä vieressäsi joogaharjoituksessa

Ota kivi joogamatolle tai sen viereen joogaharjoituksen ajaksi. Valitse kivi harjoituksen tavoitteen mukaan: fyysiseen harjoitukseen karneoli tai punainen jaspis, henkiseen kehitykseen tähtäävään harjoitukseen sodaliitti tai lapis lazuli.

Tutustu tarkemmin

Karneoli

Punainen jaspis

Sodaliitti

Lapis lazuli


3. Aseta kivi chakralle meditaation ajaksi

Kun haluat keskittyä meditaatiossa tiettyyn chakraan, valitse sille chakralle sopiva kivi ja aseta se chakran päälle makuullaan suoritettavan meditaation ajaksi.

Tutustu tarkemmin: Chakrakivisetti


4. Laita kivi yöpöydälle

Ametisti voi auttaa nukkumaan paremmin, vuorikristalli ja seleniitti puhdistavat makuuhuoneen energioita, lumihiutaleobsidiaani voi näyttää unia menneistä elämistä ja angeliitti auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia paremmin.

Tutustu tarkemmin

Ametisti

Vuorikristalli

Seleniitti

Lumihiutaleobsidiaani

Angeliitti


5. Ota kivi taskuun

Erityisesti vasemmanpuoleisessa taskussa kivi on lähellä vasenta kättäsi. Energia kulkee sisään vasemmasta kädestä. Koskettele kiveä päivän aikana aina, kun tarvitsen pientä tukea.

Tutustu tarkemmin:

Malakiitti konfliktien väistämiseen

Savukvartsi negatiivisilta ihmisiltä suojautumiseen


6. Sujauta kivi rintaliivin sisään

Kuulin tämän vinkin asiakkaalta. Erityisesti sydämen kivet viihtyvät lähellä sydäntä.

Tutustu tarkemmin sydämen kiviin

Sydänchakran kivet


7. Kuljeta kiveä mukanasi laukussa

Pyhitä laukun pikkutasku tai erillinen pussukka mukana kulkevalle kivikokoelmalle. Valitse aamulla mukaan ne, joiden energiaa erityisesti sen päivän aikana kaipaan.


8 . Ripusta kaulakoruun

Riipuksessa kivi on lähellä ja sen energia vaikuttaa voimakkaasti

Tutustu tarkemmin riipuksiin


9. Rannekorussa

Kivirannekorut ovat toinen näppärä tapa pitää kivien energiat aina mukana.

Tutustu rannekoruihin


10. Avaimenperä

Avaimenperässä kivi kulkee mukana kätevästi.

Tutustu avaimenperiin


11. Energisoi juomasi

Juotavaa kristallienergiaa? Kyllä kiitos! Pidä akaattilevyä vesikannun alla ja anna sen energisoida juomavesi. Jotkut kivet sopivat myös suoraan veteen laitettavaksi. Varmista aina ennen kuin laitat kiven veteen, että sopiiko se juomakiveksi. Joistain kivistä liukeaa myrkyllisiä yhdisteitä.

Tutustu tarkemmin: Akaattilevyt


12. Tee itsehoito

Kristalllipuodilla tehdään Intuitiivisia Chakrahoitoja, joissa hyödynnetään myös kivien hoitavia energioita, mutta tiesitkö, että voit tehdä simppelin kristallihoidon myös itse itsellesi? Valitse tarpeeseesi sopivat hoitavat kivet, aseta ne kehollesi energiakeskusten tai kipukohtien päälle, laita rentouttavaa musiikkia soimaan ja ajastin päälle vaikka puoleksi tunniksi. Vinkki: Spotifyssa on runsaasti soittolistoja “meditation” hakusanalla.

Aloita omakivihoidot chakrakivisetillä


13. Kokoa kivimandala

Kristalliverkot eli kristallimandalat ovat tapa aktivoida kivet tiettyyn tavoitteeseen. Mandala rakennetaan yleensä pyhän geometrisen kuvion päälle, kuten Elämän Kukka tai Elämän Siemen. Valitse kivet, jotka tukevat tavoitettasi.


14. Säilytä kiviä alttarilla

Onko sinulla jo kotialttari? Alttari on tila, esimerkiksi lipaston päällinen, jonka olet pyhittänyt henkisyytesi harjoittamiselle. Siihen voi asettaa kivien lisäksi vaikka kynttilöitä, onnenamuletteja, itsellesi tärkeitä esineitä, korttipakkoja ja kuvia jumalattarista.


15. Suojele kotiasi

Perinteinen tapa käyttää kiviä on suojella niillä kotia negatiiviselta energialta ja ei-toivotuilta hengiltä. Jos haluat kiven suojelevan kotiasi, on hyvä kertoa sille, että tämä on sen tehtävä ja sen jälkeen olla käyttämättä kiveä muuhun tarkoitukseen.

Suositukset:

Ametisti

Malakiitti

Vuorikristalli

Kodinpuhdistussetti


16. Puhdista muita kiviä

Kaikki kivet kaipaavat välillä energeettistä puhdistamista niihin tarttuneista energioista. Parhaat puhdistuskivet ovat vuorikristalli ja seleniitti.

Erityisen käteviä tähän ovat vuorikristallikärjet ja seleniittilevyt. Kaikki Kristallipuodilta lähtevät kivet puhdistetaan vuorikristallikärjellä.

Tutustu tarkemmin: 

Hiottu vuorikristallikärki

Raakapalakärki

Seleniittilevyt


17. Lataa ja aktivoi muita kiviä

Joskus kivet väsähtävät palveltuaan sinua ahkerasti. Silloin niitä on hyvä ladata. Keinoja on monia, mutta akaattilevy on erityisen tehokas. Jätä kivet akaattilevyn päälle 12-24 tunniksi ja sen värähtely voimistuu tuntuvasti.

Tutustu tarkemmin: Akaattilevyt


18. Laita kivi yöksi tyynyn alle

Samaan tapaan kuin voit ottaa kiven vaikutuksen yöpöydälle, voit laittaa kiven tyynyn alle.

Tutustu tarkemmin:

Ametisti

Lumihiutaleobsidiaani

Angeliitti


19. Suojele tonttia kivillä

Suojaa koko tonttisi negatiiviselta energialta asettamalla vuorikristallit tai ametistit tontin ulkonurkkiin. Muista kertoa niille, että niiden on tarkoitus suojella tonttiasi.

Tutustu tarkemmin:

Vuorikristalli

Ametisti


20. Työpöydälle töiden tueksi

Ota kivi tai useampi työpöydälle töiden ajaksi.

Suositukset:

Tiikerinsilmä ajatusta kirkastamaan

Sitriini luovuutta lisäämään

Oranssi kalsiitti luovuuteen

Lumihiutaleobsidiaani keskittymiseen

Lumikvartsi oppimista tukemaan


21. Aktivoi kivi tietylle tavoitteelle

Kivet nauttivat siitä, että saavat kiintyä sinuun ja palvella sinua. Erityisesti ne innostuvat siitä, jos ne saavat jonkun tietyn tehtävän. Voit aktivoida kiven sille luontevalle tavoitteelle tai tarkoitukselle ja antaa sen muistuttaa sinua tästä aina kun näet sen tai kosketat sitä. Vuorikristallin voi aktivoida mille tavoitteelle vain. Oli kyseessä sitten rakkaus, talous, fyysisyys, ihmissuhteet tai työ, jokaiseen tarkoitukseen löytyy sopiva kivi.


22. Puhdista kotisi tunkkaisista energioista

Jokainen ihminen, joka viettää aikaa kotonasi tuo sinne oman energiansa. Kodin energiat on hyvä puhdistaa säännöllisesti.

Tutustu tarkemmin: Kodinpuhdistussetti


23. Energisoi tarot-kortit ja oraakkelikortit

Tarot-kortit ja oraakkelikortit resonoivat hyvin kristallien kanssa. Säilytä korttipakalle omistettua kristallia pakan päällä tai samassa pussissa korttien kanssa.

Tässä muutama kivisuositus eri korttipakoille:

Moonology: kuukivi

Unicorn: seleniitti

Wisdom of the hidden realms: labradoriitti

Divine feminine: lumikvartsi

Messages of the mermaids: akvamariini

Kuan Yin: ruusukvartsi

Fairy Tarot: ametisti

Earth Magic: hematiitti

Drago:n lohikäärmekivi

Atlantis: lumihiutaleobsidiaani

Angels ja Angel Prayers: angeliitti


24. Suojaa itsesi negatiiviselta energialta kodin ulkopuolella

Omassa rauhassa on helppoa olla tyyni ja pitää värähtely korkealla. Tilanne on toinen, kun olemme tekemisissä muiden ihmisten kanssa töissä, sukulaisissa ja asioilla. Käytä kiviä suojaamaan itseäsi muiden ihmisten (negatiivisilta) energioilta.

Suositukset:

Savukvartsi

Malakiitti