Kristallinen Chakrahoito


Selkeyttä elämänpolullesi niin etänä kuin hoitolassa


Tunnetko eläväsi tyytyväisyyden tyhjiössä? Kaikki on periaatteessa ihan kivasti, mutta haluaisit löytää syvemmän merkityksen elämällesi. Ehkä mietit, onko nykyinen työ se, mitä haluat tehdä lopun työuraasi, vai olisiko elämällä kuitenkin jotain muuta suunnitteilla sinun varallesi. Olet perustyytyväinen arkeesi, mutta haluaisit haastaa itseäsi ja olet valmis johonkin uuteen.

Jos kaipaat lisää valoa ja selkeyttä elämänpolullesi, olet nyt oikeassa paikassa. Kristallisessa Chakrahoidossa yhdistämme sinut oman sielusi viisauteen ja palautamme sinut sielunsuunnitelmasi mukaiselle polulle. Ehkä kuljetkin sitä jo, ja haluat vain vihiä seuraavasta askeleesta?

Moni asia voi estää sinua menemästä eteenpäin elämässäsi. Jumiutunut tilanne tai tyhjiö voi liittyä työhön, ihmissuhteisiin, rakkauteen, asumiseen, henkiseen kehitykseesi tai johonkin henkilökohtaiseen asiaan. Muutos on ainoa pysyvä asia ja kun elämämme jumahtaa pysähtyneeseen tilaan, emme lopulta voi olla tasapainossa ja onnellisia.

Hoidoissa ratkomme sellaisia asioita kuin oman elämäntehtävän selvittäminen, jumiutuneen elämäntilanteen avaaminen, näkymättömien esteiden poistaminen tavoitteiden tieltä tai henkiseen kehitykseen liittyvät asiat. Hyvin monenlaisia asioita, mikä milloinkin estää sinua etenemästä kohti unelmiesi elämää.

Hoito oli miellyttävä ja rentouttava. Tuntui, että olisin ollut hypnoosin kaltaisessa tilassa. Olin koko ajan silmät auki ja katseen kiinnittyessä johonkin, ympäristö aivan kuin hävisi ja olisin mennyt johonkin toiseen "tilaan". Kruunuchakrani aukesi tulkinnassa ja on pysynyt auki siitä lähtien. Jännä miten sen voikaan fyysisesti tuntea! Jalkapohjissa tuntui myös kihelmöintiä, kun maadoituin. Oloni oli turvallinen ja seesteinen koko ajan arkkienkelten läsnäollessa. Gaian avulla sain tietää elämäntehtäväni, joka oli jännittävää ja mielenkiintoista! -Miia

Oli ihana hoito, olet ihanan lämmin ja aito hoitaja! Pidin siitä että kerroit kokoajan kun näit tai koit asioita ja keskustelimme hoidon aikana tuntemuksista. Kiinnosti tietää tiettyjen chakrojen tukoksista ja mistä ne johtuu, ja sainkin selkeät vastauksen kysymyksiini. Sieluntehtävän selkeyttäminen oli myös mielessä ja siitäkin keskustelimme paljon ja sain vinkkejä miten sitä alkaisin toteuttamaan. Tykkäsin hoidosta ja sun tavasta olla läsnä, oli ihanan tervetullut ja turvallinen olo♥️ Suosittelen hoitoa ihan kaikille! Itekkin aion tulla ehdottamasti uudestaan! - Mari


Miten Kristallinen Chakrahoito toimii?

Alussa keskustelemme lyhyesti sinun tavoitteestasi sessiolle. Mikä on se este, jonka haluat poistaa tai mitä haluat saavuttaa? Sen jälkeen asetut mukavasti hoitosängylle rentoutumaan. Valitsen intuitiivisesti muutamia kristalleja juuri sinun intentiotasi tukemaan ja kutsun paikalle ne Valon auttajat, joilla on eniten annettavaa sinulle juuri tänään.

Sitten aloitamme hoidon. Aluksi skannaan aurasi käsilläni. En laske käsiäni fyysiselle kehollesi. Tässä vaiheessa saan yleiskuvan aurasi ja chakrojesi tilanteesta. Sen jälkeen alamme käydä chakrojasi läpi yksitellen. Aloitan kruunuchakrasta, joka sijaitsee päälaellasi. Tästä eteenpäin hoito etenee intuitiivisesti. Joskus käymme hoidon aikana läpi kaikki 7 tai 12 chakraa, joskus pysyttelemme vain kruunuchakrassa. Etenemme sen mukaan, mistä on eniten hyötyä valitsemallesi aiheelle. Asetan hoidon edetessä intuitiivisesti kristalleja kehollesi, jos se sopii sinulle. Lisäksi käytän hoitoon ja kanavointiin varpua.

Hoidon aikana välitän viestejä paikalle saapuvilta Valon auttajilta ja sinun Korkeimmalta Minältäsi. Kerron koko ajan mitä havaitsen aurassasi ja chakroissasi. Sinä voit vapaasti kertoa tuntemuksestasi ja mieleesi nousevista asioista.

Hoidon aikana voit olla silmät auki tai kiinni. Voit kertoa tuntemuksistasi tai pysyä hiljaa sen mukaan, miten koet olosi parhaimmaksi. Hoidon aikana mieleesi voi nousta ajatuksia, kuvia, värejä tai tunteita. Myös lieviä kehollisia tuntemuksia, kuten kihelmöintiä tai kuumotusta voi tuntua. Kaikki nämä menevät ohi hoidon loputtua, eikä tuntemuksia tarvitse pelätä..

Yleensä hoito on hyvin tunteellinen, rauhallinen ja kaunis kokemus, josta saat syvempää viisautta elämänpolullesi. Sinulle tuodaan aina se tieto, johon olet sillä hetkellä valmis.


Iso kiitos Iinalle lämpimästä ja hoitavasta hetkestä, se tuli juuri oikeaan aikaan! Iina teki intuitiivisen hoidon shakroihin, koska toivoin apua irti päästämiseen ja luottamuksen tilan rakentamiseen. Iina loi turvallisen tilan, jossa oli helppo rentoutua. Hoito tapahtui etänä, tunsin silti hoitajan läsnäolon ja koin syvää yhteyttä. Iina kutsui valonhenkiä paikalle ja kanavoi viestiä heiltä. Viesti tuntui siltä, että se minun oli kuultava. Hoito oli tunnemaailmaa ravisuttava kokemus. Voin lämpimästi suositella vastaavaa sellaisellekin henkilölle, joka ei erityisesti usko henkimaailman ilmiöihin. Hoitohetki auttoi rentoutumaan, kokemaan rakkautta itseä kohtaan ja suhtautumaan luottamuksella tulevaisuuteen. Hoidon jälkeinen kokonaisvaltainen hyvänolon tunne kesti useita tunteja! -BettinaMiten Chakrahoito toimii etänä?

Kristallinen Chakrahoito etänä tehdään Zoom-ohjelman välityksellä. Suosittelen asentamaan Zoom-ohjelman valmiiksi tietokoneellesi - se ei maksa mitään. Tarvittaessa Zoomia voi käyttää ilman asennusta selaimen kautta, mutta asennettuna yhteys on luotettavampi. Hoito etenee täysin samoin kuin hoitolassa. Alussa keskustelemme, jonka jälkeen asetut mukavasti makuulle tai puoli-istuvaan asentoon. Alkukeskustelun aikana haluan nähdä sinut, mutta sen jälkeen ei ole merkitystä, miten kamerasi on aseteltu. Projisoin energiakehosi eteeni sinne, missä teen hoitoa ja saan yhteyden auraasi, chakroihisi ja sieluusi. Etähoito on yhtä voimakas kokemus kuin paikan päällä tehtävä hoito. Joskus etähoito voi olla tehokkaampikin, koska asiakas pystyy paremmin rentoutumaan tutussa kotiympäristössä.


Olin Iinan chakrahoidossa ja vaikka teimme sen etänä videopuheluyhteydellä tuntu siltä, että olisimme olleet samassa tilassa. Mentaalisesti olimmekin. Olin Iinan hyvissä käsissä koko hoidon ajan. Mulla oli turvallinen ja hyvä olo. Hän selitti koko ajan selkeästi mitä tapahtuu ja koko tilaisuus oli niin sanotusti sielukas. Se oli voimaannuttavaa ja herkkää. Tuntui kuin olisi aukaistu tulppia, joita olisi pitänyt avata aikoja sitten, mutta nyt sain jonkinlaisen päätöksen asioille. Iinalla on upea taito välittää viestejä ja kanavoida ne sinulle. Voisin luottaa sielunhoitoni hänelle päivänä minä hyvänsä. -Nina


Varaa aika Kristalliseen Chakrahoitoon

Yhden hoitokerran hinta on 150€ sis. alv 24%. 

Kysy myös sarjakortteja.

Varaa hoitoon 90 min riippumatta siitä, tapahtuuko hoito hoitolassa vai etänä.

Varaa aika tästä

Onko sinulla vielä kysyttävää hoidosta? Laita viestiä info@iinalappi.fi tai Whatsappilla klikkaamalla tästä


Chakrahoito Iinan kanssa oli yksi taianomaisimmista kokemuksista ikinä. En ollut varma lopputuloksesta, koska olimme yhteydessä Zoomin kautta kahdesta eri maasta, mutta täytyy sanoa, että kokemus oli erittäin voimakas. Antamatta yksityiskohtia elämästäni, viestit, jotka Iina välitti minulle, olivat todella tarkkoja ja osuvia - minkä otin merkkinä siitä, että hän kanavoi ne korkeammasta lähteestä.
Hoidon jälkeen minulla oli kaipaamani selkeys, ja pystyin tuntemaan oloni maadoittuneeksi ja rauhalliseksi polullani tavalla, jota en ole aiemmin kokenut. Hoidon ansiosta pystyin ratkaisemaan yhden elämäni keskeisimmistä haasteista. Välittäminen ja tuki, jota sain hoidon aikana olivat välttämättömiä, jotta pystyin päästämään irti tietoisesta mielestäni - joka on aina epäileväinen ja hyperaktiivinen - ja tämän ansiosta pystyin vastaanottamaan juuri sen mitä tarvitsin. Kiitos Iina siitä, että olet niin myötätuntoinen parantamisen kanava tähän maailmaan.
- Beatrice


Iinalla on 10 vuoden kokemus intuitiivisista energiahoidoista tässä elämässä. Usean elämän parantajakokemus yhdistyy hänen kehittämään Kristallisessa Chakrahoidossa (aiemmin "Intuitiivinen Chakrahoito") kauniiksi ja voimalliseksi kokonaisuudeksi, jossa jokainen asiakas saa juuri sen, minkä on valmis vastaanottamaan.

“Olen selvänäköinen, selväkuuloinen ja selvätuntoinen. Se tarkoittaa sitä, että saan kanavoimani viestit kuvina, joita kuvailen asiakkaalle, sanallisina viesteinä, jotka toistan sanatarkkaan ääneen sekä tuntemuksina, joita myös kuvailen asiakkaalle parhaani mukaan. Se tekee välittämistäni viesteistä kokonaisvaltaisia. Tavallisesti vuodatan kyyneleitä joka hoidossa, sillä energiat kulkevat lävitseni tunteina, jotka herkistävät. Nenäliinoja kuluu paljon!”

“Minulle on kunnia-asia saada ohjata sinua kohti sielunsuunnitelmaasi. Olen todella otettu, että saan olla osa ihmisten elämiä tällä tavalla ja auttaa. Hoidon aikana voi tuntua, että luen ajatuksia, mutta siitä ei ole ollenkaan kyse. Tulkitsen vain auran senhetkistä tilaa ja välitän viestejä itseäni viisaammilta tahoilta. Hoidoissa en arvostele enkä tuomitse. Jokainen on elämässään juuri siinä missä heidän kuuluukin olla. Minulla on valtava kunnioitus asiakkaita kohtaa, jotka ovat niin rohkeita, että uskaltavat ottaa avoimesti hoitoa ja viestejä vastaan.”

“Hoitajana olen lempeä mutta voimakas. Haluan jokaisen hoidon olevan mahdollisimman vaikuttava, joten tulet saamaan juuri niin paljon hoitoa, kuin olet sinä päivänä valmis ottamaan vastaan - et yhtään vähempää.”


Minulla oli mitä upein hoitosessio Iinan kanssa. Hän on uskomattoman intuitiivinen ja kanavoi Arkkienkeleitä ja lohikäärmeitä auttamaan hoidossa ja hän kysyi lupaani jokaisessa vaiheessa, sopiiko minulle, että he tulevat mukaan auttamaan. Minulla oli intentio hoidon alussa ja se toteutui täysin. Iina puhui minulle koko hoidon ajan kertoen mitä hän teki, mihin hän keskittyi ja mitä hän havaitsi. Se oli ehdottomasti kaksisuuntainen prosessi, kun kerroin hänelle mitä tunsin ja näin. Oloni oli paljon kevyempi hoidon jälkeen ja suosittelisin ehdottomasti hoitoa Iinan kanssa. Hän ei ole pelkästään uskomattoman lahjakas, hän on myös erittäin ystävällinen ja miellyttävä. Kiitos Iina xxx -Rachel


Ihmiskunnan tietoisuus nousee tällä hetkellä hurjaa vauhtia. Ennennäkemätön määrä sieluja on inkarnoituneena tällä hetkellä planeetallemme kokemaan tämän poikkeuksellisen värähtelytason nousun. Arkisella tasolla tämä näkyy suurina muutoksina; myllerryksinä ihmissuhteissa, työpaikan vaihtoina, henkisenä kehityksenä. Ihmisten piilevät kyvyt heräävät ja moni siirtyy toteuttamaan elämäntehtäväänsä, koska vanhan työn raamit käyvät ahtaiksi.

Tällaisena aikana tarvitaan selkeyttä.

Autan sinua löytämään elämäntehtäväsi. Autan sinua kirkastamaan seuraavan askeleen elämänpolullasi. Ihmisillä on aina vapaa tahto joko astua omalle sielunpolulle tai kulkea siitä sivuun. Sinua ohjataan koko ajan ja sen ohjauksen kuuleminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tiedät olevasi oikealla tiellä. Kaipaatko vain varmistusta ja kirkastusta sille, että olet nyt juuri siinä missä pitää? Silloin saat chakrahoidosta sitä.

Oon aikaisemminkin käynyt energiahoidoissa, mutta en tällaisessa. Iinan hoito oli minulle enemmän kanavointia ja sainkin vastauksia asioihin joihin olen yrittänyt saada vastausta pidemmän aikaa. Hoidossa ja sen jälkeen avautuneet oivallukset ja asioiden yhtymäkohdat tuovat edelleen minulle ihmetystä. Sain purettua ”selittämätöntä” energeettistä tukosta koskien yritystoimintaani. Voin lämpimästi suositella Iinaa ja hänen Chakra Healing tekniikkaa! -MinnaUsein kysytyt kysymykset


Miten hoito eroaa kanavoinnista, reikistä tai enkelihoidoista?

Kanaovinnissa välitetään viestejä Valon auttajilta, mutta siinä ei hoideta energiakehon epätasapainoja. 

Reiki on energialtaan ja tekniikaltaan yksipuolista. Siinä välitetään universaalia energiaa asiakkaalle käsien kautta. Kristallisessa chakrahoidossa voimme “käynnistää” pysähtyneitä chakroja, antaa eri Valon auttajien tehdä osan työstä, hyödyntää värejä, hoitaa menneiden elämien traumoja… Hoito ja siinä käytettävät työkalut ovat hyvin monipuolisia ja käytössä on aina juuri sinun tavoitteellesi tehokkaimmat työkalut. 

Enkelihoidossa keskitytään arkkienkeleihin ja enkeleihin. Vaikka Kristallisessa chakrahoidossa myös enkelit ovat paikalla ja apuna, voi olla että juuri tämänkertaisessa hoidossa tärkeimmät viestit tulevat muilta Valon auttajilta tai sinun omalta Korkeimmalta Minältäsi.


Tutustunko hoidossa menneisiin elämiini?

Jos haaste, jota olet halunnut käsitellä hoidossa on peräisin menneestä elämästä, niin se elämäntapahtuma näyttäytyy hoidossa. Hoidon tarkoitus ei kuitenkaan ole nimenomaan tutkia menneitä elämiä.


Kuinka usein chakrahoidossa voi käydä?

Voit käydä chakrahoidossa niin usein kuin sinusta tuntuu hyvältä. Suosittelen pitämään hoitokertojen välillä 2-6 viikkoa riippuen siitä, kuinka isoja asioita hoidoissa on työstetty. Hoidon jälkeen menee muutama päivä, että energiakeskukset tasaantuvat. Voit saada oivalluksia hoidossa nousseista asioista vielä viikkojenkin päästä.


Hoito kiinnostaa, mutta jännittää myös. Mitä jos en pidä saamistani viesteistä tai kuulen jotain, mitä en haluaisi kuulla?

Saat juuri sen, mitä olet valmis sillä hetkellä ottamaan vastaan. Joskus viesteissä on sulateltavaa muutamaksi päiväksi, mutta ne ovat aina sinun korkeimmaksi parhaaksesi. ihmisillä on aina vapaa tahto. Voit ottaa saamasi viestit ohjeiksi elämääsi tai voit jättää ne huomiotta. Sinä päätät!


Perustuuko tämä johonkin tiettyyn uskontoon?

Kristallinen Chakrahoito ei perustu mihinkään tiettyyn uskontoon. Hoito perustuu maailmankatsomukseen, jossa jokaisella ihmisellä on ikuinen sielu, joka on nyt inkarnoituneena tänne maapallolle oppimaan, kehittymään ja toteuttamaan omaa tehtäväänsä. Meitä auttavat täällä Valon auttajat, jotka työskentelevät kanssamme omalla värähtelytaajuudellaan.


En tiedä mitään chakroista, enkeleistä tai energioista. Saanko hoidosta mitään irti?

Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoja. Riittää että tulet omana itsenäsi ja olet avoin sille, mitä tulee. Voit koko ajan hoidon aikana ja sen jälkeen kysellä minulta, jos haluat tarkennuksia tai jokin tietty asia alkaa kiinnostamaan.


Voinko ostaa hoidon lahjaksi?

Ehdottomasti voit. Ota yhteyttä sähköpostilla info@iinalappi tai Whatsappilla 045 206 5530, niin katsotaan miten voit lunastaa lahjakortin.


Koen vahvaa tarvetta ja kutsumusta hoitoon, mutta minulla ei ole millään varaa siihen. Mitä voin tehdä?

Teen kuukausittain yhden hoidon pro bono, maksutta henkilölle, jolla ei ole taloudellisesti mahdollisuutta tulla hoitoon ja joka selkeästi hyötyisi siitä. Laita sähköpostia osoitteeseen info@iinalappi.fi aiheella ‘pro bono’ ja kerro perustelut, miksi haluat hoitoon. Ethän pahastu, jos en heti vastaa. Valitsen pro bono -asiakkaat intuitiivisesti ja laitan valituille yksityisesti viestiä ajan sopimiseksi.


Varaa aika Kristalliseen Chakrahoitoon

  • Kesto 90min
  • Hoitolassa Halikossa ja etänä Zoomilla
  • Saat selkeyttä valitsemaasi elämän osa-alueeseen
  • Hinta 150€

Varaa aika tästä

Onko sinulla vielä kysyttävää hoidosta? Laita viestiä info@iinalappi.fi tai Whatsappilla klikkaamalla tästä


Hoito ja selvänäköinen sessio Iinan kanssa oli ihana kokemus. Rakastin Iinan energiaa ja hänen erittäin taidokas ja empaattinen luentansa energiakentästäni, chakroistani ja haasteistani oli hyvin tarkka ja välittävä. Olen ottanut hänen antamansa suositukset sydämeeni. 
Rakkaudella Pernille Eisenhardt


Fiilis on ollut ihmeen rauhallinen ja tyyni. Koen, että sessio toi paljon ymmärrystä omiin fiiliksiin ja auttoi laittamaan omia rajoja selkeämmin ja rakkaudella heti kun ensimmäinen ahdistava ajatus ilmaantuu. Ehkä suurin muutos on, että nyt ihan oikeasti uskallan avata yhteyden sisimpääni ja pyytää vastauksia sieltä. -Liisi


Menin ihan mielenkiinnosta kokeilee energiahoitoa, olin kuullut siitä ja se kiinnosti. En yhtään tiennyt mitä odottaa, mutta kokemus oli hyvin miellyttävä ja rentouttava. Minulla on lapsuudesta asti ollut huimauksen tunnetta siltojen kohdilla, varsinkin jos vesistöä alla. Polkupyörällä ajo sillalla oli lapsena ihan painajaismaista, päässä pyöri vaikka talutti pyörää. Sama jatkui aikuisena, kun sain ajokortin. Pitkän matkan ajossa pakostikin tulee siltoja ja vesistöjä vastaan.

Kävin kaksi kertaa Iinan luona energiahoidossa, Jo ensimmäisen käynnin jälkeen huomasin jo huimauksen vähentyneen polkupyörällä ajaessa sillalla. Toisen käynnin jälkeen huomasin ajavani autolla sillalla, eikä se just tuntunut miltään. Meinasi itkuksi mennä, kun tajusin hetken päästä mitä oli tapahtunut. Voin vain todeta, että Iina on ihana ja lämminhenkinen ihminen. -Tia


Ennen hoitoa en tiennyt mitään chakroista ja hoito oli minulle ensimmäinen. Omat voimavarat suuren surun keskellä ovat rajalliset. Koen fyysisiä oireita ja joitain henkisiä lukkoja, joita en uskalla avata. Pelko saattaa olla oikea sana. Pelko siitä, että olen kokonaan auki kaikelle ja uskallan kohdata elämän kokonaisvaltaisesti. Satuttaako se minua lisää, täytyykö vaan suojautua. Toisaalta on hurjasti rakkautta, jota olen halunnut valjastaa enemmän.

Hoito oli mielestäni hyvin lempeä ja Iina kuunteli minua, mieltäni ja kehoani huomioiden omat lähtökohtani sekä kokonaisvaltaisen tilanteeni. Vaikka hoito itsessään oli uutta, sain paljon asioita itselleni mietittäväksi. 

Hoidon jälkeen oloni oli levollinen ja ymmärsin enemmän oman kehoni merkkejä ja miksi kehoni tuntuu niin tukkoiselta tietyistä kohdista. Hoidon jälkeen myös koin enemmän lämpöä ja rakkautta. Armollisuutta itseä ja elämää kohtaan. 

Hoidon jälkeen olen huomannut isoimman muutoksen ihmissuhteissani. Olen ymmärtäväisempi, en vaadi muilta liikaa muutosta vaan olen osa sitä muutosta. Muuttamalla omaa toimintaa tietyissä tilanteissa auttaa ihmissuhteissa ja ennen kaikkea kohtaamisissa. Olen oivaltanut uusia tulevaisuuden asioita ja uskaltautunut antamaan ajatukseni myös niille tulevaisuuden muutoksille. 

Suosittelisin hoitoa niille, jotka kokevat oman kehon ja mielen tarvitsevan enemmän huomiota. 

Iina on hoitajana todella rauhallinen ja lempeä. Kohtaaminen oli ihana ja lämmin. Iinan kanssa koin olevani turvassa ja tiesin, että jos jokin hoidon jälkeen ahdistaa tai muuten mietityttää niin saan kysyä mielestäni ihan hölmönkin kysymyksen ja tiedän, että Iina ei katso minua omituisesti. -Ninnu


Ennen hoitoasi olin ollut jo neljän vuoden ajan ihan sumussa ja harmaassa maailmassa. Kokenut kaksi loppuunpalamista ja olin aivan loppu ja väsynyt. Hirveesti jännitin mitä hoitohetki tuo tullessaan. Jännitys oli aivan turhaa. Itse hoitohetki oli kaunis ja paljon antava sekä toisaltaan taas vaativa tilanne. En päässyt helpolla. 

Olo hoidon jälkeen oli väsynyt ja uupunut, mutta muutaman päivän jälkeen alkoi selkenemään ja kun olin aloittanut käsittelemään asioita joita tuli esiin hoitotilanteessa selkeytti se edelleen olotilaani. Hoidosta kun oli kulunut noin kaksi-kolme viikkoa oli olotila aivan eri. Energisyys oli palannut. Ei väsyttänyt ja maailma ei tuntunut enään niin harmaalta mitä se oli ollut jo neljä vuotta. Haluan näyttää ja kertoa että voin hyvin. Työkalenteri täyttynyt mukavasti jolloin yksi murhe vähemmän. Muutenkin jaksaa paremmin töissä muiden ihmisten kanssa ja pystyy paremmin auttamaan heitä. 

Iina on hoitajana niin valoisa ja ohjaava. -Minna


Iina on hoitajana niin rauhallinen, lempeä ja turvallinen, että hänen hoidossaan voi olla täysin vapaasti ja avoimesti oma itsensä, ja hänelle voi puhua ihan mistä vain. Minulla oli ollut pidemmän aikaa henkisesti jumiutunut olo, ja rintakehäni alueella tuntui kuin siellä olisi jokin tukos. Hoidossa Iina käsitteli mm. tätä aluetta (sydänchakraa), ja tukos alkoi avautua. Avautuminen kesti vielä muutaman päivän hoidon jälkeenkin, ja lopulta se hävisi kokonaan. Hoito ei ollut minulle helppo kokemus, sillä siellä nousi pintaan myös vaikeita tunteita - jopa sellaisia, joiden olemassaolosta en ollut aiemmin ollut edes tietoinen! Iinan seurassa oli kuitenkin mahdollista käsitellä niitä ja antaa niiden vapautua. Hoidon jälkeen olo oli väsynyt, mutta helpottunut ja kevyempi. Olin poikkeuksellisen väsynyt koko loppupäivän hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä oli jo normaalimpi olo. Jumiutunut olo on poistunut, ajatukset ja tunteet virtaavat taas vapaammin, ja olo on ollut hoidon jälkeen keveämpi ja rauhallisempi. Suosittelisin hoitoa erityisesti sellaisiin tapauksiin, jos tuntuu jonkinlaista tukosta tai jumiutumista, sillä siellä voi olla taustalla jokin vanha käsittelemätön trauma, suru tai muu asia, jonka Iina voisi tuoda hoidettavan tietoisuuteen käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Ainakin omalla kohdallani se auttoi :) - Liisa


Lähdin hoitoon uteliaisuudella ja ehkä hyvällä pienellä vatsan pohjaa kipristelevällä jännityksellä. Mielessäni oli jo pitkään ollut toive saada selkeys lapsuuden traumaattiseen kokemukseen. 

Alkujutustelun jälkeen köllin mukavalla pedillä ja Iina aloitti hoidon. Itku ja nauru vuorotteli koko puolitoistatuntisen hoidon ajan. 

Olen hyvin intuitiivinen ollut jo pikku tytöstä asti ja tiennyt, että minulla on matkassa mukana ollut aina näkymättömiä auttajia. Iina näki nämä ystäväni hoidon aikana, se vahvisti myös omaa intuitiotani ja luottamustani. 

Chakrani olivat hyvässä hoidossa, ja lapsuuden traumanikin sain muutettua positiiviseksi kokemukseksi. Iinan avustuksella näin tilanteen erilaisena ja tunsin todella keventyneeni huimasti henkisestä taakasta, jota olin kantanut mukanani melkein 50 vuotta. 

Aika kului liiankin nopeasti Iinan rauhallisessa huomassa, sohvalle olisi jäänyt pidemmäksikin aikaa kuuntelemaan Iinaa. 

Hoidon jälkeen olen liidellyt varsin hyvissä energioissa, olen miettinyt traumaattista kokemustani vielä usein eikä se enää ole ollut painolastia vaan kokemus, joka on lopulta antanut suuntaviivoja elämälleni, ja jotka nyt voin jättää taakseni. 

Suosittelen lämpimästi Iinan hoitoa kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään paremmin, kaipaavat tukea vanhojen traumojen käsittelyyn tai ihan vaan ihanan, rauhallisen irtioton arjesta. 

Iina on mahtava, lämmin ja rakastava ihminen, tunsin olevani turvassa hänen hoidossaan. 

- Kati Kovalainen


Vastuuvapauslauseke

Iinan Kristallipuodin ja hoitolan tarjoamat hoidot tai tämä sivusto eivät tarjoa lääketieteellistä tai terveydenhuollon neuvontaa tai ohjausta. Ne eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Ethän sivuuta terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja hakeutuessasi hoitoihin. Jos sinulla on akuutti sairaus, soita terveydenhuoltoon tai yleiseen hätänumeroon.

Sivustolla esitetyt asiakastarinat ovat yksittäisiä esimerkkitapauksia, eivätkä takeita hoidon tuloksista tai neuvoja itsehoitomenetelmiksi. Lukijan ei pidä käyttää asiakastarinoita omien vaivojensa diagnosoimiseen tai arvioimiseen. Tällä sivustolla julkaistulla sisällöllä emme diagnosoi, hoida, paranna, vähennä tai ehkäise minkäänlaisia sairauksia tai terveydellisiä vaivoja.