Takaisin blogiin
Takaisin blogiin

Uusi podcast! Chakrojen tarinat on äänitteitä aidoista chakrahoidoista.

energiahoito

Onko sinuakin aina kiinnostanut, mitä Kristallisissa Chakrahoidoissa tapahtuu? Olen yrittänyt kuvailla kokemusta parhaani mukaan eri yhteyksissä ja hoidon esittelysivulla täällä, mutta tuntuu että en koskaan pysty täysin kuvaamaan sitä, millainen kokemus hoito on.

Nyt voit kuunnella itse.

Uusi Chakrojen tarinat -podcast on äänitteitä tositilanteista Kristallisessa Chakrahoidossa Zoomissa. Se on kanavointeja, hoitavaa energiaa ja henkilökohtaisia transformaatioita. Kaikki asiakkaat eivät tietenkään halua kokemustaan jakaa, mutta he jotka jakavat, tekevät mielestäni ison palveluksen kuulijoille. Usein viestit ovat universaaleja ja samaistuttavia, vaikka ne kanavoituvatkin tietylle ihmiselle tiettyyn elämäntilanteeseen. Sydämellinen kiitos jokaiselle, joka on antanut luvan jakaa tämän tason kontaamisestamme!

Idea podcastista syntyi jo 2021 vuoden puolella. Alunperin siitä piti tulla jotain ihan muuta, mutta podcast ei vain ottanut syntyäkseen. Tiesin, että joku blokki siinä oli. Kunnes keväällä syttyi tämä idea: jaksot olisivat aitoja äänitallenteita oikeista chakrahoitotilanteista.

Sen jälkeen olen kerännyt tallenteita editointipöydälle (ja kiroillut eri mikrofonivaihtoehtoja haastavissa olosuhteissa). Nyt on tämän aika.

Toivon, että saat tästä ensimmäisestä ja tulevista jaksoista lohtua, inspiraatiota ja näkökulmia.

Kuuntele Chakrojen tarinat Spotifyssa: https://open.spotify.com/show/25Ukju6WJyP2V4cCCe6dft

Kuuntele Chakrojen tarinat selaimessa: https://www.iinankristallipuoti.fi/podcasts/chakrojen-tarinat

Tulossa myös Google Podcastiin ja Apple Podcastiin.

Saa tykätä, seurata ja jakaa!

 

Liity Sisäpiiriin!

Kuukausittaisia minityöpajoja kristalleista, meditaatioita ja keskustelua henkisestä kasvusta huippuyhteisössä.

Lue lisää

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja

Lataa tästä maksuton opas

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.