Takaisin blogiin
Takaisin blogiin

Harkitsetko Reiki-hoitoa? Lue tämä ensin.

energiahoito

Eräs asia on vaivannut minua ja minulla on nyt erittäin voimakas tarve ottaa tämä puheeksi.

Reiki.

Muutama päivä sitten luin kirjaa parantamismuodoista ja Reiki tuli esiin. Tiedän, että se on vanha ja laajalti käytetty tekniikka. Enkä väitä, etteikö joku voisi hyötyä siitä.

Mutta. Reiki on vanha tapa tehdä energiahoitoa ja riittämätön sellaisenaan.

Anna kun selitän...

Ensinnäkin disclaimer:

Siinä ei ole mitään väärää, että haluaa saada Reiki-hoitoa.

Loppujen lopuksi kaikki hoitaminen on hoitamista ja on parempi, että tekee jotain energioidensa tasapainottamiseksi kuin että ei tee mitään.

Joten älä heitä minua mädillä tomaateilla, jos et ole samaa mieltä kuin minä. Tiedät, että olen aina ollut erittäin avoin ja rehellinen täällä!

Kuitenkin...

Henkilökohtaisesti uskon, että Reiki on vanha tapa tehdä energiahoitoa ja itsessään riittämätön. Reikissä kanavoidaan universaalia kosmista energiaa käsien kautta asiakkaan energiakehoon / chakroihin.

Sen sijaan, että vain lisäisit energiaa, kuten Reikissä tehdään, sinun pitäisi kyetä kanavoimaan eri tyyppisiä energioita, poistamaan huonot energiat ja muuttamaan energioita.

En suosittelisi vain lisäämään reiki-energiaa, koska se ei paranna ongelmien juurisyitä. Chakrojen ongelmat ovat oire jostakin muusta. Ne on selvitettävä ja käsiteltävä. Olipa kyseessä aiemman elämän trauma tai tämä elämän trauma, sitä ei ratkaista lisäämällä vain energiaa päälle.

Ymmärrän, miksi Reiki on niin suosittua. Se on tunnettu menetelmä ja se on ollut olemassa jo kauan. Se on yksinkertaista ja kuka tahansa voi oppia sen viikonloppukurssilla.

Mutta tehokas hoitaminen ja parantaminen on paljon enemmän. On olemassa erilaisia tekniikoita, erilaisia työkaluja, kanavointia, selvänäköisyyttä ... Ja sinun pitäisi pystyä käyttämään oikeita menetelmiä oikeaan tapaukseen optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Ihanaa viikonjatkoa sinulle, ystäväni!

Etsi erilaisia hoitomenetelmiä ja kokeile sellaisia, joiden kokeilemiseen tunnet johdatusta.

Lataa maksuton opas kristallien vaikutuksista

40 kristallin kuvat ja vaikutukset

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.