Palaa takaisin

5 suurinta syytä miksi sinun pitäisi hoitaa chakrasi

energiahoito

Tänään jaan 5 syytä, miksi sinun pitäisi tasapainottaa chakrasi. Ennen kaikkea autan sinua tekemään vankan päätöksen siitä, haluatko puhdistaa chakrasi vai käyttää aikasi muihin asioihin :)

Totuus on, että energiahoidot EIVÄT sovi kaikille.

Tiedän niin monia ihmisiä, jotka ovat olleet kiinnostuneita energiahoitomenetelmistä ja halusivat saada auransa kuntoon... mutta he eivät koskaan päässeet mihinkään, koska he eivät vaivautuneet ryhtymään tarvittaviin toimiin. He vain googlailevat ja katsovat YouTube-videoita aiheesta.

Monikaan ei ymmärrä, että tasapainoisen energiakentän saavuttamiseksi ihmisellä on oltava oikeat syyt ja motiivit. Muuten et jaksa käydä läpi kaikkea mitä se vaatii. Se johtuu siitä, että henkisen (spirituaalisen) hyvinvoinnin saavuttaminen ei ole helppoa! Se vie aikaa ja toistoja ja saatat joutua kokeilemaan erilaisia asioita, jotta löydät sen mikä toimii sinulle. Tukoksia syntyy aina lisää ja kun olet kuorinut yhden kerroksen, sen alta paljastuu uudet "ongelmat".

Tässä 5 pääasiallista syytä, miksi saatat haluta tasapainottaa chakrasi

1. Tyydyttävät ihmissuhteet

Onko sinusta koskaan tuntunut, että reagoit autopilotilla läheisissä ihmissuhteissasi? Varsinkin tilanteissa, jotka triggeröivät sinua. Käyttäytymismallisi voivat olla peräisin lapsuudestasi tai ne saattavat olla jopa elinaikoja vanhoja. Niiden ratkaiseminen antaa sinun valita vapaammin, kuinka haluat kommunikoida suhteissasi. Voit myös vapauttaa itsesi mustasukkaisuudesta, yksinjäämisen pelosta ja muista haitallisista malleista.

2. Katkaiset menneiden elämien traumojen vaikutukset

Aikaisemman elämän traumat voivat vaikuttaa niin monin tavoin tässä elämässä! Olen esimerkiksi auttanut hoitamaan edellisestä elämästä peräisin olevaa hirttämistraumaa. Nainen ei tiennyt tuolloin, että hän oli ollut noita aikaisemmassa elämässään ja että hän oli kuollut traumaattisesti hirttämällä. Hän kärsi toistuvista selittämättömistä niskakivuista, jotka katosivat, kun paransimme hänen aiemmasta elämästään aiheutuneen trauman.

3. Selvitä oma elämäntehtäväsi

Lyön vetoa, että tämä on asia, jonka kaikki haluaisivat tietää. Mitä minun pitäisi tehdä tällä maapallolla? Kuinka minun on tarkoitus palvella muita?

4. Paranna fyysisiä häiriöitä

Monet fyysiset ongelmat johtuvat aiemmassa elämässä tai tässä elämässä aiheutuneesta traumasta tai vain chakrojen yleisestä ja väliaikaisesta epätasapainosta.

5. Löydä syvempi merkitys elämään

Elämä on enemmän kuin se, mitä voimme nähdä fyysisillä silmillä. Tällä hetkellä niin monet ihmiset heräävät näkemään moniulotteisen maailmankaikkeuden kauneuden ja haluavat tutustua paremmin omaan sieluunsa ja jopa muiden ulottuvuuksien olentoihin. Se tuo aivan uudenlaista syvyyttä elämään.

Entä sinä? Resonoivatko jotkut näistä syistä kanssasi?

Haluan sinun saavan selkeyden siihen, miksi olet kiinnostunut energiahoidoista. Eikä puhuta nyt sellaisista pinnallisista syistä, kuten oppia manifestoimaan helpommin. Haluan sinun kaivavan syvemmälle selvittääksesi todella, miksi haluat parantaa chakrasi. Saatat huomata lopulta, että energiahoitoihin sitoutuminen ei ole sinulle ja se on täysin ok.

Mutta jos huomaat, että chakrojen ja energiakentän hoitaminen on jotain, mikä sinua kiinnostavaa, olen täällä sinua varten! Joten kerro minulle ... mikä on sinun syysi haluta hoitaa chakrasi? Miksi olet kiinnostunut energiahoidoista? Miksi HALUAT saavuttaa spirituaalisen hyvinvoinnin?

En todellakaan usko, että olet täällä sattumalta. Voit kirjoittaa minulle suoraan info(at)iinankristallipuoti.fi

Ja kun olet valmis chakrahoitoon, voit varata ajan tästä linkistä.

Uusimmat blogiartikkelit

Miksi energioiden puhdistaminen on tärkeää

Oletko sinä tähteläinen?

Näin otat heilurin käyttöön

5 faktaa elämäntehtävästä

Näin teet korttitulkinnan vuodelle 2023

Eettiset kristallit ja vastuullisuus Iinan Kristallipuodilla

Kaikki artikkelit

Oletko jo ladannut maksuttomat oppaamme?

Lataa maksuton 
Kivien vaikutukset -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Lataa maksuton

12 tapaa puhdistaa ja ladata kristalleja -opas

Saat oppaan sähköpostiisi ja voit halutessasi tulostaa sen.

Saat jatkossa viikottaisen Kristallipostin, jossa on tietoa kivien käytöstä ja henkisestä kehityksestä. Voit lopettaa viestit milloin tahansa.

Opastamme sinut kohti korkeinta värähtelyäsi.