12 chakran työpaja

Miten tunnistat ja hoidat 12 chakraasi

- jo yli 100 osallistujaa -

Työpajassa tutustut chakroihin eli kehon energiakeskuksiin. 

Opit jokaisen 12 chakran ominaispiirteet ja miten kukin chakra vaikuttaa mieleesi, kehoosi ja itseilmaisuusi. Tutustumme chakroihin paitsi teoriassa myös käytännössä. Opetus sisältää paljon käytännönläheisiä esimerkkjä.

Työpaja sisältää 12 chakran hoitavan ja aktivoivat meditaation, jossa jokainen chakra käydään läpi. Voit ottaa meditaatioon mukaan omia kristallejasi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työpaja sopii sinulle, jos

  • et tunne chakroja ollenkaan mutta haluaisit oppia
  • haluat hyödyntää hoitavia kiviä kehon energiakeskusten tasapainottamisessa
  • haluat ymmärtää energiakehoasi ja kehosi ja mielesi kokonaisuutta paremmin
  • tunnet jo 7 chakraa, ja haluat oppia "uusista" viidestä chakrasta

Työpaja koostuu

  • video-opetusmateriaalista (n. 2,5h)
  • meditaatioäänittestä (n. 30 min)

Työpajan opit perustuvat Iinan 10-vuotiseen työhön asiakkaiden chakrojen hoitamisen kanssa.

Työpaja on helppokäyttöisellä verkkoalustalla, joka toimii myös mobiililaitteilla. Saat tunnukset heti maksun jälkeen. Materiaalit jäävät käyttöösi. Voit kerrata niitä aina kun haluat, ja tehdä meditaatiota niin usein kuin se tuntuu hyvältä.

Osta työpaja tästä 44€

Laita viestiä Whatsappissa 045 206 5530/Iina, jos tilaamisessa tulee ongelmia.

Opettajasi

Iina Lappalainen on Iinan Kristallipuodin (Salo) omistaja ja chakrahoitaja, joka on tehnyt chakrahoitoja 10 vuoden ajan. Hän työskentelee hoidoissaan 12 chakran järjestelmän kanssa lukuisten Valo-olentojen ja kristallien avustuksella.

"Kiitos Iina, Oli todella ihana iltapäivä. Tuntui kuin olisi ollut tuttujen seurassa, oli niin luonteva ja helppo ilmapiiri. Osaat ottaa hienosti ihmiset huomioon ja esittää asiat helposti omaksuttaviksi. Huomaa että olet hyvin henkinen ihminen. Maltan tuskin odottaa seuraavaa työpajaa. Myös chakrahoito kiinnostaa, tuntuu että solmukohtia on monta avattavaksi. Nyt on onneksi työkalut tehdä työtä itsekin niiden eteen. Näin paljon värejä, vaaleansinistä, ja jostain syystä intialaisia kuvia, maisemia ja ihmisia meditoinnissa. Pää on ollut aika sekaisin nyt, hieman jopa huippaava olo, mutta se alkaa mennä ohi. Vielä kerran kiitos kiitos kiitos. - Johanna, aiemman chakratyöpajan osallistuja

Oletko energiahoitaja tai vastaava ja haluat oppia 12 chakran järjestelmästä omaa työtäsi varten? Laita viestiä [email protected] niin lähetän sinulle tietoa uudesta ammattilaiskurssista. Tämä työpaja on vain yksityishenkilöille, jotka haluavat oppia tuntemaan oman energiakehonsa paremmin. Tämän työpajan opit on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön.

12 chakran järjestelmä